Н У Х Т

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

20 червня 2022

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

Як конкурс на кращу упаковку виглядав захист дипломних робіт наших здобувачів бакалаврського ступеня, які навчалися за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (спеціальність 186 «Видавництво і поліграфія») на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.

Серед представлених робіт варті уваги креативна картонна упаковка у вигляді шестигранної призми для печива (автор – Ігор Малик), упаковка для набору сухофруктів (авторка – Валерія Пасацька), монополімерний 3D-пакет для вівсяних пластівців (автор – Борис Грицайчук), споживча упаковка для спецій (авторка – Дарина Гаврильченко), упаковка для фруктової пастили (авторка – Анна Матвєєва) і упаковка для шоколаду (авторка – Крістіна Фролова).

Оригінальним є проєкт Ольги Степанової – групова картонна упаковка для стаканчиків із йогуртом, яка після використання трансформується у наочний  матеріал для вивчення англійської абетки. Ця робота була захищена англійською мовою, і викладачі кафедри сподіваються на поширення такої практики. Був виготовлений справжній макет цієї упаковки, який нині бере участь у конкурсі на кращу упаковку German Packaging Award 2022 у Німеччині.

Упаковки студентів відповідають сучасним тенденціям, вони можуть повторно перероблятися, мають зручну конструкцію та креативний дизайн.

Щиро радіють Екзаменаційна комісія і наукові керівники, задоволені плодами своєї праці й студенти: авжеж, варті похвали оригінальні професійні проєкти упаковок і високі результати навчання – із семи випускників чотири отримають дипломи із відзнакою.  

Така відповідальна робота студентів та їх наукових керівників і якісний кінцевий результат  безсумнівно є достойним внеском у Перемогу та майбутню відбудову України.

Радимо звернути увагу на представлені розробки цьогорічним випускникам шкіл: можливо, вони надихнуть їх здобути таку важливу та творчу спеціальність, як дизайнер і розробник упаковки. А викладачі Національного університету харчових технологій радо у цьому допоможуть.

Опублікований: 20-06-2022
Читайте також:
Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах

Загальновідомо, що практична підготовка майбутніх фахівців має велике значення для їх професійного зростання, набуття практичних навичок і розширення кола знань. Тому питанням організації якісного проходження всіх видів практик у НУХТ приділяється велика увага. Із кращими вітчизняними підприємствами знайомлять своїх здобувачів освіти колективи випу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробнича та переддипломна практики на кращих вітчизняних підприємствах 03 лютого 2021

Подорож до країни напоїв

Науковці вже давно обговорюють «туристичну революцію» – справжній переворот в індустрії. Адже ріст кількості туристів у світі за останні десятиліття перевищує всі прогнози. Наші здобувачі й у дистанційний період також не забувають подорожувати, хоч і віртуально. Студенти групи ГС-1-10а на занятті з іноземної мови разом із викладачкою кафедри інозе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Подорож до країни напоїв 28 вересня 2021

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів

У приміщені виставкового залу ВЦ «АККО Інтернешнл» у рамках 25-ї ювілейної Всеукраїнської акції «Свято пива-2019» відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХХII Міжнародного конкурсу пива, безалкогольних, слабоалкогольних напоїв, мінеральних та питних вод, солоду пивоварного. Захід традиційно проводився  ПрАт «Укрпиво». На конкурс були ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет нагороджений за значний вклад у розвиток пиво-безалкогольної галузі та підготовку висококваліфікованих спеціалістів 05 вересня 2019

Насичений порядок денний і радісна звістка – відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету

24 грудня 2020 року в дистанційному режимі відбулося останнє у цьому календарному році планове засідання вченої ради університету. Голова ради, перший проректор Володимир Яровий розпочав його традиційно з привітання членів ради, що відсвяткували дні народження між засіданнями, й побажання усім членам нашого колективу міцного здоров’я. А далі пере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Насичений порядок денний і радісна звістка – відбулося останнє у календарному році засідання вченої ради університету 24 грудня 2020