Н У Х Т

Технології страв аргентинської кухні для гостей НУХТ

26 листопада 2024

Технології страв аргентинської кухні для гостей НУХТ

Невід’ємною атракцією для гостей Дня вступника НУХТ є професійні майстер-класи, які сприяють професійному самовизначенню учнівської молоді.

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка запросив майбутніх вступників у кулінарну подорож до світу борошняних кулінарних спеціалітетів різних країн світу. Це серія профорієнтаційних майстер-класів, зокрема гості жовтневого Дня вступника познайомилися з технологією популярних азіатських дімсамів, а новою кулінарною локацією листопадового заходу стала Аргентина.

На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до кулінарної студії факультету завітав шеф-кухар ресторану Argentina Grill і випускник факультету Євген Масич. Асистувала шефу здобувачка освіти заочної форми Ганна Нєманєжина, яка входить до команди професіоналів одного з кращих м’ясних ресторанів м. Києва. З 2014 по 2022 рік Argentina Grill були фіналістами Національної ресторанної премії «СІЛЬ» у номінації «Кращий м'ясний ресторан», а в 2017 стали переможцями у цій номінації.

Гості університету, студенти і викладачі під керівництвом шеф-кухаря готували і дегустували популярну аргентинську страву емпанадас – невеличкі пиріжки з пряною м’ясною начинкою, які подають із найсмачнішим латиноамериканським соусом чимічурі.

Колектив кафедри готельно-ресторанної справи і факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка вдячні колективу Argentina Grill за співпрацю і неймовірну кулінарну подорож до світу смаків аргентинської кухні. Також вони висловлюють подяку всім, хто цього дня створювали теплу затишну атмосферу для гостей профорієнтаційного івенту, а майбутніх вступників чекають у нових кулінарних локаціях.

Опублікований: 26-11-2024
Читайте також:
День здоров’я та спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

У ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж ресторанного сервісу і туризму НУХТ» відбувся традиційний захід «День здоров’я та спорту», який щорічно організовують викладачі кафедри фізичної культури в рамках святкування Дня фізкультурника. Основною метою проведення свята є згуртування колективу в дружню команду, зародження командного духу та виявлення...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День здоров’я та спорту в Івано-Франківському фаховому коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 17 вересня 2021

Інноваційним тематикам галузі присвячені дипломні проекти та кваліфікаційні роботи здобувачів кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів завершилися захисти здобувачів вищої освіти:– дипломних проєктів фахівців у галузі знань 18 «Виробництво та технології», освітнього ступеня «Бакалавр», за спеціальністю 181 «Харчові технології» та освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» заочної форми навчання;– магістерських робіт фахі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційним тематикам галузі присвячені дипломні проекти та кваліфікаційні роботи здобувачів кафедри технології молока і молочних продуктів 21 лютого 2020

Докторант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки успішно захистив дисертацію

У спеціалізованій вченій раді Д 26.224.01 Інституту технічної теплофізики НАН України відбувся захист дисертації «Теплогідродинамічні процеси в низхідних кільцевих паро-рідинних потоках розчинів із розвинутою хвильовою структурою під час пароутворення» доцента кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Валентина Петренка на здобуття наукового с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докторант кафедри теплоенергетики та холодильної техніки успішно захистив дисертацію 13 листопада 2019

Відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів»

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної форми навчання. Очолила роботу екзаменаційної комісії директор Центральної виробничо-технологічної лабораторії Об’єднання підприємств хлібопекарської про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист магістерських робіт зі спеціальності «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» 24 лютого 2017