Н У Х Т

Продукти харчування майбутнього...

06 червня 2024

Продукти харчування майбутнього...

Food for the Future – саме це питання було аджентою під час чергового Movie Club, що відбувся 6 червня 2024 року.

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук з колегою, старшою викладачкою Ларисою Яненко організували чергове засідання Movie Club за участі студентів груп ТІ-1-4 та ТІ-1-2, у рамках якого дивилися документальний фільм англійською мовою «Food for the Future».

Продукти харчування майбутнього є нагальною проблемою людства. За підрахунками науковців до 2050 року населення нашої планети збільшиться до 10 мільярдів, яких потрібно буде нагодувати. Здобувачі освіти разом із викладачками після перегляду обговорили головну ідею фільму, обмінялися думками, різними точками зору з теми, відпрацювали в усному мовленні ключові фрази, слова, терміни, які звучали у стрічці.

Найбільш активними в дискусії були студенти групи ТІ-1-4 Дмитро Кондратюк, Тетяна Барвинська, Дарія Пилипенко, Максим Кранін.

Подібні заходи сприяють розвитку та вдосконаленню вмінь і навичок професійно-орієнтовної мовленнєвої діяльності студентів, розкутості та більш вільному володінню мовою.

Викладачки висловлюють подяку Науково-технічній бібліотеці НУХТ, за сприяння фахівців якої відбувся кафедральний захід Movie Club, зокрема завідувачці відділу інформаційних технологій бібліотеки Інні Путіліній та Валентині Каленській. Затишна, спеціально обладнана зала бібліотеки створила атмосферу співтворчості, співдружності, пізнання нового.

Опублікований: 06-06-2024
Читайте також:
Вручення відзнак за сумлінну працю

Сьогодні на Раді Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Почесні грамоти від ректора університету за сумлінну працю та виконання посадових обов’язків і з нагоди 135-річчя Національного університету харчових технологій урочисто отримали доценти Ольга Ткаченко, Тетяна Луцька, Людмила Закревська, Наталія Жужукіна та старший викладач ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вручення відзнак за сумлінну працю 26 листопада 2019

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин

Харчова галузь працює завжди, і карантинні обмеження не стають на заваді підприємствам виробляти якісні харчові продукти. Не стоїть осторонь і виноробна галузь. Наразі ринок українського виноробства пропонує споживачеві велику кількість продукції. До її популяризації активно долучаються профільні фахівці, серед яких і викладачі нашого університету....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професорка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства долучилася до визначення якості українських вин 26 травня 2020

На допомогу майбутній вступній кампанії

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка Оксана Шульга ознайомила учнів 10-11 класів середньої загальноосвітньої школи №174 м. Києва з нашим університетом, зокрема з освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Завдяки професіоналізму заступниці директо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На допомогу майбутній вступній кампанії 17 лютого 2023