Н У Х Т

Погляд у майбутнє: неймовірні враження від Farmak_Lab 2023

04 грудня 2023

Погляд у майбутнє: неймовірні враження від Farmak_Lab 2023

Активні форми навчання відчиняють вікно у світ подій та можливостей. Магістранти, які навчаються за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія», разом із доценткою кафедри біотехнології і мікробіології Вікторією Красінько взяли участь у Farmak_Lab 2023 «Сучасні методи аналітичного контролю в фармацевтичному виробництві» та відвідали аналітичний відділ лідера фармацевтичного ринку України.

Спочатку вони прослухали лекцію від HR-фахівчині АТ «Фармак» Віталії Красулі про компанію, її здобутки, які дійсно вражають та надихають, а також про перспективи кар’єрного росту від лаборанта до керівних посад.

Потім начальниця відділу аналітичної розробки Департаменту досліджень та розробки АТ «Фармак» Юлія Кондратова розповіла про важливість аналітичної хімії для перевірки лікарських засобів на відповідність стандартам і навела приклади новітніх технологій, методів аналізу, що використовуються у фармацевтичному виробництві.

Фахівчиня зауважила, що з кожним роком вимоги до продукції все жорсткіші. І щоразу необхідні надзвичайно точні і відтворювані методи, тому хіміки-аналітики Департаменту R&D АТ «Фармак» постійно шукають та валідують нові способи аналізу.

Учасники заходу мали можливість побачити все обладнання, про яке розповідала фахівчиня та дізнатися, як відбувається «відшліфовування» нових методик створення ліків, зазвичай генериків і яка велика праця хіміків, технологів, мікробіологів та інших працівників стоїть за цим. Під час екскурсії до лабораторії вони впевнилися, що контроль за виробництвом здійснюється дуже ретельно, забезпечуючи випуск високоякісних ліків.

Магістранти переконалися, що матеріал дисциплін, які викладаються їм в університеті, зокрема, «Методи контролю біотехнологічних фармацевтичних та харчових виробництв», а також «Новітні напрями у біотехнології і фармації» стане у пригоді при працевлаштуванні до Департаменту досліджень та розробки.

Участь магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології у освітньому заході Farmak_Lab 2023 від флагмана фармацевтичної галузі України АТ «Фармак» стала не лише вікном у світ сучасних технологій та інновацій у біотехнології і фармації, але й унікальним шансом зануритися в атмосферу високопрофесійного середовища фармацевтичної галузі. Масштабність та значимість цієї події для майбутніх фахівців у галузі біотехнології і мікробіології важко переоцінити.

Наші учасники надзвичайно вдячні керівництву та співробітникам АТ «Фармак» за чудову можливість взяти участь у надзвичайно інформативному та корисному освітньому заході, за таку дивовижну можливість потрапити до аналітичної лабораторії R&D найсучаснішого фармацевтичного підприємства та приємні спогади, які залишаться у них разом із пам’ятними подарунками від компанії.

Опублікований: 04-12-2023
Читайте також:
Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини

Київська область стрімко розвивається і шукає сфери для спеціалізації та активізації виробництва в межах регіону, і викладачі нашого університету продовжують активно долучатися до цього процесу. У рамках реалізації Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки Департамент економіки Київської облдержадміністрації 18 квітня провів другу зус...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці університету продовжують працювати для розвитку економічного потенціалу Київщини 20 квітня 2023

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності

Відповідно до наказу ректора НУХТ від 30 серпня 2021 року в Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався Тиждень академічної доброчесності. Термін «академічна доброчесність» відомий кожному освітянину, закріплений на законодавчому рівні і повноправно увійшов у життя усіх учасників освітнього процесу. Згідно із Законом України «Про ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Навчально-науковому інституті харчових технологій розпочався тиждень академічної доброчесності 01 вересня 2021

Підопічна завідувачки кафедри міжнародної економіки успішно захистила дисертацію

Наукова школа кафедри міжнародної економіки нашого університету користується визнаним авторитетом, свідченням чого є прагнення молодих науковців вести свої дослідження й захищати дисертаційні роботи під керівництвом фахівців НУХТ. 17 вересня 2021 року у Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова відбувся успішний захист дисертації на ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підопічна завідувачки кафедри міжнародної економіки успішно захистила дисертацію 22 вересня 2021

Цікаво про важливе

Викладачі університету продовжують готуватися до конкурсу на заміщення вакантних посад, оголошеного по університету 12 жовтня, тож на усіх кафедрах тривають планові відкриті лекції в різних форматах. Зокрема, на кафедрі економіки і права тиждень, що університет працював офлайн, закінчився відкритим лекційним заняттям доцентки Людмили Закревської д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво про важливе 19 жовтня 2020