Н У Х Т

Чекаємо на учасників ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 2018 року!

11 квітня 2018

Чекаємо на учасників ІІ туру Всеукраїнської олімпіади з біотехнології 2018 року!

Цьогоріч 24-26 квітня вже п’ятий рік поспіль кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ прийматиме студентів-біотехнологів із різних куточків України – учасників II-го туру Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології.

Позмагатися за звання кращого виявили бажання більше 50 студентів із 16 вищих навчальних закладів України. Викладачі кафедри на чолі з завідувачем Тетяною Пирог проводять активну організаційну роботу щодо підготовки олімпіади та зустрічі учасників. Крім виконання завдань, на них чекає насичена культурна програма, зокрема відвідування провідних фармацевтичних підприємств України – ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум», ПАТ «Фармак», ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», а також відвідування Зоологічного музею Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Спонсором заходу, як і всі попередні 5 років, виступатиме фармацевтична корпорація «Артеріум», а, отже, всі учасники матимуть можливість поспілкуватись із представниками корпорації та отримають подарунки, а переможці Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології будуть відзначені не лише дипломами, а і отримають цінні нагороди від спонсорів. Слід відмітити, що виконавчим директором ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум» є Олександр Яцюк – випускник кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, який щороку відвідує цей захід, спілкується з учасниками та нагороджує переможців.

Переглянути відеоматеріали олімпіади попередніх років можна за посиланнями: https://www.youtube.com/watch?v=Ptx-hmaqU64,
https://www.youtube.com/watch?v=AFYxDrW9vAc,
https://www.youtube.com/watch?v=s466jKKfXZY.

З нетерпінням чекаємо на учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології! До зустрічі у Києві!

Опублікований: 11-04-2018
Читайте також:
За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів

22 лютого на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів денної форми навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Варто згадати, що студенти кафедри технології молока і молочних продуктів проявляють себе не тільки у виконанні магістерських робіт, а й беруть участь і перемагають у всеукраїнських ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

За крок до успіху магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів 25 лютого 2019

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі

Одним із важливих технологічних процесів у виробництві ковбасних виробів є якісне проведення процесів теплового оброблення. На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів 7 листопада 2024 року в рамках викладання для здобувачів-бакалаврів освітньої програми «Харчові технології та інженерія» комплексної дисципліни «Харчові технології. Модуль 3. Те...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології на майстер-класі для майбутніх професіоналів м’ясопереробної галузі 11 листопада 2024

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено!

У навчальному році, що завершився, колектив Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ спільно з партнерами, ПрАТ «МХП» вперше реалізував проєкт дуального навчання. До участі у проєкті були залучені 15 здобувачів освіти спеціальності 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології». У рамках проєкту студенти успішно поєднували осво...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Пілотний проєкт дуального навчання успішно завершено! 15 липня 2022

Інституційний проєкт змін НУХТ

Команда академічних менеджерів представила керівництву університету Інституційний проєкт змін НУХТ, розроблений у межах Програми професійного розвитку академічних менеджерів. Під час презентації учасники продемонстрували стратегічний профіль університету з ключовими цілями та дорожньою картою реалізації стратегії розвитку університету до 2030 року...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інституційний проєкт змін НУХТ 15 вересня 2025