Н У Х Т

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

20 червня 2022

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

Як конкурс на кращу упаковку виглядав захист дипломних робіт наших здобувачів бакалаврського ступеня, які навчалися за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (спеціальність 186 «Видавництво і поліграфія») на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.

Серед представлених робіт варті уваги креативна картонна упаковка у вигляді шестигранної призми для печива (автор – Ігор Малик), упаковка для набору сухофруктів (авторка – Валерія Пасацька), монополімерний 3D-пакет для вівсяних пластівців (автор – Борис Грицайчук), споживча упаковка для спецій (авторка – Дарина Гаврильченко), упаковка для фруктової пастили (авторка – Анна Матвєєва) і упаковка для шоколаду (авторка – Крістіна Фролова).

Оригінальним є проєкт Ольги Степанової – групова картонна упаковка для стаканчиків із йогуртом, яка після використання трансформується у наочний  матеріал для вивчення англійської абетки. Ця робота була захищена англійською мовою, і викладачі кафедри сподіваються на поширення такої практики. Був виготовлений справжній макет цієї упаковки, який нині бере участь у конкурсі на кращу упаковку German Packaging Award 2022 у Німеччині.

Упаковки студентів відповідають сучасним тенденціям, вони можуть повторно перероблятися, мають зручну конструкцію та креативний дизайн.

Щиро радіють Екзаменаційна комісія і наукові керівники, задоволені плодами своєї праці й студенти: авжеж, варті похвали оригінальні професійні проєкти упаковок і високі результати навчання – із семи випускників чотири отримають дипломи із відзнакою.  

Така відповідальна робота студентів та їх наукових керівників і якісний кінцевий результат  безсумнівно є достойним внеском у Перемогу та майбутню відбудову України.

Радимо звернути увагу на представлені розробки цьогорічним випускникам шкіл: можливо, вони надихнуть їх здобути таку важливу та творчу спеціальність, як дизайнер і розробник упаковки. А викладачі Національного університету харчових технологій радо у цьому допоможуть.

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів

Колектив авторів, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ Оксана Мельник і Вікторія Кійко та професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка НУХТ Олег Кузьмін підготували навчальний посібник...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще один навчальний посібник підготував авторський колектив наших викладачів 30 червня 2022

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури за денною та заочною формами навчання. Вступники можуть подати до п'яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт. Заяви подаються тільки в електронній формі на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, за виключенням випадків, зазначених у п.6.3. розділу 6 Правил прийому до університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури 01 серпня 2024

Довгоочікувана подія для мікробіологів

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології не могли залишитися осторонь від важливої події – чергового, XVI з’їзду Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, що відбувся нещодавно після тривалої перерви, зумовленої пандемією коронавірусу і воєнними діями. Мікробіологів з усіх куточків України і зарубіжних гостей гостинно прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для мікробіологів 17 червня 2025

Виробнича практика магістрантів

Відповідно до графіка навчального процесу розпочалася виробнича практика магістрантів освітньо-професійної програми «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв». Однією з баз практики, що гостинно прийняли наших здобувачів освіти, є компанія «Інтерагропак» – підприємство, яке працює на ринку полімерної упаковки України та країн ближнього з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича практика магістрантів 11 червня 2025