Н У Х Т

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

15 жовтня 2020

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України.

Учасники заходу працювали у секціях «Харчова хімія та хімія харчових добавок», «Сучасні методи виготовлення харчових продуктів та аналіз якості харчів», «Сучасні методи виробництва пакувальних матеріалів для харчової промисловості».

До обговорення актуальних питань галузі долучилися і наші викладачі. Зокрема, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський представив доповідь «Розроблення желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату». Також результати своїх наукових досліджень презентували викладачі кафедри фізики Світлана Літвинчук і Інна Гуцало.

За результатами участі в науковому форумі учасники отримали сертифікати. 

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр»

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулися захисти дипломних проектів випускників за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія». У своїх доповідях студенти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» довели актуальність і практичну значимість проектів та розкрили суть запропонованих технічних рішень. Після надан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускникам кафедри технології молока і молочних продуктів присвоєний освітній ступінь «Бакалавр» 20 червня 2018

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи

Асистент кафедри готельно-ресторанної справи Олена Блощинська разом зі студентами 1 курсу англомовного проекту спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали Міжнародний форум харчової промисловості та упаковки IFFIP 2018. Актуальність заходу обумовлена необхідністю стрімкого розвитку виробництва харчових продуктів, покращення їх якості ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі сучасними тенденціями здорового харчування знайомилися студенти кафедри готельно-ресторанної справи 23 квітня 2018

Студенти-менеджери демонструють високий рівень фахової підготовки

Студенти-менеджери, бакалавр Іван Захарченко (група МН-4-5) та магістрантка Анастасія Тарануха (група МН-1-3М) стали півфіналістами VІII Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2021», що проводиться Компанією інтелектуальних технологій за підтримки Міністерства освіти і науки України, Київського національного економічного університету імені...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти-менеджери демонструють високий рівень фахової підготовки 23 березня 2021

Плідна зустріч зі стейкхолдером магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції»

У межах співпраці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції зі стейкхолдерами відбулася робоча зустріч завідувачки кафедри Олександри Нєміріч, гаранта освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» Наталії Ющенко та членкині робочої групи Ірини Силки зі стейкхолдером Романом Михайличем. Роман Ми...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна зустріч зі стейкхолдером магістерської освітньої програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» 03 квітня 2025