Н У Х Т

Постійно професійно вдосконалюються та розвиваються викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

14 квітня 2025

Постійно професійно вдосконалюються та розвиваються викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

9 квітня 2025 р. у рамках WorldFood GastroDays у Міжнародному виставковому центрі відбулася конференція «Бекстейдж закладу громадського харчування», яка об’єднала керівників, управлінців, шефів, фахівців-практиків і власників бізнесу сфери HoReCa.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи, професорка Тетяна Сильчук, старша викладачка Олена Тищенко, асистент Артем Ущаповський та здобувачі бакалаврського і магістерського рівні долучилися до комунікаційного майданчику для нетворкінгу, обміну досвідом і знаннями, пошуку шляхів для розв’язання актуальних питань галузі.

Серед спікерів були – очільник Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» КНУБА Артем Гончаренко, Head of Sales Department Poster Даша Єрмолаєва, СЕО компанії Grant Finance Наталія Гаврилко, доставка здорового харчування ТМ «Хочу&Буду» (Ізмаїл, Миколаїв), шефиня, нутриціологиня, технологиня крафтового виробництва, ТОП-20 у МастерШеф 13 Олександра Чувакіна, керівниця аналітичного відділу Pro-Consulting Юлія Шкурко, бренд-амбасадор по міцному алкоголю в компанії Wine Bureau, викладач школи барменів Parovoz Bar Science, спікер проєктів Barometr, Kyiv Whisky Festival, Whisky Dram Тимофій Семенюк, сомельє ресторану Veranda on the River, амбасадорка українських вин і шампанського Галина Іванюк, готельєр, ресторатор, пекар-ремісник, хлібний сомельє, шеф-інструктор NIPfood (Італія), викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф-кухарів України Ігор Лаврешин.

Модерував захід гастроексперт і гастроюрист GLOBAL LAW, засновник освітньо-прикладного проєкту «Підтримка HoReCa», член Експертної ради Ukraine HoReCa Cluster, заступник керівника Інституту реінтеграції, реабілітації та професійного розвитку Ветеранів «Архітектура Стійкості» Євген Комаров.

Про інклюзивність, доступність і створення чуйного простору, інтеграцію ветеранів у роботу закладів HoReCa, автоматизацію бізнес-процесів, отримання грантів для розвитку власної справи, тренд на здорове харчування у закладах, основні показники, проблеми та тенденції розвитку українського ринку HoReCa, успішні кейси та кращі практики розповіли топові фахівці.

Викладачі та здобувачі освіти активно долучилися до обговорення актуальних питань і обміну думками. Нині триває громадське обговорення освітньо-професійних програм, а думка стейкхолдерів індустрії гостинності надзвичайно вагома для колективу кафедри готельно-ресторанної справи.

Участь у таких заходах для наших здобувачів освіти – це можливість поглибити теоретичні знання, а для викладачів – підвищити професійну компетентність, дослідити українські та міжнародні тренди, кращі практики сфери HoReCa.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи підвищують педагогічну майстерність і удосконалюють викладання дисциплін для здобувачів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»: професорка кафедри Тетяна Сильчук – «Сервісна діяльність в галузі», «Крафтові технології», «Інновації в ресторанному бізнесі», «Сервісологія в туризмі та рекреації», старша викладачка Олена Тищенко – «Основи нутриціології», «Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві», асистент Артем Ущаповський – «Основи нутриціології», «Технологія продукції ресторанного господарства».

Обговорюємо сучасні виклики, навчаємо професіоналів галузі – формуємо разом майбутнє індустрії гостинності…

Опублікований: 14-04-2025
Читайте також:
Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права

Тісні стосунки поєднують НУХТ із славнозвісним містом Бердичів, його навчальними закладами та підприємствами харчової промисловості. 5 грудня 2019 року викладачі кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв Сергій Удодов, Юрій Доломакін, Олена Бабанова разом зі студентами 4 курсу Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв у Бердичівському коледжі промисловості, економіки і права 10 грудня 2019

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

22 березня завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко стала учасником VII Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми вищої професійної освіти» в рамках ІІ Міжнародного симпозіуму «Гуманітарний дискус мультикультурного світу: наука, освіта, комунікація». Поєднання гуманітарної підгото...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про гуманізацію і гуманітаризацію освіти подискутувала завідувач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації 22 березня 2019

Цікаво та атмосферно розпочався Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки

Кафедра мехатроніки та пакувальної техніки розпочала новий навчальний рік із захоплюючої подорожі у світ канадського виноробства. Модератором заходу виступила завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна. Завдяки онлайн-лекції канадської спікерки Наталі Лупан викладачі і здобувачі освітньо-професійних програм «Прикладна механіка» і «Робототехніч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаво та атмосферно розпочався Smart-лекторій на кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки 25 вересня 2024

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати

Цікаві лекції, практичні вебінари, виїзні заняття відвідали слухачі сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» в період з березня по травень 2025 року. Навчальний процес забезпечували досвідчені викладачі кафедри готельно-ресторанної справи – професорка Тетяна Сильчук, доцентка Ольга Пушка, доценти Олег Бортнічук і Олексан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» вручено сертифікати 28 травня 2025