Н У Х Т

Бакалаври-біотехнологи рекомендують ресурси неформальної освіти

30 квітня 2024

Бакалаври-біотехнологи рекомендують ресурси неформальної освіти

Четвертокурсники освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» продовжують активно залучати до свого навчального процесу можливості неформальної освіти. При цьому у них уже з’являються свої фаворити серед ресурсів, що надають широкі можливості для навчання та саморозвитку.

Зокрема здобувачка групи БТ-4-2 Олександра Васильєва вважає своїм «щасливим квитком» у світ неформальної освіти Ukraine Global Faculty (UGF) – міжнародну освітню платформу, завдяки якій усі охочі, а не лише студенти чи викладачі, мають можливість безкоштовно відвідувати лекції професорів провідних світових університетів, закордонних топ-експертів і підприємців. Спектр тем там надзвичайно широкий – наука, економіка, IT, інженерія, технології, мистецтво, підприємництво, соціальні науки, історія тощо.

Сама Олександра долучалася вже не до однієї лекції на цій платформі, має кілька сертифікатів, наприклад з лекцій «Bronze Age as the First World-System» від Georgi Derluguian та «How to Write a Great Research Paper and Get it Published» від Yury Gogotsi і запевняє, що переваг і цікавинок на ній можна знайти дуже багато.

Неформальна освіта, пропонована UGF, – чудова можливість слухати та задавати питання спікерам світового масштабу, знайомитися з новими концепціями, ідеями та підходами у різних галузях знань. Крім того, це ще й гарна нагода класно «прокачати» свої навички англійської мови. А отриманий сертифікат від UGF, як підтвердження навчального досягнення, може бути зарахований нашими викладачами як частина компонентів навчальної дисципліни.

Тож здобувачка радить не зволікати, приєднуватися до Ukraine Global Faculty й розширювати горизонти своїх знань цікаво та ефективно.

Опублікований: 30-04-2024
Читайте також:
Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшли з друку навчальний посібник і робочий зошит з дисципліни «Технологічні основи технологій харчових виробництв», співавторками якого є завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професорка Олександра Неміріч та старша викладачка циклової випускової комісії виробництва та технологій Відокремленого структурного підрозділ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 17 квітня 2024

Здибанка на кафедрі експертизи

Вчора на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася цікава подія – «здибанка», присвячена зустрічі здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» кафедри з її випускникницями – інженеркою з якості компанії «Карлсберг» Юлією Просянко та фахівчинею відділу контролю якості компанії «НОВУС» Яною Коваленко. На зустрічі були присутні студенти третього і ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здибанка на кафедрі експертизи 04 жовтня 2024

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі

Доцентки кафедри екології та екоменеджменту Оксана Ничик, Наталія Бублієнко та Ольга Тогачинська взяли участь у підвищенні кваліфікації на тему «Інноваційне викладання: від дизайн-мислення до штучного інтелекту» від ГО «Прогресильні» – знаного в Україні об'єднання освітян, студентів і публічних управлінців. Лекції на теми «Дизайн-мислення для осві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні підходи до викладання опановують наші викладачі 10 грудня 2024

Команда кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на STEM-дні Ліцею інформаційних технологій

Сьогодні викладачі кафедри теплоенергетики та холодильної техніки взяли участь у STEM-дні Ліцею інформаційних технологій № 79 імені Бориса Патона на тему «Презентація сучасних STEM-професій та STEM-компетентностей для учнів». У рамках заходу доцент Роман Грищенко провів майстер-клас «Енергомоделювання та адаптації будівель до зміни клімату (сучасн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда кафедри теплоенергетики та холодильної техніки на STEM-дні Ліцею інформаційних технологій 21 квітня 2025