Н У Х Т

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

06 вересня 2019

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участь у різних наукових заходах, де здобувають свою першу наукову практику. Адже участь у конференціях є своєрідною платформою для інтеграції студентської науки в міжнародний простір, що сприяє розширенню наукового кругозору студентів і молодих вчених, а також спонукає до утворення, зміцнення і підтримки зв’язків між різними науковими школами.

Саме тому учасники студентського наукового гуртка «BIOTECН», що функціонує на базі кафедри, оприлюднили результати своїх досліджень на чотирьох міжнародних конференціях у Білорусі – IV Міжнародній науково-практичній конференції «Переробка та управління якістю сільськогосподарської продукції» (м. Мінськ), 104-й Міжнародній науково-практичній конференції студентів і магістрантів «Студенти – науці і практиці АПК» (м. Вітебськ), Республіканській конференції з міжнародною участю «Фізико-хімічна біологія як основа сучасної медицини» (м. Мінськ) та Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Молодь та інновації – 2019» (м. Горки).

Нещодавно вийшли друком збірники цих конференцій, де опубліковані статті та тези наших юних дослідників-біотехнологів Наталі Клименко, Дар’ї Гаврилкіної, Івана Янчука, Оксани Боднар, Анастасії Косів, В’ячеслава Черепанського, Богдани Гейченко та Анни Зварич. Інформація щодо даних публікацій розміщена на сторінці http://btmb.com.ua/pro-fakultet/uchast-u-konferentsiyah/konferentsiji-za-2019-rik.

Вітаємо учасників студентського наукового гуртка «BIOTECН» і бажаємо їм нових досягнень!

Опублікований: 06-09-2019
Читайте також:
Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів відбулося чотири засідання із захистів дипломних проектів і дипломних робіт випускників-бакалаврів денної форми навчання за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» та одне засідання із захистів дипломних проектів бакалаврів заочної форми навчання за спеціальністю «Харчові технології». Екзаме...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фахівці «Retail Group Ukraine» відзначають практичну цінність бакалаврських робіт випускників кафедри технології оздоровчих продуктів 21 червня 2019

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ

1 червня 2019 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбулася традиційна зустріч випускників минулих років. Згадати студентські роки, поділитися своїми успіхами, побачити старих друзів, подякувати викладачам за науку приїхали більше сотні колишніх студентів. На зустріч прибули навіть випускники, які закінчили коледж 60...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч друзів у Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ 03 червня 2019

Відбулося засідання наукового студентського гуртка кафедри менеджменту та адміністрування

31 жовтня 2017 р. відбулося засідання наукового студентського гуртка кафедри менеджменту та адміністрування. Студенти разом із керівником гуртка, доцентом Іриною Болотіною обговорили дуже цікаву та актуальну тему «Крос-культурна поведінка у бізнесі». На засіданні гуртка студенти дізналися про особливості ділового спілкування із представниками Авс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулося засідання наукового студентського гуртка кафедри менеджменту та адміністрування 01 листопада 2017

Відкрите практичне заняття для студентів англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа»

Відбулося відкрите практичне заняття «Українські та міжнародні Асоціації готельних підприємств» асистента кафедри туристичного та готельного бізнесу Маріанна Маршаленко з дисципліни «Готельна справа» зі студентами 1 курсу англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа». Основними завданнями, які були поставлені викладачем на початку заня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите практичне заняття для студентів англомовного проекту напряму підготовки «Готельна справа» 20 квітня 2018