3 червня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого року навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання.
Захід був проведений у форматі онлайн та організований лекторкою дисципліни, завідувачкою кафедри, професоркою Олександрою Нєміріч.
Тематика курсових робіт охоплювала розроблення інноваційних технологій кулінарної продукції, зокрема, за рахунок використання напівфабрикатів на основі нетрадиційної сировини рослинного та тваринного походження зі включенням харчових добавок.
Під час захистів магістранти продемонстрували навички самостійної роботи з елементами творчого пошуку; уміння працювати зі спеціальною літературою та довідниковими матеріалами; узагальнювати теоретичні матеріали, аналізувати практичну інформацію; уміння використовувати сучасні методи досліджень і чинне законодавство для оформлення та захисту інтелектуальної власності; формулювати власні висновки, чітку аргументацію, обґрунтовувати прийняті рішення та пропозиції.
За результатами захисту усі магістранти отримали позитивні оцінки.
Отримані магістрантами при виконанні курсової роботи навички будуть використані при виконанні кваліфікаційної магістерської роботи.
Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції вітає своїх улюблених магістрантів із успішним захистом курсових робіт та бажає творчої наснаги!