Традиційно, в останню суботу травня в НУХТ відбуваються зустрічі випускників. Але іноді бажання побачитися-поспілкуватися з колишніми одногрупниками таке непереборне, що немає потреби чекати теплої пори. Отак подумала староста групи ОП-4, студенти якої у 2006 р. отримали диплом спеціаліста з «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», Валентина Шевченко і за підтримки колишніх одногрупників організувала чудову зустріч випускників.
Колишнім студентам НУХТ не вірилося, що минуло більше десяти років, як вони завершили навчання і вирушили в професійне життя. Сьогодні серед випускників є технологи, провідні інженери, керівники лабораторій, які працюють у різних галузях харчової і фармацевтичної промисловості. Приємно, що деякі знайшли своє покликання в сфері державного управління, педагогічній роботі, сфері маркетингу і PR-менеджменту, фотомистецтві та індустрії краси. Отримані знання знадобились і в особистому, сімейному житті, адже майже всі стали люблячими дружинами і чоловіками, матусями й татусями, яким щодня при виборі і купівлі харчових продуктів стають у нагоді лекції з дисциплін «Технологія продуктів дитячого і геродієтичного призначення», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Технологія харчових та дієтичних добавок до їжі».
Згадали випускники і своїх викладачів: професора Галину Сімахіну, доцентів Надію Івчук, Світлану Бажай-Жежерун, асистента Тетяну Мартиненко, які і зараз працюють на кафедрі технології оздоровчих продуктів; професора Наталію Фролову, яка працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції. Світлі спогади залишилось в пам’яті про викладачів, яких уже немає з нами: професора Леоніда Дегтярьова, доцента Лідію Федоренченко.
Тетяна Федоренко, яка зараз працює на кафедрі технології оздоровчих продуктів, розповіла колишнім одногрупникам про нові освітні програми, за якими здійснюється підготовка студентів у НУХТ, дуальну і дистанційну освіту, а також запросила в гості до рідного вишу на Дні відкритих дверей.