Н У Х Т

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року

21 листопада 2019

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року

Традиційно, в останню суботу травня в НУХТ відбуваються зустрічі випускників. Але іноді бажання побачитися-поспілкуватися з колишніми одногрупниками таке непереборне, що немає потреби чекати теплої пори. Отак подумала староста групи ОП-4, студенти якої у 2006 р. отримали диплом спеціаліста з «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», Валентина Шевченко і за підтримки колишніх одногрупників організувала чудову зустріч випускників.

Колишнім студентам НУХТ не вірилося, що минуло більше десяти років, як вони завершили навчання і вирушили в професійне життя. Сьогодні серед випускників є технологи, провідні інженери, керівники лабораторій, які працюють у різних галузях харчової і фармацевтичної промисловості. Приємно, що деякі знайшли своє покликання в сфері державного управління, педагогічній роботі, сфері маркетингу і PR-менеджменту, фотомистецтві та індустрії краси. Отримані знання знадобились і в особистому, сімейному житті, адже майже всі стали люблячими дружинами і чоловіками, матусями й татусями, яким щодня при виборі і купівлі харчових продуктів стають у нагоді лекції з дисциплін «Технологія продуктів дитячого і геродієтичного призначення», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Технологія харчових та дієтичних добавок до їжі».

Згадали випускники і своїх викладачів: професора Галину Сімахіну, доцентів Надію Івчук, Світлану Бажай-Жежерун, асистента Тетяну Мартиненко, які і зараз працюють на кафедрі технології оздоровчих продуктів; професора Наталію Фролову, яка працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції. Світлі спогади залишилось в пам’яті про викладачів, яких уже немає з нами: професора Леоніда Дегтярьова, доцента Лідію Федоренченко.

Тетяна Федоренко, яка зараз працює на кафедрі технології оздоровчих продуктів, розповіла колишнім одногрупникам про нові освітні програми, за якими здійснюється підготовка студентів у НУХТ, дуальну і дистанційну освіту, а також запросила в гості до рідного вишу на Дні відкритих дверей. 

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій

30 серпня у Навчально-науковому інституті харчових технологій (ННІ ХТ) відбулася урочиста подія, яку першокурсники та їх батьки запам’ятають назавжди – посвята у студенти. Цього року дружна сім’я інституту поповнилася 507 здобувачами освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр». Студентське життя – той час, коли все нове, таке цікаве та дуже захоплюю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Незабутнє свято для першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій 30 серпня 2021

Смак, знання, солідарність – основні компоненти активності SLOW FOOD UA

13 листопада 2023 року на запрошення кафедри туристичного та готельного бізнесу гостьову лекцію для здобувачів і викладачів університету і його структурних підрозділів прочитала лідерка мережі Slow Food in Ukraine Юлія Пітенко. Slow Food – це глобальний рух місцевих спільнот та активістів у понад 160 країнах світу, який підтримує та втілює у життя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смак, знання, солідарність – основні компоненти активності SLOW FOOD UA 14 листопада 2023

«Холодильщик» – це круто!

Аспірант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Олександр Голуб відвідав Полтавський коледж харчових технологій НУХТ, де зустрівся зі студентами групи ХМ-41. Метою зустрічі була агітація майбутніх випускників коледжу до продовження здобування освіти «холодильщика» на кафедрі теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інжене...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Холодильщик» – це круто! 07 лютого 2020

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки під керівництвом доцента Людмили Кривопляс-Володіної відвідали підприємство по підготовці та фасуванню води «СУБОС». Високопрофесійні фахівці ознайомили молодь із інноваційними технологіями, впровадженими на виробництві, поетапним технологічним процесом підготовки води, озонування, збагачення віт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне зростання студентів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки 03 квітня 2019