Н У Х Т

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

03 april 2024

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до знань. Для ознайомлення з останніми новаціями в сфері цифрового доступу до інформації та поширення результатів власних досліджень викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій провели науковий семінар, на який завітала завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна.

У своїй ґрунтовній доповіді фахівчиня розповіла про особливості роботи з наукометричними базами Scopus і Web of Science, наголосила на необхідності актуалізувати інформацію своїх цифрових профілів. Окремо вона зупинилася на важливості створення ідентифікатора ORCID, ознайомила з інструкцією та основними етапами його наповнення.

Наприкінці зустрічі відбулося жваве обговорення оновленого репозитарію НУХТ, а викладачі поділилися своїми враженнями від зручності роботи з основними сервісами бібліотеки.

Колектив кафедри вдячний Інні Путіліній за докладні пояснення, які дали змогу краще зрозуміти світ сучасного доступу до інформації та цифрової ідентифікації науковців.

Published on: 03-04-2024
Read also:
Найвідповідальніший день роботи Школи молодих науковців АТ «Фармак» – виступають НУХТівці

29 жовтня ІХ Науково-практична конференція Школи молодих науковців АТ «Фармак» продовжила свою роботу у форматі онлайн-конференції. Молоді науковці – працівники АТ «Фармак», кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету, а також здобувачі освіти провідних вишів України змогли поділитися своїми науковими здобутками, презентуючи їх у виг...

READ YOURSELF

Найвідповідальніший день роботи Школи молодих науковців АТ «Фармак» – виступають НУХТівці 01 november 2021

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

READ YOURSELF

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 may 2019

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Аспірантка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Ганна Вовк успішно захистила дисертаційну роботу «Удосконалення технології пресового вилучення гарбузової олії за допомогою ферментних препаратів», представлену на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». Робота, пр...

READ YOURSELF

Успішний захист дисертаційної роботи аспіранткою кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 11 december 2023