Н У Х Т

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів»

11 червня 2018

Подорож у світ солодощів для студентів освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів»

Студенти Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів», разом із асистентом кафедри експертизи харчових продуктів Катериною Золотоверх побували на Київській шоколадній фабриці «ROSHEN».

Корпорація «ROSHEN» – один із найбільших виробників кондитерської продукції в Україні та Східній Європі, що виробляє близько 320 видів кондитерських виробів.

Студенти дізналися історію заводу, історію шоколаду, а також різницю між чорним, молочним і білим шоколадом та його технологіями виготовлення. Майбутнім експертам продемонстрували роботу самої нової технологічної лінії виробництва шоколаду в Києві. Саме цього дня на лінії виготовляли новий вид шоколаду «Elegants», отож студенти ознайомилися із технологічними процесами його виготовлення.

Наприкінці візиту студенти взяли участь у програмі «Дизайн та упаковка», де кожний мав змогу розробити власний дизайн оформлення коробочки для шоколаду  «Elegants», яку вони отримали в подарунок.

Отримані знання стануть в нагоді під час підготовки курсових і дипломних робіт, а враження від захоплюючої подорожі у світ виробництва солодощів залишаться зі студентами надовго.

Опублікований: 11-06-2018
Читайте також:
Оскароносний мультфільм на черговому movie club від  кафедри іноземних мов професійного спрямування

«Рататуй» – красивий, філігранний, атмосферний мультфільм 2007 року від студії Pixar обрали для movie club студенти групи ГС-2-9 ск та викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Юлія Ткачук. Головний герой – щур Ремі потрапляє до Парижу на кухню одного з найпрестижніших ресторанів міста. Там за допомогою звичайного прибиральника Лен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оскароносний мультфільм на черговому movie club від кафедри іноземних мов професійного спрямування 04 жовтня 2023

Як молоді науковці-біотехнологи честь кафедри відстоювали

Активну участь у VIIІ Міжнародній науково-технічній конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвяченій 135-річчю Національного університету харчових технологій, взяли науковці кафедри біотехнології і мікробіології. У матеріалах конференції опубліковані 14 тез доповідей, авторами я...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як молоді науковці-біотехнологи честь кафедри відстоювали 07 листопада 2019

Захисти екологів-аудиторів

20 лютого на кафедрі екологічної безпеки та охорони праці відбулися захисти магістерських робіт студентів спеціальності 183 «Технології захисту навколишнього середовища» освітньої програми «Екологічний контроль та аудит». Екзаменаційну комісію  очолила доцент кафедри біотехнології Навчально-наукового інституту екологічної безпеки Національного аві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти екологів-аудиторів 21 лютого 2019

Цікаві будні здобувачів-гуртківців

Метою гурткової роботи є розширення і поглиблення бази знань, розвиток пізнавальних інтересів і творчих здібностей, формування практичних вмінь і навичок здобувачів освіти. 10 травня 2023 року на підсумковому занятті гуртка «Крафтяр», що працює під керівництвом випускниці університету, викладачки циклової комісії технології харчових виробництв Оле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві будні здобувачів-гуртківців 12 травня 2023