Н У Х Т

Інформація від дирекції Студмістечка НУХТ: графік поселення і перелік документів для поселення і для реєстрації та постановки на військовий облік

21 серпня 2020

Інформація від дирекції Студмістечка НУХТ: графік поселення і перелік документів для поселення і для реєстрації та постановки на військовий облік

Дирекція і колектив Студентського містечка нашого університету щиро вітають усіх здобувачів із початком нового навчального року, а першокурсників зі вступом до НУХТ і надають графік поселення і перелік документів, необхідних для поселення у гуртожитки університету, а для першокурсників ще й перелік документів для реєстрації і постановки на військовий облік.

Графік поселення студентів до гуртожитків Студмістечка НУХТ
у 2020-2021 навчальному році:

26 серпня – 4-й курс і магістри 2-го року навчання
27 серпня – 3-й курс
28 серпня – 2-й курс
29 серпня – 4, 3, 2 курси та магістри 2-го року навчання
Орієнтовне поселення студентів 1-го курсу і магістрів 1-го року навчання, у зв’язку з епідеміологічною ситуацією  – з 10 вересня 2020 р.

Перелік необхідних документів,
які надаються у дирекцію Студентського містечка НУХТ
для поселення у гуртожиток на 2020-2021 навчальний рік:

1. Паспорт, або ІД-картка та довідка про реєстрацію місця проживання.
2. Обхідний лист про здачу кімнати завідувачу гуртожитку за минулий навчальний рік (за винятком студентів 1-го курсу).
3. Квитанція про сплату за проживання в гуртожитку на суму 5200 грн.
Здійснити оплату можна у філії Ощадбанку № 102 за адресою: пр. Науки, 24/2 або філії Приватбанку за адресою: пр. Науки, 9, або через термінали зазначених банків.
4. Заповнена Угода на проживання (у 2-х примірниках) зі вклеєними фотокартками розміром 3х4 см і відміткою медпункту НУХТ про проходження медичного огляду (за винятком студентів 1-го курсу).
5. Заповнений Ордер на поселення в гуртожиток.  
Зразки заповнення Угоди та Ордеру знаходяться у  гуртожитках та дирекції Студмістечка.
6. Дві фотокартки розміром 3х4 см для оформлення перепустки в дирекції та картки обліку особистих речей у завідувача гуртожитку.
7. При поселенні у гуртожиток студент обов’язково повинен мати засоби індивідуального захисту (захисну маску та антисептик для рук)          

Для 1-го курсу
Перелік необхідних документів,
які надаються у відділ реєстраційного обліку НУХТ
для реєстрації та постановки на військовий облік:

1. Паспорт, ксерокопія 1-ї, 2-ї, 11-ї  сторінки (відмітка про зняття з реєстрації), або id-картка (її копія), довідка про зняття з реєстраційного обліку (ф-13).
2. Довідка з деканату (що є студентом).
3. Квитанція про сплату державного мита (реквізити знаходяться у гуртожитках Студмістечка).
4. Військовий квиток (приписне посвідчення) та довідка форми № 17 (отримується у другій частині НУХТ, корпус А, каб. 208 (для чоловіків).
5. Копія оформленої угоди  на  проживання.

Опублікований: 21-08-2020
Читайте також:
Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови

З 2016 року киянам віком від 14 до 35 років присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цього року були відзначені 50 найкращих і талановитих кандидатів на присудження премії: 20 – за наукові досягнення, 15 – за творчі досягнення і 15 – за внесок у розвиток молодіжн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді науковці НУХТ – лауреати премії Київського міського голови 29 червня 2021

Разом ми сильніші: оновлено Реєстр Рад молодих вчених

Рада молодих вчених НУХТ внесена до Реєстру Рад молодих вчених України. Станом на 2 серпня у Реєстрі понад 200 об'єднань молодих науковців, які мають спільні ідеї, цілі та шляхи їх реалізації. Можливості, які відкриває цей Реєстр: - звернутися до Ради молодих вчених у своєму закладі/установі/інституції, долучитися до її роботи, отримати інформаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Разом ми сильніші: оновлено Реєстр Рад молодих вчених 20 серпня 2021

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо!

Нещодавно для майбутніх випускників спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене завершальне лабораторне заняття в рамках курсу «Хімія та технологія косметичних засобів», яке закарбувалося в пам’яті кожного студента. За ініціативи доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів На...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Під час лабораторних робіт провести майстер-клас можливо! 20 травня 2019