Н У Х Т

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

20 june 2022

Конкурс чи захист дипломних проєктів?

Як конкурс на кращу упаковку виглядав захист дипломних робіт наших здобувачів бакалаврського ступеня, які навчалися за освітньою програмою «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» (спеціальність 186 «Видавництво і поліграфія») на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв.

Серед представлених робіт варті уваги креативна картонна упаковка у вигляді шестигранної призми для печива (автор – Ігор Малик), упаковка для набору сухофруктів (авторка – Валерія Пасацька), монополімерний 3D-пакет для вівсяних пластівців (автор – Борис Грицайчук), споживча упаковка для спецій (авторка – Дарина Гаврильченко), упаковка для фруктової пастили (авторка – Анна Матвєєва) і упаковка для шоколаду (авторка – Крістіна Фролова).

Оригінальним є проєкт Ольги Степанової – групова картонна упаковка для стаканчиків із йогуртом, яка після використання трансформується у наочний  матеріал для вивчення англійської абетки. Ця робота була захищена англійською мовою, і викладачі кафедри сподіваються на поширення такої практики. Був виготовлений справжній макет цієї упаковки, який нині бере участь у конкурсі на кращу упаковку German Packaging Award 2022 у Німеччині.

Упаковки студентів відповідають сучасним тенденціям, вони можуть повторно перероблятися, мають зручну конструкцію та креативний дизайн.

Щиро радіють Екзаменаційна комісія і наукові керівники, задоволені плодами своєї праці й студенти: авжеж, варті похвали оригінальні професійні проєкти упаковок і високі результати навчання – із семи випускників чотири отримають дипломи із відзнакою.  

Така відповідальна робота студентів та їх наукових керівників і якісний кінцевий результат  безсумнівно є достойним внеском у Перемогу та майбутню відбудову України.

Радимо звернути увагу на представлені розробки цьогорічним випускникам шкіл: можливо, вони надихнуть їх здобути таку важливу та творчу спеціальність, як дизайнер і розробник упаковки. А викладачі Національного університету харчових технологій радо у цьому допоможуть.

Published on: 20-06-2022
Read also:
Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Компанія «Clarivate Analytics» проводила онлайн-семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Одним зі слухачів семінарів став доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін, який взяв участь у 6-ти вебінарах: серії «Web of Science: система навігації в світі наукових публікацій»: - Інформаційна пла...

READ YOURSELF

Усі нюанси роботи з міжнародними наукометричними базами з’ясував доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 11 october 2019

Здобувачі освіти відзначені за науково-дослідну роботу у 2022-2023 навчальному році

За підсумками проведення І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей у 2022-2023 навчальному році та з метою підтримки обдарованої студентської молоді і створення умов для її творчого зростання прийнято рішення про відзначення здобувачів освіти та їх наукових керівників. На підставі протоколів конк...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти відзначені за науково-дослідну роботу у 2022-2023 навчальному році 15 june 2023

Міжнародно-визнані досягнення наших вчених

У нашому університеті значна увага приділяється міжнародній діяльності – наші здобувачі освіти й викладачі широко користуються можливостями академічної мобільності, в рамках якої проходять практичну підготовку, стажуються, займаються спільними науковими дослідженнями в університетах, наукових установах та на підприємствах країн Європи, Америки та А...

READ YOURSELF

Міжнародно-визнані досягнення наших вчених 26 october 2022