Н У Х Т

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

29 жовтня 2018

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018.

WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і переговорів українських виробників харчових продуктів і напоїв, переробних підприємств із національними та міжнародними дистриб’юторами, закупівельниками мережевого та немережевого рітейлу, представниками ресторанного бізнесу, іноземними байєрами, постачальниками обладнання та технологій для харчової промисловості.

Студенти мали можливість продегустувати вина та напої провідних виробників галузі, ознайомитися з прайсами основних постачальників обладнання для освітлення і фільтрування в Україні. Доценти кафедри зустрілися зі своїми випускниками, які працюють за фахом, і представляли продукцію власного виробництва.

Також наші фахівці скористалися нагодою провести профорієнтаційну роботу з працівниками виробництв, які бажають здобути вищу освіту.

Позитивно настроєні студенти ще раз переконались у зростанні динаміки розвитку харчової промисловості та  вірно обраному фаху.

WORLDFOOD UKRAINE – це ще й понад 100 годин професійних тематичних конференцій, семінарів і майстер-класів. Цьогорічна ділова програма включала 12 галузевих заходів, які знайомили учасників із тенденціями і перспективами розвитку вітчизняного та світового ринків.

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
Інтернет-технології – нові можливості для фінансистів

25 квітня 2018 року викладачі кафедри фінансів взяли участь в українському форумі Інтернет-діячів iForum-2018, що працював у Міжнародному виставковому центрі. Програмою конференції були передбачені дев’ять основних напрямів із тематичними виступами, які відбувалися одночасно в декількох залах. Після офіційного відкриття на головній сцені, доповіді...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інтернет-технології – нові можливості для фінансистів 26 квітня 2018

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY

Міжнародна аудиторська компанія «великої четвірки» EY щорічно оголошує набір студентів і випускників на навчання за модулями «Аудит», «Податки», «Супровід транзакцій», «ІТ-ризики та безпека», «Корпоративна відповідальність», «Консалтинг» у рамках освітнього проекту «Університет EY». У травні учасниками модулю «Корпоративна відповідальність» стали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Управлінці персоналом взяли участь у навчальному модулі «Корпоративна відповідальність» компанії EY 02 червня 2017

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу

Із рахунком 8:1 збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ здобула впевнену перемогу в фіналі змагань на Кубок міста з футболу, присвячених 110-й річниці смілянського футболу. На стадіоні «Авангард» у фінальному матчі юнаки грали зі збірною СПЕК ЧДТУ, яка у півфіналі з рахунком 1:0 перемогла команду «Юніор» (збірна шкіл міста). С...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Збірна команда Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ – володар Кубка міста з футболу 18 жовтня 2018

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні

16 лютого 2017 року студенти Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ познайомили з традиціями української кухні колектив ДНЗ №20 «Дзвіночок». Для вихователів закладу Ілля Гетьман і Валентин Крижанівський (032 група) із викладачем Ганною Нефедовою провели майстер-клас по оформленню та подаванню страв української кухні. Студенти ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти нашого навчального комплексу знайомлять з традиціями української кухні 17 лютого 2017