Н У Х Т

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

15 жовтня 2020

Сучасні методи виробництва продуктів харчування обговорювали наші науковці

7-9 жовтня 2020 року у Національному університеті «Львівська політехніка» працювала міжнародна конференція «Food chemistry. Modern methods for production of food, food additives and packaging materials», співорганізаторами якої виступили наш університет та Інститут хімії високомолекулярних сполук НАН України.

Учасники заходу працювали у секціях «Харчова хімія та хімія харчових добавок», «Сучасні методи виготовлення харчових продуктів та аналіз якості харчів», «Сучасні методи виробництва пакувальних матеріалів для харчової промисловості».

До обговорення актуальних питань галузі долучилися і наші викладачі. Зокрема, асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський представив доповідь «Розроблення желейного десерту оздоровчого призначення на основі вишнево-бурякового пюре напівфабрикату». Також результати своїх наукових досліджень презентували викладачі кафедри фізики Світлана Літвинчук і Інна Гуцало.

За результатами участі в науковому форумі учасники отримали сертифікати. 

Опублікований: 15-10-2020
Читайте також:
Секрети фаху від спеціаліста-практика

Викладачі й здобувачі освіти кафедри туристичного та готельного бізнесу та кафедри готельно-ресторанної справи зустрілися з генеральною директоркою «President Hotel» у м. Київ Дар'єю Булдович. Заявлена тема «Система бронювання ORS (OPERA Reservation System)» виявилася досить вузькою для обговорення. Дійсно, сучасний туризм і готельна справа неможл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети фаху від спеціаліста-практика 15 квітня 2022

Осінь наукових стартів на кафедрі біотехнології і мікробіології

Серед яскравих вражень осені цього року на кафедрі біотехнології і мікробіології – наукові старти МАНівських робіт учнів середніх і старших класів київських шкіл. Допитливість і цікавість до наукової роботи привели восьмикласників ліцею «Наукова зміна» Марію Погасій, Івана Соломатіна і Назара Лифенка та десятикласницю спеціалізованої школи №82 ім. ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Осінь наукових стартів на кафедрі біотехнології і мікробіології 22 листопада 2018

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023

Попри всі складнощі воєнного періоду, український бізнес не тільки працює, але й знаходить можливості презентувати свої здобутки й інновації на галузевих виставкових заходах. 29-31 березня у Києві працювала найбільша в Україні, 25-та Міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв World Food Ukraine, яку, звичайно ж, не могли оминути увагою наші...

ЧИТАТИ ДАЛІ

НУХТівці на WorldFood Ukraine 2023 03 квітня 2023

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії»

В університеті провели локальний моніторинг освітньо-наукової програми підготовки за освітнім ступенем «доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Завдяки залученню до керівництва аспірантами, підготовки програм навчальних дисциплін і проведення занять провідних фахівців технологічних кафедр, в нашому університеті є можливості дл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначені напрямки удосконалення освітньо-наукової програми «Харчові технології» освітнього ступеня «доктор філософії» 03 лютого 2023