Н У Х Т

Декада циклової комісії механічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 лютого 2017

Декада циклової комісії механічних дисциплін у Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ

20 лютого в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочалася декада циклової комісії механічних дисциплін. План декади передбачає заходи навчального, виховного, культурно-просвітницького і спортивно-оздоровчого напряму.

Студенти з нетерпінням очікують на дні проведення циклової комісії механічних дисциплін, тому, що це завжди цікаво та творчо. Особливої уваги заслуговують конкурс «Сила і спритність» і виставка творчих робіт студентів і викладачів. Конкурс художньої самодіяльності завжди збирає багато глядачів та вболівальників.

Цьогоріч студенти також підготували цікаві групові газети та емблеми спеціальностей, спортивний конкурс «Кращий за  професією», виставку творчих робіт, робіт студентів і викладачів, відкриті виховні години, презентації спеціальностей.

До участі в підготовці та проведенні декади залучені студенти механічного відділення спеціальностей  «Експлуатація і ремонт обладнання харчових виробництв», «Енергетичне машинобудування», «Монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок».

Опублікований: 20-02-2017
Читайте також:
Здобувачка освітньої програми «Менеджмент» – серед переможців конкурсу «Ігри Заводів 7.0»

Здобувачка 4 курсу освітньої програми «Менеджмент» Вікторія Загородня у складі команди «Прості рішення» виборола друге місце у вирішенні кейсу в рамках освітньо-кар’єрного заходу «Ігри Заводів 7.0» від UGEN. У ході конкурсу відбулася серія вебінарів, де провідні експерти з різних галузей виробництва поділилися внутрішніми процесами у сфері FMCG та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачка освітньої програми «Менеджмент» – серед переможців конкурсу «Ігри Заводів 7.0» 15 квітня 2024

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції

11 лютого 2022 р. науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції – професори Олександра Нєміріч і Олег Кузьмін, доцентки Людмила Дейниченко, Ірина Корецька і Наталія Стукальська та старший викладач Володимир Польовик взяли участь у міжнародному вебінарі «Переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику» від DORA. Учасники обгов...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До переосмислення реформи оцінки досліджень як системного виклику долучилися науковці кафедри ресторанної і аюрведичної продукції 14 лютого 2022

Віртуальна подорож до НУХТ

2 жовтня відбувся перший у цьому навчальному році День відкритих дверей нашого університету. Через карантинні обмеження плани довелося скоригувати, й цього разу зустріч відбулася онлайн. Проте, це не стало на заваді активному спілкуванню майбутніх вступників із фахівцями Приймальної комісії, підготовчого відділення, дирекцій навчально-наукових інст...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Віртуальна подорож до НУХТ 02 жовтня 2021

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У нинішні непрості для держави часи одним із пріоритетів є випуск здобувачів, що закінчують чотирирічне навчання. 13лютого в оnline-форматі на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів стартували захисти кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Харчові технолог...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На старті – здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр» кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 14 лютого 2023