Н У Х Т

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика»

29 грудня 2022

Кафедра маркетингу ініціювала проведення міжуніверситетського круглого столу, присвяченого кваліфікаційним роботам здобувачів спеціальності «Журналістика»

Кафедра маркетингу Навчально-наукового інституту економіки і управління виступила організатором міжуніверситетського круглого столу «Кваліфікаційні роботи здобувачів спеціальності 061 «Журналістика». У засіданні взяли участь гаранти освітніх програм, завідувачі кафедр і відповідальні за напрямок викладачі шести університетів: Національного університету харчових технологій, Київського університету імені Бориса Грінченка, Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, Сумського державного університету, Східноукраїнського університету імені Володимира Даля, Ужгородського національного університету.

Обговорення було присвячене обміну досвідом організації написання кваліфікаційних робіт здобувачами-журналістами освітніх рівнів «бакалавр» і «магістр», а також визначенню напрямів для вдосконалення роботи, зокрема й в умовах воєнного стану.

На засіданні розглянули практичну реалізацію вимоги стандарту до написання кваліфікаційних робот. Оскільки кваліфікаційна робота являє виготовлений інформаційний продукт або проєкт інформаційної акції чи інформаційну акцію, до яких додають пояснювальну записку, то учасники представили свій досвід вибору об’єкта й предмета роботи, вимоги до пояснювальної записки, складові інформаційного продукту, який представлено на захист.

Окремим питанням було дотримання наступності у виконанні кваліфікаційних робіт бакалаврів і магістрів. Присутні акцентували увагу на важливості теоретичного узагальнення в роботі на магістерському рівні та уникнення дублювань із бакалаврськими роботами.

Важливим етапом засідання круглого столу був обмін досвідом написання кваліфікаційних робіт в умовах воєнного стану. Учасники представляли університети різних куточків України, у тому числі з прикордонних з росією територій, а також тимчасово переміщені із зони окупації. Тому визначення шляхів для спрощення технічних вимог до кваліфікаційної роботи без втрати її якості було як ніколи на часі.

Проведене засідання допоможе учасникам знайти шляхи вирішення проблем, які постають під час написання кваліфікаційної роботи, вдосконалити вимоги до роботи здобувачів в умовах воєнного стану, спираючись на досвід інших університетів.

Опублікований: 29-12-2022
Читайте також:
Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів та студенти 3 курсу напряму підготовки «Технологічна експертиза харчових продуктів» взяли активну участь у XI науково-практичній конференції «Сучасні аспекти раціонального харчування». Організаторами конференції виступили Міністерство охорони здоров’я, Національна медична академія післядипломної освіт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні аспекти раціонального харчування обговорили викладачі й студенти кафедри експертизи харчових продуктів 26 травня 2018

Мейнстріми розвитку маркетингу від СЕО агенції digital-комунікацій

До здобувачів кафедри маркетингу освітніх ступенів «Бакалавр», «Магістр» і «Доктор філософії» з гостьовою лекцією завітала випускниця кафедри за спеціальністю 075 «Маркетинг» Марія Кочмарук – СЕО агенції digital-комунікацій HASHTAG, співзасновниця RushSender, викладачка Києво-Могилянської бізнес-школи. Марія присвятила свій виступ важливій для кож...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мейнстріми розвитку маркетингу від СЕО агенції digital-комунікацій 15 листопада 2023

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу

У освітньому онлайн-просторі кафедри готельно-ресторанної справи побував черговий гостьовий лектор – успішний випускник, фахівець у сфері кейтерінгу, сервіс-менеджер компанії Figaro Family Group Богдан Яценко. Аудиторія – четвертокурсники-бакалаври спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», для яких гостьовий спікер прочитав лекцію на тему «О...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від міні-заходів до масштабних івентів – гостьова лекція фахівця у сфері кейтерінгу 28 березня 2025

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

19 листопада професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, докторка технічних наук, керівниця навчального центру «Камоцці» Людмила Кривопляс-Володіна підтримала участю захід «Національний День Дівчат у технологіях: онлайн-екскурсії до провідних STEM-компаній». Викладачка розповіла про можливості та перспективи працевлаштування жінок у ком...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Національного Дня Дівчат у технологіях долучилася професорка кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 20 листопада 2020