Н У Х Т

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика»

29 грудня 2022

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика»

Кафедра маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління виступила організатором міжуніверситетського круглого столу «Кваліфікаційні роботи здобувачів спеціальності 061 «Журналістика». У засіданні взяли участь гаранти освітніх програм, завідувачі кафедр і відповідальні за напрямок викладачі шести університетів: Національного університету харчових технологій, Київського університету імені Бориса Грінченка, Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, Сумського державного університету, Східноукраїнського університету імені Володимира Даля, Ужгородського національного університету.

Обговорення було присвячене обміну досвідом організації написання кваліфікаційних робіт здобувачами-журналістами освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр», а також визначенню напрямів для вдосконалення роботи, зокрема й в умовах воєнного стану.

На засіданні розглянули практичну реалізацію вимоги стандарту до написання кваліфікаційних робот. Оскільки кваліфікаційна робота являє виготовлений інформаційний продукт або проєкт інформаційної акції чи інформаційну акцію, до яких додають пояснювальну записку, то учасники представили свій досвід вибору об’єкта й предмета роботи, вимоги до пояснювальної записки, складові інформаційного продукту, який представлено на захист.

Окремим питанням було дотримання наступності у виконанні кваліфікаційних робіт бакалаврів і магістрів. Присутні акцентували увагу на важливості теоретичного узагальнення в роботі на магістерському рівні та уникнення дублювань із бакалаврськими роботами.

Важливим етапом засідання круглого столу був обмін досвідом написання кваліфікаційних робіт в умовах воєнного стану. Учасники представляли університети різних куточків України, у тому числі з прикордонних з росією територій, а також тимчасово переміщені із зони окупації. Тому визначення шляхів для спрощення технічних вимог до кваліфікаційної роботи без втрати її якості було як ніколи на часі.

Проведене засідання допоможе учасникам знайти шляхи вирішення проблем, які постають під час написання кваліфікаційної роботи, вдосконалити вимоги до роботи здобувачів в умовах воєнного стану, спираючись на досвід інших університетів.

Опублікований: 29-12-2022
Читайте також:
Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум»

На запрошення гарантки освітньої програми «Хімічна технологія» Олени Подобій на кафедру технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів завітала випускниця Анастасія Бондаренко, яка після завершення навчання за освітньою програмою «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція для здобувачів спеціальності «Хімічні технології та інженерія» від випускниці-фахівчині Корпорації «Артеріум» 19 квітня 2021

Мастермайнд – ефективний інструмент, який дає відповіді та ключі для розв’язання проблем

25 вересня старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко Володимирівна провела мастермайнд зі співзасновником маркетинг-агенції «Ціль» Дмитром Машталіром і його асистентом. Місією компанії є формування сучасного покоління підприємців, щоб люди могли стати успішними підприємцями, здатними конкурувати при сучасних реаліях ринку; залучення до...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мастермайнд – ефективний інструмент, який дає відповіді та ключі для розв’язання проблем 25 вересня 2023

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів

3 жовтня студенти групи ТІ-2-6 разом із доцентом кафедри експертизи харчових продуктів Вікторією Кійко відвідали Національний музей мистецтв імені Богдана і Варвари Ханенків. Ця маленька екскурсія подарувала багато яскравих емоцій і вражень та дозволила насолодитися збіркою закордонного мистецтва. У Музеї представлені колекції надзвичайно вартісн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів опікуються дозвіллям своїх студентів 04 жовтня 2018

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу»

Як влаштований проектний менеджмент у fashion-індустрії, дізнавалися студенти 1 і 2 курсів освітньої програми «Менеджмент персоналу» Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ, які разом із викладачем Юлією Гринюк відвідали Junior Fashion Week 2019 у КВЦ «Парковий». Цьогоріч тиждень дитячої моди став продовженням світових екологічни...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За лаштунками fashion-менеджменту побували студенти освітньої програми «Менеджмент персоналу» 21 жовтня 2019