Н У Х Т

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів»

11 червня 2018

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх побували на Київській шоколадній фабриці «ROSHEN».

Корпорація «ROSHEN» – один із найбільших виробників кондитерської продукції в Україні та Східній Європі, що виробляє близько 320 видів кондитерських виробів.

Студенти дізналися історію заводу, історію шоколаду, а також різницю між чорним, молочним і білим шоколадом та його технологіями виготовлення. Майбутнім експертам продемонстрували роботу самої нової технологічної лінії виробництва шоколаду в Києві. Саме цього дня на лінії виготовляли новий вид шоколаду «Elegants», отож студенти ознайомилися із технологічними процесами його виготовлення.

Наприкінці візиту студенти взяли участь у програмі «Дизайн та упаковка», де кожний мав змогу розробити власний дизайн оформлення коробочки для шоколаду  «Elegants», яку вони отримали в подарунок.

Отримані знання стануть в нагоді під час підготовки курсових і дипломних робіт, а враження від захоплюючої подорожі у світ виробництва солодощів залишаться зі студентами надовго.

Опублікований: 11-06-2018
Читайте також:
Актуальні навички набувають наші викладачі

Викладачі кафедри інформатики та обчислювальної техніки Інституту післядипломної освіти НУХТ, завідувач кафедри Олександр Петренко та доцент Андрій Ярковий провели низку дистанційних семінарів з підвищення кваліфікації для викладачів університету. Семінари були присвячені актуальним тематикам. Зокрема, слухачі покращили свої скіли у графічному офо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні навички набувають наші викладачі 19 січня 2023

У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології!

27 серпня 2025 року у разовій спеціалізованій вченій раді відбувся успішний захист дисертації на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» ще одного випускника аспірантури Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ. Своє дослідження на тему «Обґрунтування застосуван...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги здобувачів ступеня PhD – нанотехнології! 28 серпня 2025

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak»

У рамках вивчення вибіркової дисципліни «Технологія пакування та зберігання упакованої продукції» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулася гостьова лекція для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Усе про пакування харчової продукції дізналися магістранти від фахівчині компанії «Tetra Pak» 12 грудня 2023

Неформальна освіта біотехнологів

Бакалаври-біотехнологи продовжують розвивати свої hard і soft skills, користуючись можливостями неформальної освіти. Цього разу вони опанували двомісячний курс «Мікроби, віруси, інфекції» від Німецького бюро академічних обмінів (DAAD). Курс був наповнений цікавими завданнями, обговореннями матеріалу, командними проєктами, дискусіями й тестуваннями...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неформальна освіта біотехнологів 20 грудня 2023