Н У Х Т

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

29 жовтня 2018

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018.

WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і переговорів українських виробників харчових продуктів і напоїв, переробних підприємств із національними та міжнародними дистриб’юторами, закупівельниками мережевого та немережевого рітейлу, представниками ресторанного бізнесу, іноземними байєрами, постачальниками обладнання та технологій для харчової промисловості.

Студенти мали можливість продегустувати вина та напої провідних виробників галузі, ознайомитися з прайсами основних постачальників обладнання для освітлення і фільтрування в Україні. Доценти кафедри зустрілися зі своїми випускниками, які працюють за фахом, і представляли продукцію власного виробництва.

Також наші фахівці скористалися нагодою провести профорієнтаційну роботу з працівниками виробництв, які бажають здобути вищу освіту.

Позитивно настроєні студенти ще раз переконались у зростанні динаміки розвитку харчової промисловості та  вірно обраному фаху.

WORLDFOOD UKRAINE – це ще й понад 100 годин професійних тематичних конференцій, семінарів і майстер-класів. Цьогорічна ділова програма включала 12 галузевих заходів, які знайомили учасників із тенденціями і перспективами розвитку вітчизняного та світового ринків.

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Вища школа під час воєнного стану: рішення Спілки ректорів України

12 березня 2022 року Спілка ректорів України прийняла важливі рішення щодо ситуації у вищій школі та участі її представників у обороні держави під час воєнного стану. Відповідно до затвердженого рішення, пріоритетними завданнями Спілки є: - підтримка ініціативи МОН щодо відміни ДПА і ЗНО в середній школі, спрощення вступу до магістратури у 2022 р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вища школа під час воєнного стану: рішення Спілки ректорів України 15 березня 2022

Крок до підприємницького мислення

Бакалаври освітньо-професійної програми «Технології харчування» та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції взяли участь у семінарі «Від діагностики проблем до залучення інвестицій: як підготувати бізнес до розвитку та ефективно презентувати бізнес-план», який провела директорка з розвитку бізнесу UFuture та CEO інвестиційно...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до підприємницького мислення 11 вересня 2025

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління долучився до роботи ЕК у Полтавській філії НУХТ

У Полтавській філії НУХТ завершила роботу Екзаменаційна комісія із захисту бакалаврів за спеціальністю 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», у складі якої працював доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Вячеслав Іващук. Голова комісії, начальник відділу електрорадіотеплотехнічних вимірювань Д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління долучився до роботи ЕК у Полтавській філії НУХТ 24 червня 2019

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 лютого 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології в ресторанному господарстві» денної форми навчання. Екзаменаційна комісія у складі керівниці Навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тривають захисти магістрантів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 лютого 2022