Н У Х Т

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня 2019

Стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій

12 вересня у ході традиційних зборів трудового колективу, що розпочинають кожний новий навчальний рік, пріоритетні напрямки й стратегічні орієнтири розвитку визначив колектив Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко розпочала збори з вітання присутніх із початком чергового навчального року й побажань наснаги, творчих успіхів і вагомих здобутків.

Далі обрали голову, секретаря зборів і лічильну комісію та визначили порядок денний, відповідно до якого розглядалися два питання – рекомендація кандидатури до вченої ради університету й підсумки роботи інституту за минулий навчальний рік та плани на поточний навчальний рік і перспективу.  

По першому питанню до складу вченої ради університету була висунена кандидатура завідувача кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василя Пасічного. Колектив одностайно відкритим голосуванням підтримав кандидата.

Щодо підсумків роботи інституту за минулий навчальний рік і планів на поточний навчальний рік і перспективу доповідала директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко. Вона детально проаналізувала результати виконання плану прийому студентів у 2019 році, зупинилася на питаннях комплектування контингенту студентів, навчально-методичній і науковій роботі. Очільник підрозділу говорила про дуальну освіту, що в минулому навчальному році вже була успішно впроваджена кількома кафедрами, про якісне оновлення змісту дисциплін й інноваційні підходи до методики викладання, акцентувала увагу на необхідності виконання плану видавничої діяльності, закликала активно долучатися до профорієнтаційної роботи.

Також директор інституту висловила подяку викладачам і співробітникам, що працювали влітку у відбірковій комісії інституту та колективу кафедри харчової хімії за пошук і впровадження нових форм профорієнтації – проведення хімічних лекторіїв і предметної олімпіади для старшокласників, що сприяло збільшенню кількості цьогорічних вступників за спеціальністю «Хімічні технології» із високими балами ЗНО.

Завершуючи свій виступ, Оксана Валер’янівна наголосила на необхідності постійного вдосконалення й руху вперед, оскільки сьогодення повсякчасно ставить нові виклики й зупинятися на досягнутому – неприпустимо.

Далі слово мав голова лічильної комісії Георгій Гончаров. Він оголосив протоколи лічильної комісії, які затвердили відкритим голосуванням.

На завершення зборів колектив інституту відкритим голосуванням затвердив протокол зборів. Оскільки порядок денний був вичерпаний, ніяких зауважень і пропозицій не надійшло, голова зборів, директор Навчально-наукового інституту харчових технологій Оксана Кочубей-Литвиненко закрила засідання.  

 

Опублікований: 12-09-2019
Читайте також:
Професійне стажування студентки-управлінця персоналом в Азербайджані за програмою «Children of the Future»

Магістр першого року навчання спеціальності «Управління персоналом та економіка праці» Навчально-наукового інституту економіки і управління Тетяна Радчук пройшла конкурсний відбір і стала учасницею 4-тижневої програми стажування «Children of the Future» від міжнародної молодіжної організації AIESEC, що проходило в серці Азербайджану, колоритному і ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професійне стажування студентки-управлінця персоналом в Азербайджані за програмою «Children of the Future» 10 лютого 2017

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Вже п’ятий рік у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ працює волонтерський клуб. Він започаткував свою діяльність ще в липні 2014 року. Тоді абітурієнти, вже цьогорічні випускники, писали перші листи підтримки і в них просили наших захисників не тільки повертатися живими, вижити в пеклі війни, а й залишитися добрими, зберегти в собі Людину...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Волонтерська акція студентів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ 08 жовтня 2018

Усе про програму імені Фулбрайта в Україні тепер знають наші науковці

27 вересня 2022 року науковці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф.Доценка – завідувачка кафедри Олександра Нєміріч і професор Олег Кузьмін взяли участь у представленні програми імені Фулбрайта в Україні, яка дає можливість проводити дослідження в університет...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про програму імені Фулбрайта в Україні тепер знають наші науковці 28 вересня 2022