Н У Х Т

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

29 жовтня 2018

У зростанні динаміки розвитку харчової промисловості переконалися четвертокурсники кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Минулого тижня студенти 4 курсу разом із викладачами кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Зоряною Романовою, Оленою Циганковою та Романом Мукоїдом у рамках проведення практичних занять відвідали Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв WORLDFOOD UKRAINE 2018.

WORLDFOOD UKRAINE – це майданчик для ділових зустрічей і переговорів українських виробників харчових продуктів і напоїв, переробних підприємств із національними та міжнародними дистриб’юторами, закупівельниками мережевого та немережевого рітейлу, представниками ресторанного бізнесу, іноземними байєрами, постачальниками обладнання та технологій для харчової промисловості.

Студенти мали можливість продегустувати вина та напої провідних виробників галузі, ознайомитися з прайсами основних постачальників обладнання для освітлення і фільтрування в Україні. Доценти кафедри зустрілися зі своїми випускниками, які працюють за фахом, і представляли продукцію власного виробництва.

Також наші фахівці скористалися нагодою провести профорієнтаційну роботу з працівниками виробництв, які бажають здобути вищу освіту.

Позитивно настроєні студенти ще раз переконались у зростанні динаміки розвитку харчової промисловості та  вірно обраному фаху.

WORLDFOOD UKRAINE – це ще й понад 100 годин професійних тематичних конференцій, семінарів і майстер-класів. Цьогорічна ділова програма включала 12 галузевих заходів, які знайомили учасників із тенденціями і перспективами розвитку вітчизняного та світового ринків.

Опублікований: 29-10-2018
Читайте також:
У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв»

Командний дух заповнив аудиторію, очі виблискують спортивним азартом, напруга зростає, інтелектуальна гра розпочалась – це про брейн-ринг, такий собі «батл екологів». Група екологів  Ек-4-3 розділилася на дві команди і розпочала чесну боротьбу за визнання найрозумніших з дисципліни «Екологія харчових виробництв». Усі студенти добровільно відклали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У форматі інтелектуальної гри вивчали студенти дисципліну «Екологія харчових виробництв» 08 жовтня 2018

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук

У рамках розширеного засідання кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування утворення складних пінних і драглеподібних структур кондитерських виробів з пониженим вмістом цукрів і енергетичної цінності» доцента Юлії Камбулової (науковий консультант – професор Антоне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів впритул наблизилася до здобуття ступеня доктора наук 03 липня 2018

Як побудувати грандіозну кар’єру після навчання в університеті дізнаються вступники від фахівців кафедри економіки і права

21 лютого у читальному залі Свалявського технічного коледжу НУХТ відбулася зустріч фахівців кафедри економіки і права нашого університету – завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора Анатолія Заїнчковського і доцента Юлії Левченко зі студентами старших курсів. Викладачі докладно розповіли студентам про наш університет – про широкий виб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати грандіозну кар’єру після навчання в університеті дізнаються вступники від фахівців кафедри економіки і права 22 лютого 2017

Здобувач менеджер персоналу ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних  робіт!

Вітаємо магістранта групи МП-1-8М освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» Максима Пилипенка та його керівницю, професорку, докторку економічних наук Олену Драган з перемогою у Всеукраїнському конкурсі кваліфікаційних робіт за спеціальністю 073 «Менеджмент»! З 27 по 29 вересня 2023 року на базі кафедри менеджменту та маркетингу  Держав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувач менеджер персоналу ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт! 12 жовтня 2023