Н У Х Т

Знайомство з майбутніми роботодавцями

04 серпня 2021

Знайомство з майбутніми роботодавцями

Професійність. Прозорість. Інноваційність. Так охарактеризували компанію «Склоресурс», яка займається переробленням скла для фасадів та інтер’єрів з 2006 року, здобувачі освіти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв.

По-перше, вони були вражені сучасним обладнанням і професійністю працівників підприємства. По-друге, масштабами: за добу переробляється така кількість скла, яка дозволяє звести від початку і до кінця одну дев’ятиповерхівку! Найвідоміші проекти – ТЦ «Злата Плаза», автовокзал «Чайка» в Рівному, автосалони «Bentley», «Jaguar», «BMW», ЖК «Jack House», «Sherwood», «Taryan Towers» в Києві, Національний університету «Острозька академія» та десятки інших бізнес-центрів і житлових будинків по всій Україні.

У ході екскурсії здобувачі ознайомилися з етапами порізки, гартування, гнуття, емалювання, триплексацією та складанням у готові склопакети скла. Випробували міцність і пластичність гартованого скла.

Підприємство виготовляє різної форми, кольору та виду вироби зі скла. Нещодавно встановили нове обладнання, яке дозволяє нанести на скло малюнок будь-якого формату та складності.

Здобувачі зазначили, що навчаючись в нашому університеті, зрозуміли, що саме випускники і студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого мають пріоритет працевлаштування в компанії «Склоресурс», адже інженерні та технічні спеціальності, де вивчають технології виготовлення різного виду матеріалу (пластик, деревина, скло, інше), комп’ютерні технології підходять під критерії компанії. Підприємство планує збільшувати свої масштаби та співпрацювати з різними країнами, тому англійська мова лише підвищить шанс майбутнього працевлаштування.

Зазначимо, що до екскурсії долучилися й школярі. Тож маємо надію, вони зробили для себе висновки щодо перспективності інженерних спеціальностей, і не матимуть свого часу вагань щодо вибору місця здобуття вищої освіти.

Наприкінці наших екскурсантів пригостили смаколиками та вручили подарунки від компанії. Здобувачі вдячні колективу підприємства за гостинність і сподіваються, що після закінчення університету знову зустрінуться, але вже не як відвідувачі, а як члени однієї команди.

Опублікований: 04-08-2021
Читайте також:
Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету

Традиційно у березні по всій Україні проходять Шевченківські читання. Таке ж свято відбулося у студентському клубі за темою «Творчість Т.Г. Шевченка у перекладах». В організації і проведенні цієї події брали участь колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування факультету готельно-ресторанного т а туристичного бізнесу та студенти І-V курсі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Шевченківські читання іноземними мовами відбулися у студентському клубі університету 15 березня 2018

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ

Червень 1941 року запам’ятався на Західній Україні не тільки нападом нацистської Німеччини, але й кривавими розправами, вчиненими нібито своєю ж державою в тилу. Йдеться про досі нечуване явище, навіть у практиці Народного комісаріату внутрішніх справ (НКВД) СРСР – масові розстріли політичних в’язнів у тюрмах Західної України протягом кінця червня ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пам’ять жертв розстрілу в’язнів у Луцькій тюрмі вшанували у Волинському фаховому коледжі НУХТ 30 червня 2021

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика»

5 квітня 2023 року відбулося онлайн-засідання секції «Промислова теплоенергетика» в межах 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Активну участь у засіданні взяли здобувачі освітніх ступенів «бакалавр», «магістр», «доктор філософії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Широкий спектр наукових доробків у секції «Промислова теплоенергетика» 07 квітня 2023

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка. Метою Конкурсу є вшанування творчої спадщини Великого Кобзаря, а також виявлення обдарованої молоді, розвиток її потенціалу, виховання у молодого покоління шанування мови, традицій свого народу та підвищення рівня мовної освіти в Україні. Оргкомітет щиро баж...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті стартував ХІV Міжнародний мовно-літературний конкурс імені Тараса Шевченка 21 листопада 2023