Н У Х Т

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року

21 листопада 2019

Згадали студентські роки випускники кафедри технології оздоровчих продуктів 2006 року

Традиційно, в останню суботу травня в НУХТ відбуваються зустрічі випускників. Але іноді бажання побачитися-поспілкуватися з колишніми одногрупниками таке непереборне, що немає потреби чекати теплої пори. Отак подумала староста групи ОП-4, студенти якої у 2006 р. отримали диплом спеціаліста з «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення», Валентина Шевченко і за підтримки колишніх одногрупників організувала чудову зустріч випускників.

Колишнім студентам НУХТ не вірилося, що минуло більше десяти років, як вони завершили навчання і вирушили в професійне життя. Сьогодні серед випускників є технологи, провідні інженери, керівники лабораторій, які працюють у різних галузях харчової і фармацевтичної промисловості. Приємно, що деякі знайшли своє покликання в сфері державного управління, педагогічній роботі, сфері маркетингу і PR-менеджменту, фотомистецтві та індустрії краси. Отримані знання знадобились і в особистому, сімейному житті, адже майже всі стали люблячими дружинами і чоловіками, матусями й татусями, яким щодня при виборі і купівлі харчових продуктів стають у нагоді лекції з дисциплін «Технологія продуктів дитячого і геродієтичного призначення», «Технологія продуктів функціонального призначення», «Технологія харчових та дієтичних добавок до їжі».

Згадали випускники і своїх викладачів: професора Галину Сімахіну, доцентів Надію Івчук, Світлану Бажай-Жежерун, асистента Тетяну Мартиненко, які і зараз працюють на кафедрі технології оздоровчих продуктів; професора Наталію Фролову, яка працює на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції. Світлі спогади залишилось в пам’яті про викладачів, яких уже немає з нами: професора Леоніда Дегтярьова, доцента Лідію Федоренченко.

Тетяна Федоренко, яка зараз працює на кафедрі технології оздоровчих продуктів, розповіла колишнім одногрупникам про нові освітні програми, за якими здійснюється підготовка студентів у НУХТ, дуальну і дистанційну освіту, а також запросила в гості до рідного вишу на Дні відкритих дверей. 

Опублікований: 21-11-2019
Читайте також:
Наукові підходи до вирішення виробничих завдань

Миронівський завод по виготовленню круп і комбікормів компанії МХП продовжує практику співпраці з фахівцями нашого університету. За ініціативи викладачів кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування, професора Валентина Олішевського та доцента Євгена Бабка 1 листопада 2024 року на базі підприємства, за участі заступник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові підходи до вирішення виробничих завдань 05 листопада 2024

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій 16 листопада 2021 р. відбулася гостьова олайн-лекція «Інноваційні інгредієнти для виробництва молочних продуктів», яку в рамках дисциплін «Інноваційні інгредієнти у технологіях молочних та молоковмісних продуктів», «Актуальні проблеми харчових технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція головної технологині компанії «Оптіма-Юніон» для здобувачів освіти кафедри технології молока і молочних продуктів 17 листопада 2021

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно

4 лютого 2025 року Навчально-науковий інститут харчових технологій запросив вступників 2025 року до себе на традиційні гостини. У кращих традиціях гостинності і з урахуванням сучасних викликів дирекція і кафедри інституту підготували цього дня кілька форматів спілкування зі вступниками – в університеті з проведенням навчально-пізнавального заняття...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лютий у Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався гостинно 05 лютого 2025

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Сьогодні в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму нашого університету відбулася презентація авторських страв від викладачів і майстрів виробничого навчання кулінарного напряму. Основна мета заходу – продемонструвати прийоми та способи приготування страв, як зі звичайних інгредієнтів народжуються справжні кулінарні шедеври, гідн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Справжні кулінарні шедеври від викладачів і майстрів виробничого навчання Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 23 квітня 2019