Н У Х Т

Знайомство з майбутніми роботодавцями

04 серпня 2021

Знайомство з майбутніми роботодавцями

Професійність. Прозорість. Інноваційність. Так охарактеризували компанію «Склоресурс», яка займається переробленням скла для фасадів та інтер’єрів з 2006 року, здобувачі освіти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв.

По-перше, вони були вражені сучасним обладнанням і професійністю працівників підприємства. По-друге, масштабами: за добу переробляється така кількість скла, яка дозволяє звести від початку і до кінця одну дев’ятиповерхівку! Найвідоміші проекти – ТЦ «Злата Плаза», автовокзал «Чайка» в Рівному, автосалони «Bentley», «Jaguar», «BMW», ЖК «Jack House», «Sherwood», «Taryan Towers» в Києві, Національний університету «Острозька академія» та десятки інших бізнес-центрів і житлових будинків по всій Україні.

У ході екскурсії здобувачі ознайомилися з етапами порізки, гартування, гнуття, емалювання, триплексацією та складанням у готові склопакети скла. Випробували міцність і пластичність гартованого скла.

Підприємство виготовляє різної форми, кольору та виду вироби зі скла. Нещодавно встановили нове обладнання, яке дозволяє нанести на скло малюнок будь-якого формату та складності.

Здобувачі зазначили, що навчаючись в нашому університеті, зрозуміли, що саме випускники і студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого мають пріоритет працевлаштування в компанії «Склоресурс», адже інженерні та технічні спеціальності, де вивчають технології виготовлення різного виду матеріалу (пластик, деревина, скло, інше), комп’ютерні технології підходять під критерії компанії. Підприємство планує збільшувати свої масштаби та співпрацювати з різними країнами, тому англійська мова лише підвищить шанс майбутнього працевлаштування.

Зазначимо, що до екскурсії долучилися й школярі. Тож маємо надію, вони зробили для себе висновки щодо перспективності інженерних спеціальностей, і не матимуть свого часу вагань щодо вибору місця здобуття вищої освіти.

Наприкінці наших екскурсантів пригостили смаколиками та вручили подарунки від компанії. Здобувачі вдячні колективу підприємства за гостинність і сподіваються, що після закінчення університету знову зустрінуться, але вже не як відвідувачі, а як члени однієї команди.

Опублікований: 04-08-2021
Читайте також:
Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує»

Традиційне сімейне свято «Юнь Києва запрошує», яке проводиться на території Центрального парку культури та відпочинку м. Києва «Маріїнський» уже понад 25 років поспіль, цьогоріч відбулося під гаслом «Місто твоїх можливостей». Парк перетворився на яскраве місто, де кожна «вулиця» послуг мала свої особливості. Свою діяльність презентували більш ніж ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Факультет біотехнології та екологічного контролю на фестивалі «Юнь Києва запрошує» 30 вересня 2019

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Кафедрою гуманітарних дисциплін підведені підсумки І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Організатори зазначають, що учасники гідно змагалися за перемогу та виявилися неабиякими знавцями української мови. Переможцями стали: І місце – Вікторія Коновалова (Навчально-науковий інститут харчових технологій). ІІ місце...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені переможці І туру ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика 21 грудня 2021

Серед переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наша студентка

8 лютого 2020 року на базі університету імені Короля Данила (м. Івано-Франківськ) відбувся фінальний етап X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської і студентської молоді імені Тараса Шевченка. За результатами конкурсу Дипломом ІІ ступеня нагороджена студентка Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ Марія Стахів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Серед переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка – наша студентка 11 лютого 2020

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва

7-8 червня здобувачі групи ХЕ-1-9 разом зі своєю наставницею, доценткою кафедри експертизи харчових продуктів Анастасією Чорною відвідали в онлайн-форматі хлібопекарське виробництво і міжнародну компанію з виробництва харчових продуктів Danonе. 7 червня знайомилися як із безперервним виробництвом, так і періодичними способами виробництва; виготовл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-екскурсії майбутніх експертів на виробництва 09 червня 2023