Н У Х Т

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня 2019

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й побажань наснаги, творчих успіхів і вагомих здобутків.

Далі обрали голову, секретаря зборів і лічильну комісію та визначили порядок денний, відповідно до якого розглядалися два питання – рекомендація кандидатури до вченої ради університету й підсумки роботи інституту за минулий навчальний рік та плани на поточний навчальний рік і перспективу.  

По першому питанню до складу вченої ради університету була висунена кандидатура завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного. Колектив одностайно відкритим голосуванням підтримав кандидата.

Щодо підсумків роботи інституту за минулий навчальний рік і планів на поточний навчальний рік і перспективу доповідала директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко. Вона детально проаналізувала результати виконання плану прийому студентів у 2019 році, зупинилася на питаннях комплектування контингенту студентів, навчально-методичній і науковій роботі. Очільник підрозділу говорила про дуальну освіту, що в минулому навчальному році вже була успішно впроваджена кількома кафедрами, про якісне оновлення змісту дисциплін й інноваційні підходи до методики викладання, акцентувала увагу на необхідності виконання плану видавничої діяльності, закликала активно долучатися до профорієнтаційної роботи.

Також директор інституту висловила подяку викладачам і співробітникам, що працювали влітку у відбірковій комісії інституту та колективу кафедри харчової хімії за пошук і впровадження нових форм профорієнтації – проведення хімічних лекторіїв і предметної олімпіади для старшокласників, що сприяло збільшенню кількості цьогорічних вступників за спеціальністю «Хімічні технології» із високими балами ЗНО.

Завершуючи свій виступ, Оксана Валер’янівна наголосила на необхідності постійного вдосконалення й руху вперед, оскільки сьогодення повсякчасно ставить нові виклики й зупинятися на досягнутому – неприпустимо.

Далі слово мав голова лічильної комісії Георгій Гончаров. Він оголосив протоколи лічильної комісії, які затвердили відкритим голосуванням.

На завершення зборів колектив інституту відкритим голосуванням затвердив протокол зборів. Оскільки порядок денний був вичерпаний, ніяких зауважень і пропозицій не надійшло, голова зборів, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко закрила засідання.  

 

Опублікований: 12-09-2019
Читайте також:
Завідувачка кафедри фінансів виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації у Західноукраїнському національному університеті

Завідувачка кафедри фінансів, професорка Лада Шірінян виступила офіційною опоненткою дисертації «Податкове регулювання страхового ринку України» здобувачки Ірини Гузели. Наша фахівчиня взяла активну участь у обговорені роботи, поданої на здобуття ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 072 - Фінанси, банківська справа та страхування. Захист д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завідувачка кафедри фінансів виступила офіційною опоненткою на захисті дисертації у Західноукраїнському національному університеті 04 січня 2023

Навчальна практика третьокурсників спеціальності «Галузеве машинобудування» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ

У Смілянському технологічному фаховому коледжі стартувала навчальна практика на здобуття робітничої професії для студентів 3-го курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Під час навчальної практики студенти отримують практичні навички в навчальних майстернях на базі коледжу за участі кваліфікованих спеціалістів, а також отримують практич...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчальна практика третьокурсників спеціальності «Галузеве машинобудування» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ 04 червня 2021

У доступному і цікавому форматі читають лекції на кафедрі готельно-ресторанної справи

27 березня 2018 року на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулося відкрите лекційне заняття з дисципліни «Методологія і організація наукових досліджень», яке провів доцент Володимир Рідкоус для магістрів спеціальності «Готельна і ресторанна справа». На лекції були присутні в.о. заступника завідувача кафедри Тетяна Сильчук, заступник декана факу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У доступному і цікавому форматі читають лекції на кафедрі готельно-ресторанної справи 29 березня 2018

Дбай про своє здоров’я

1 грудня світ відзначає день боротьби зі СНІДом та толерантності до ВІЛ-позитивних людей. Безумовно, СНІД – це трагедія для всієї людської спільноти. Ми повинні з особливим співчуттям і підтримкою ставитися до людей з ВІЛ, адже найчастіше вони відчувають себе самотніми у боротьбі зі страшною недугою. Студенти-маркетологи першого курсу разом із ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Дбай про своє здоров’я 01 грудня 2023