Н У Х Т

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

24 січня 2019

Почуття любові до рідної землі та гордості за предків плекають у студентів наші викладачі

Українська мрія – єдність, свобода і незалежність. Основа державності,  якої споконвіку намагалися позбавити цю прекрасну частину землі всі її так звані сусіди, прикриваючись «високими» інтересами, час від часу набувала цілком ясних обрисів. Так сталося і 22 січня 1919 року із підписанням і проголошенням у Києві Акту злуки УНР і ЗУНР.

22 січня 2019 року виповнилося 100 років із Дня проголошення Соборності України та 20 років з дня встановлення самого свята в нашій державі.

23 січня у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбувся відкритий виховний захід, організований головою циклової комісії суспільних дисциплін Людмилою Белінською для студентів першого курсу. Мета заходу – виховати у студентів почуття любові до рідної землі та гордості за наших предків.

Плекаймо все, що працює на ідею загальнонаціональної єдності, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви покладені на вівтар незалежності, соборності та державності.

Опублікований: 24-01-2019
Читайте також:
Визначені переможці екологічної олімпіади

На кафедрі екології та екоменеджменту відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія». В олімпіаді взяли участь студенти другого та третього курсів спеціальності 101 «Екологія» факультету біотехнології та екологічного контролю. Всі учасники виявили ґрунтовні теоретичні знання з профілюючої дисципліни. За рез...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці екологічної олімпіади 05 травня 2023

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін

Щоразу після завершення семестру відбувається опитування здобувачів і з’ясування їхньої точки зору стосовно того чи іншого предмета, ступеня його наповненості, рівня професійної майстерності викладача тощо. На кафедрі технології оздоровчих продуктів проаналізували результати опитування здобувачів після осіннього семестру, що були оприлюднені в січ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі кафедри технології оздоровчих продуктів оцінили викладання і наповненість дисциплін 07 лютого 2022

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу

Доцент кафедри технології зберігання і переробки зерна Олег Євтушенко за участю асистента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віталія Пічкура провів для студентів групи ТХ-4-4 лабораторну роботу з дисципліни «Низькомолекулярні та екструзійні технології». Для студентів демонструвалася робота екструдера при переробленні кукуру...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці кафедр технології зберігання і переробки зерна і технології хлібопекарських і кондитерських виробів провели спільну лабораторну роботу 05 вересня 2018

Науковець кафедри економічної теорії відвідала конференцію проекту VoxConnector

Незалежна аналітична платформа VoxUkraine організувала велике обговорення основних здобутків 2019 року та викликів на наступний рік, запросивши до дискусії локальних і національних журналістів, експертів провідних Think Tanks, представників професійних асоціацій, публічного сектору (заступника голови НБУ Дмитра Сологуба, міністерку охорони здоров’я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковець кафедри економічної теорії відвідала конференцію проекту VoxConnector 24 грудня 2019