Н У Х Т

Дебюти на захисті бакалаврів-заочників кафедри біотехнології і мікробіології

25 лютого 2019

Дебюти на захисті бакалаврів-заочників кафедри біотехнології і мікробіології

У житті кафедри біотехнології і мікробіології відбулася ще одна важлива подія: закінчилися захисти кваліфікаційних дипломних проектів на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами заочної форми навчання.

Цього року ці захисти є ще і своєрідними дебютами: вперше Екзаменаційну комісію (ЕК) очолив д.т.н., доцент кафедри Віктор Стабніков, вперше спробував на собі важку і дуже відповідальну місію секретаря ЕК асистент кафедри Віктор Удимович. Але основними дебютантами були самі дипломники: за роки студентства їм ще не доводилося виконувати таке відповідальне завдання як захист кваліфікаційного проекту. Приємно відзначити, що переважній більшості студентів-заочників вдалося перемогти своє хвилювання, добре виступити перед комісією і відповісти на всі запитання.

Особливу успішність у захисті, вже традиційно, проявили ті студенти заочної форми навчання, які працюють на підприємствах за фахом. Саме їх доповіді і відповіді на запитання характеризувалися професійною ерудицією та глибоким знанням нормативно-технічної документації, що і відзначили члени ЕК, доценти кафедри біотехнології і мікробіології Вікторія Красінько, Юрій Пенчук та Інна Лич.

Тож вітаємо усіх із успішним дебютом й бажаємо випускникам досягти професійних висот!

Опублікований: 25-02-2019
Читайте також:
Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

17 листопада 2021 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся круглий стіл за актуальною тематикою сьогодення «Цукровий діабет. Стратегії захисту». До роботи круглого столу долучилися здобувачі освіти різних рівнів, наукові партнери, стейкхолдери, викладачі та співробітники кафедр університету. Зі вступним словом висту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обговорення стратегій захисту від цукрового діабету ініціювали науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 листопада 2021

Нові та інноваційні методи викладання від фахівців Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie

Навесні-влітку викладачі різних кафедр університету пройшли онлайн-стажування на базі Економічного Університету у Кракові (Польща) й відзначили його актуальність і користь для себе. З нового навчального року польські колеги продовжують серію онлайн-стажувань, на які запрошують і фахівців НУХТ. Зокрема, з 14 вересня по 9 жовтня відбудеться онлайн-с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові та інноваційні методи викладання від фахівців Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie 27 серпня 2020

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі»

Чергове заняття для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбулося в умовах сучасного закладу ресторанного господарства, кафе-кав’ярні «Шалений єнот». Воркшоп із технології кавоваріння для студентів провів досвідчений бариста Ілля Грушевий, який відкрив їм двері у світ кави. Під час теоретичної частини слуха...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мистецтво бариста для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» 26 березня 2019

Серед лідерів національної освіти: рейтинг університетів України «ТОП-200 Україна 2024»

17 червня Центром міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence був оприлюднений вісімнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти України «ТОП-200 Україна 2024», у якому наш університет посідає 21 місце. Базові принципи рейтингу – забезпечення відкритості, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед лідерів національної освіти: рейтинг університетів України «ТОП-200 Україна 2024» 18 червня 2024