Н У Х Т

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

15 березня 2024

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності.

До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ».

Гостей гостинно зустріла завідувачка кафедри, доцентка Лариса Шаран, яка ознайомила їх зі специфікою роботи кафедри та запропонувала поринути в сімейну дружню атмосферу, яка вирує на факультеті ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка.

Далі відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, уповноважена особа консультаційного центру НУХТ, асистент Артем Ущаповський провів екскурсію кафедрою і факультетом. Він познайомив присутніх зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів на факультеті та в університеті. Всі охочі активно долучалися до обговорення та мали змогу отримати відповіді на всі запитання.

Також викладач наголосив, що оскільки абітурієнти навчаються в 10 класі, то всі бажаючі можуть вже з вересня 2024 року розпочати активно готуватися до складання НМТ-2025 на Підготовчому відділенні НУХТ та запросив на День відкритих дверей, який відбудеться вже завтра, 16 березня о 10:30.

Учасники івенту відвідали лабораторне заняття з виробництва борошняних кондитерських виробів, яке в рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» виконували четвертокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Викладачка дисципліни, професорка Тетяна Сильчук ознайомила їх із технологією виробництва борошняних кондитерських виробів та провела інтерактивну вікторину.

Здобувачі коледжу скористалися нагодою поспілкуватися зі студентами, адже серед присутніх були й випускниці їхнього навчального закладу, які успішно продовжують навчання на кафедрі.

Наприкінці заняття відбулася дегустація мафінів, приготованих за різними рецептурами. Всі гості були в захваті, адже вони безпосередньо долучилися до процесу й отримали круті лайфхаки, які зможуть використовувати навіть у домашніх умовах, під час приготування борошняних кондитерських виробів.

Поласувавши смаколиками, гості кафедри повернулися до лабораторії з організації ресторанного господарства, де на них очікувала заступниця декана факультету по роботі зі студентами, відповідальна за профорієнтаційну роботу на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Олена Тищенко, яка розповіла про активне та насичене студентське життя, практичну складову навчання, студентський кампус і спортивний комплекс НУХТ.

На запрошення викладачів кафедри гості відвідали літературно-мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…», який підготували вихованці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку НУХТ.

День гостинності пройшов жваво та насичено, всім учасникам сподобалися активності організовані колективом кафедри.

Активна підготовка кафедри до SPRING OPEN DAY триває, тому вже завтра, 16 березня 2024 року, запрошуємо всіх бажаючих на цікавий кулінарний майстер-клас, що розпочнеться о 12:00.

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
Креативно зустріли школярів на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

Halloween, День всіх святих, Фестиваль голодних духів - сучасне міжнародне свято, яке відзначили і на кафедрі туристичного та готельного бізнесу. На один день кафедра перетворилася на притулок страховиськ, запалених свічок, гарбузових облич, величезної павутини по кутах. А почалося свято як День гостинності для майбутніх вступників. Гостям – учня...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Креативно зустріли школярів на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 01 листопада 2019

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти

Студенти групи ТІ-2-6 разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Юлією Бондаренко відвідали броварню «Varvar» у м. Київ. «Varvar» – крафтова пивоварня з прогресивним обладнанням угорської компанії Zip Technologies, де всі процеси виробництва можна контролювати за допомогою комп’ютерних програм. Душею...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Varvar» ділиться родзинками виробництва з нашими здобувачами освіти 05 квітня 2023

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

29 жовтня на кафедру туристичного та готельного бізнесу завітав Scrum Master в продуктовій IT-компанії «Hubber» Олександр Червінський. Захопленню сучасними технологіями e-commerce гостя передували диплом менеджера туристичного бізнесу, 9 років досвіду роботи у туристичному бізнесі, зокрема, досвід розвитку туристичних агентств, розроблення і розви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікавий гість побував на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 31 жовтня 2018

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

6 лютого у світі відзначають Міжнародний день бармена, і студенти нашого університету теж долучилися до цього свята. Старша викладачка кафедри іноземних мов професійного спрямування Лариса Яненко провела захід для студентів груп ГС 1-9 і ГС 3-5 факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Здобувачки Діана Мак...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародний день бармена на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 04 лютого 2022