Н У Х Т

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

31 жовтня 2018

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

29 жовтня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітав Scrum Master в продуктовій IT-компанії «Hubber» Олександр Червінський.

Захопленню сучасними технологіями e-commerce гостя передували диплом менеджера туристичного бізнесу, 9 років досвіду роботи у туристичному бізнесі, зокрема, досвід розвитку туристичних агентств, розроблення і розвитку франшиз для туристичних агентств.

Тем для обговорення виявилося безліч – як відпочинок може стати справою твого життя, інновації та технології в туризмі, плюси і мінуси франчайзингу в туризмі, що таке Agile-підхід і Scrum-методологія, які основні положення Agile-маніфесту і багато інших. Цікаво було всім – студентам, викладачам, а також самому спікеру.

Опублікований: 31-10-2018
Читайте також:
Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

З 18 по 22 березня 2019 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ проходив тиждень фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». 18 березня під керівництвом викладачів комп’ютерних дисциплін Миколи Павленка та Людмили Хименко відбувся І-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яскраві враження від тижня фахової комісії спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 27 березня 2019

Виїзні практичні заняття з фахових дисциплін кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Третьокурсники спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології харчування» разом із доценткою кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Оленою Павлюченко у рамках виїзних практичних занять з дисципліни «Організація ресторанного господарства» відвідали ресторан-бар «CORNER BAR». Заклад знаходиться непод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виїзні практичні заняття з фахових дисциплін кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 жовтня 2023

Високий рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету

Відкритий урок «Ферменти, вітаміни, гормони, фактори росту, їх роль у життєдіяльності організмів» з навчального предмету «Біологія» провела викладач комісії хімічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ Лілія Федорова у 811 групі. Використання  різних методів і  засобів навчання (наочні та технічні засоби навчання, ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Високий рівень викладання демонструють викладачі навчально-наукового комплексу університету 07 лютого 2018

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів активно співпрацюють ыз випускниками освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення». Випускниця кафедри 2011-12 року випуску Наталія Горлата сприяє популяризації та впровадженню у виробництво хлібобулочних виробів оздоровчого призначення. Серед асортим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна співпраця з випускниками кафедри технології оздоровчих продуктів 08 листопада 2019