Н У Х Т

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

06 вересня 2019

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участь у різних наукових заходах, де здобувають свою першу наукову практику. Адже участь у конференціях є своєрідною платформою для інтеграції студентської науки в міжнародний простір, що сприяє розширенню наукового кругозору студентів і молодих вчених, а також спонукає до утворення, зміцнення і підтримки зв’язків між різними науковими школами.

Саме тому учасники студентського наукового гуртка «BIOTECН», що функціонує на базі кафедри, оприлюднили результати своїх досліджень на чотирьох міжнародних конференціях у Білорусі – IV Міжнародній науково-практичній конференції «Переробка та управління якістю сільськогосподарської продукції» (м. Мінськ), 104-й Міжнародній науково-практичній конференції студентів і магістрантів «Студенти – науці і практиці АПК» (м. Вітебськ), Республіканській конференції з міжнародною участю «Фізико-хімічна біологія як основа сучасної медицини» (м. Мінськ) та Міжнародній науково-практичній конференції молодих вчених «Молодь та інновації – 2019» (м. Горки).

Нещодавно вийшли друком збірники цих конференцій, де опубліковані статті та тези наших юних дослідників-біотехнологів Наталі Клименко, Дар’ї Гаврилкіної, Івана Янчука, Оксани Боднар, Анастасії Косів, В’ячеслава Черепанського, Богдани Гейченко та Анни Зварич. Інформація щодо даних публікацій розміщена на сторінці http://btmb.com.ua/pro-fakultet/uchast-u-konferentsiyah/konferentsiji-za-2019-rik.

Вітаємо учасників студентського наукового гуртка «BIOTECН» і бажаємо їм нових досягнень!

Опублікований: 06-09-2019
Читайте також:
Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько знову увійшла до Дегустаційної комісії, яка оцінюватиме та обиратиме найкращі зразки вітчизняних вин, вартих увійти до міжнародного проєкту «Українське вино – частина світової культурної спадщини вина La Cité du Vin». До цьогорічної Дегустаційної комісії обрали фахівці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка НУХТ здійснюватиме відбір «амбасадорських» вин 09 серпня 2023

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу

Навчання дистанційно – це нові можливості для організації гостьових лекцій за участі іноземних стейкхолдерів. 11 листопада відбулася зустріч здобувачів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» із представниками галузі страхування компанії «Grupa PZU» (Польща) Войчеком Хойновські та Мариною Дусь. У дружній та робочій атмо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійним досвідом у підприємництві поділилася випускниця кафедри маркетингу 12 листопада 2020

Про особливості міжнародної сертифікації дізналися здобувачі від стейкхолдера, фахівчині компанії «Нафтогаз України»

На кафедрі обліку і аудиту відбулася зустріч здобувачів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» зі стейкхолдером, головним фахівцем відділу фінансової та податкової звітності Департаменту бухгалтерського обліку та звітності Національної акціонерної компанії «Нафтогаз України» Мар'яною Зелінською (випускницею кафедри) та гарантами освітньо-професі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про особливості міжнародної сертифікації дізналися здобувачі від стейкхолдера, фахівчині компанії «Нафтогаз України» 09 грудня 2020

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи

На кафедрі експертизи харчової продукції завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр», спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» заочної та скороченої форми здобуття освіти. На розгляд екзаменаційної комісії було представлено ш...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бакалаври-експерти гідно захистили кваліфікаційні роботи 21 лютого 2025