Н У Х Т

Постійно професійно вдосконалюються та розвиваються викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

14 квітня 2025

Постійно професійно вдосконалюються та розвиваються викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

9 квітня 2025 р. у рамках WorldFood GastroDays у Міжнародному виставковому центрі відбулася конференція «Бекстейдж закладу громадського харчування», яка об’єднала керівників, управлінців, шефів, фахівців-практиків і власників бізнесу сфери HoReCa.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук, старша викладачка Олена Тищенко, асистент Артем Ущаповський та здобувачі бакалаврського і магістерського рівні долучилися до комунікаційного майданчику для нетворкінгу, обміну досвідом і знаннями, пошуку шляхів для розв’язання актуальних питань галузі.

Серед спікерів були – очільник Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» КНУБА Артем Гончаренко, Head of Sales Department Poster Даша Єрмолаєва, СЕО компанії Grant Finance Наталія Гаврилко, доставка здорового харчування ТМ «Хочу&Буду» (Ізмаїл, Миколаїв), шефиня, нутриціологиня, технологиня крафтового виробництва, ТОП-20 у МастерШеф 13 Олександра Чувакіна, керівниця аналітичного відділу Pro-Consulting Юлія Шкурко, бренд-амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau, викладач школи барменів Parovoz Bar Science, спікер проєктів Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram Тимофій Семенюк, сомельє ресторану Veranda on the River, амбасадорка українських вин і шампанського Галина Іванюк, готельєр, ресторатор, пекар-ремісник, хлібний сомельє, шеф-інструктор NIPfood (Італія), викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України Ігор Лаврешин.

Модерував захід гастроексперт і гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту «Підтримка HoReCa», член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster, заступник керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» Євген Комаров.

Про інклюзивність, доступність і створення чуйного простору, інтеграцію ветеранів у роботу закладів HoReCa, автоматизацію бізнес-процесів, отримання грантів для розвитку власної справи, тренд на здорове харчування у закладах, основні показники, проблеми та тенденції розвитку українського ринку HoReCa, успішні кейси та кращі практики розповіли топові фахівці.

Викладачі та здобувачі освіти активно долучилися до обговорення актуальних питань і обміну думками. Нині триває громадське обговорення освітньо-професійних програм, а думка стейкхолдерів індустрії гостинності надзвичайно вагома для колективу кафедри готельно-ресторанної справи.

Участь у таких заходах для наших здобувачів освіти – це можливість поглибити теоретичні знання, а для викладачів – підвищити професійну компетентність, дослідити українські та міжнародні тренди, кращі практики сфери HoReCa.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи підвищують педагогічну майстерність і удосконалюють викладання дисциплін для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»: професорка кафедри Тетяна Сильчук – «Сервісна діяльність в галузі», «Крафтові технології», «Інновації в ресторанному бізнесі», «Сервісологія в туризмі та рекреації», старша викладачка Олена Тищенко – «Основи нутриціології», «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві», асистент Артем Ущаповський – «Основи нутриціології», «Технологія продукції ресторанного господарства».

Обговорюємо сучасні виклики, навчаємо професіоналів галузі – формуємо разом майбутнє індустрії гостинності…

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Захисти англійською – норма сьогодення

В оnline-форматі на кафедрі економіки праці та менеджменту відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів англомовної групи освітнього ступеня «Бакалавр» освітньої програми «Менеджмент». Екзаменаційну комісію очолила завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту, професорка Тамара Березянко. До складу комісії увійшли гарантка освітньо-профе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти англійською – норма сьогодення 05 липня 2022

Від студента до стейкхолдера: як випускники допомагають формувати майбутнє

Зустріч із випускниками – це завжди неординарна подія для колективу кафедри мехатроніки та пакувальної техніки. Особливо, коли на кафедру приходить не тільки випускник, а і стейкхолдер, керівник повідної компанії в Україні  з постачання та виробництва пакувального обладнання та витратних матеріалів PACKHOUSE MACHINERY Ігор Соя. Метою зустрічі було...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від студента до стейкхолдера: як випускники допомагають формувати майбутнє 26 вересня 2024

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики

Здобувачі освітнього ступеня «Магістр» другого року навчання спеціальності «Менеджмент», освітньо-професійних програм «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика» проходять виробничу і переддипломну практики. Завдяки тісній співпраці колективу кафедри економіки праці та менеджменту зі стейкх...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти спеціальності «Менеджмент» проходять виробничу і переддипломну практики 28 жовтня 2020