Н У Х Т

Продукти харчування майбутнього...

06 червня 2024

Продукти харчування майбутнього...

Food for the Future – саме це питання було аджентою під час чергового Movie Club, що відбувся 6 червня 2024 року.

Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Людмила Юрчук з колегою, старшою викладачкою Ларисою Яненко організували чергове засідання Movie Club за участі студентів груп ТІ-1-4 та ТІ-1-2, у рамках якого дивилися документальний фільм англійською мовою «Food for the Future».

Продукти харчування майбутнього є нагальною проблемою людства. За підрахунками науковців до 2050 року населення нашої планети збільшиться до 10 мільярдів, яких потрібно буде нагодувати. Здобувачі освіти разом із викладачками після перегляду обговорили головну ідею фільму, обмінялися думками, різними точками зору з теми, відпрацювали в усному мовленні ключові фрази, слова, терміни, які звучали у стрічці.

Найбільш активними в дискусії були студенти групи ТІ-1-4 Дмитро Кондратюк, Тетяна Барвинська, Дарія Пилипенко, Максим Кранін.

Подібні заходи сприяють розвитку та вдосконаленню вмінь і навичок професійно-орієнтовної мовленнєвої діяльності студентів, розкутості та більш вільному володінню мовою.

Викладачки висловлюють подяку Науково-технічній бібліотеці НУХТ, за сприяння фахівців якої відбувся кафедральний захід Movie Club, зокрема завідувачці відділу інформаційних технологій бібліотеки Інні Путіліній та Валентині Каленській. Затишна, спеціально обладнана зала бібліотеки створила атмосферу співтворчості, співдружності, пізнання нового.

Опублікований: 06-06-2024
Читайте також:
Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством

Відбулося чергове виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для здобувачів третього курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа». Майстер-клас із приготування ароматних кавових напоїв провів керуючий закладом ресторанного господарства в м. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети приготування кавових напоїв здобувачам освіти від керуючого спеціалізованим ресторанним підприємством 05 жовтня 2022

Переможці XІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Мехатроніка в машинобудуванні» – студенти НУХТ!

З  26 по 29 листопада в Національному технічному університеті України «КПІ ім. І. Сікорського» на базі кафедри прикладної гідроаеромеханіки і механотроніки відбулася XІ Всеукраїнська студентська олімпіада «Мехатроніка в машинобудуванні», яка проходить під патронажем Міністерства освіти і науки України. Цього року в олімпіаді взяли участь 20 команд ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Переможці XІ Всеукраїнської студентської олімпіади «Мехатроніка в машинобудуванні» – студенти НУХТ! 02 грудня 2019

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології»

У Сумській філії нашого університету відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. До складу комісії також увійшли професор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Сумській філії нашого університету захистилися бакалаври-заочники спеціальності «Харчові технології» 21 лютого 2022

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка

4 лютого у Луцьку відбулися церемонія вручення нагород за підсумками обласного етапу та фінальний етап VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка. Волинський коледж НУХТ представляли студентка ІІ курсу Юлія Романюк та учениця ІІ курсу Наталія Яричин. Грамотами управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністра...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студентка і учениця Волинського коледжу НУХТ – переможці обласного етапу VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка 07 лютого 2017