Н У Х Т

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

03 квітня 2024

Практичні нюанси поширення результатів досліджень на науковому семінарі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Наукова інформація є основою розвитку науки та освіти. Доступ до актуальних досліджень і знань є критично важливим для підвищення професійного рівня науковців, удосконалення методик дослідження і викладання. Визнаним центром обміну науковою інформацією завжди були бібліотеки, які в сучасних умовах надають як традиційний, так і цифровий доступ до знань. Для ознайомлення з останніми новаціями в сфері цифрового доступу до інформації та поширення результатів власних досліджень викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій провели науковий семінар, на який завітала завідувачка відділу інформаційних технологій Науково-технічної бібліотеки НУХТ Інна Путіліна.

У своїй ґрунтовній доповіді фахівчиня розповіла про особливості роботи з наукометричними базами Scopus і Web of Science, наголосила на необхідності актуалізувати інформацію своїх цифрових профілів. Окремо вона зупинилася на важливості створення ідентифікатора ORCID, ознайомила з інструкцією та основними етапами його наповнення.

Наприкінці зустрічі відбулося жваве обговорення оновленого репозитарію НУХТ, а викладачі поділилися своїми враженнями від зручності роботи з основними сервісами бібліотеки.

Колектив кафедри вдячний Інні Путіліній за докладні пояснення, які дали змогу краще зрозуміти світ сучасного доступу до інформації та цифрової ідентифікації науковців.

Опублікований: 03-04-2024
Читайте також:
Зустріч із письменницею та поетесою в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

13 листопада 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ у рамках роботи Клубу зустрічей із цікавими людьми відбулася зустріч студентів групи АТ-21 і працівників коледжу із письменницею та поетесою Ією Ходорівською. Ія Ходорівська – цікава людина, волонтер, активна учасниця фестивалю Української культури, член Украї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустріч із письменницею та поетесою в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 14 листопада 2019

На часі – підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка прокачують свої навички, вивчаючи і тестуючи SEE Electrical Expert. SEE Electrical Expert – досить потужне програмне забезпечення, яке дозволяє створювати електротехнічні проекти у 2D з бібліотекою IEC-символів, автоматично генерувати схеми та табл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На часі – підвищення кваліфікації 09 липня 2025

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських  виробів

Ейчари ТОВ «ЧАНТА МАУНТ» Вікторія Шаповалова та Ірина Овчінкіна прочитали для магістрантів лекцію з дисципліни «Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Лекцію також відвідали аспіранти кафедри. Інноваційне підприємство «ЧАНТА МАУНТ», що належить до холдингу «Хлібні інвестиції», – одне з найбільших в Є...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні підприємства запрошують на роботу студентів і випускників кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 19 грудня 2019

Досвід європейських країн вивчали викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій

Викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій, завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса, доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Інна Зінченко та доцент кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стажувалися на кафедрі технології та якості продукції росл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досвід європейських країн вивчали викладачі Навчально-наукового інституту харчових технологій 25 червня 2019