Н У Х Т

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

15 березня 2024

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності.

До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ».

Гостей гостинно зустріла завідувачка кафедри, доцентка Лариса Шаран, яка ознайомила їх зі специфікою роботи кафедри та запропонувала поринути в сімейну дружню атмосферу, яка вирує на факультеті ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка.

Далі відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, уповноважена особа консультаційного центру НУХТ, асистент Артем Ущаповський провів екскурсію кафедрою і факультетом. Він познайомив присутніх зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів на факультеті та в університеті. Всі охочі активно долучалися до обговорення та мали змогу отримати відповіді на всі запитання.

Також викладач наголосив, що оскільки абітурієнти навчаються в 10 класі, то всі бажаючі можуть вже з вересня 2024 року розпочати активно готуватися до складання НМТ-2025 на Підготовчому відділенні НУХТ та запросив на День відкритих дверей, який відбудеться вже завтра, 16 березня о 10:30.

Учасники івенту відвідали лабораторне заняття з виробництва борошняних кондитерських виробів, яке в рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» виконували четвертокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Викладачка дисципліни, професорка Тетяна Сильчук ознайомила їх із технологією виробництва борошняних кондитерських виробів та провела інтерактивну вікторину.

Здобувачі коледжу скористалися нагодою поспілкуватися зі студентами, адже серед присутніх були й випускниці їхнього навчального закладу, які успішно продовжують навчання на кафедрі.

Наприкінці заняття відбулася дегустація мафінів, приготованих за різними рецептурами. Всі гості були в захваті, адже вони безпосередньо долучилися до процесу й отримали круті лайфхаки, які зможуть використовувати навіть у домашніх умовах, під час приготування борошняних кондитерських виробів.

Поласувавши смаколиками, гості кафедри повернулися до лабораторії з організації ресторанного господарства, де на них очікувала заступниця декана факультету по роботі зі студентами, відповідальна за профорієнтаційну роботу на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Олена Тищенко, яка розповіла про активне та насичене студентське життя, практичну складову навчання, студентський кампус і спортивний комплекс НУХТ.

На запрошення викладачів кафедри гості відвідали літературно-мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…», який підготували вихованці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку НУХТ.

День гостинності пройшов жваво та насичено, всім учасникам сподобалися активності організовані колективом кафедри.

Активна підготовка кафедри до SPRING OPEN DAY триває, тому вже завтра, 16 березня 2024 року, запрошуємо всіх бажаючих на цікавий кулінарний майстер-клас, що розпочнеться о 12:00.

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
Відбулися традиційні збори трудового колективу університету

Сьогодні, напередодні початку нового навчального року у актовій залі відбулися традиційні збори трудового колективу університету. З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Олександр Шевченко. Він тепло привітав усіх зі святами, що нещодавно відзначила Україна – Днем Державного прапора і Днем Незалежності, а також із початком нового навчальн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися традиційні збори трудового колективу університету 29 серпня 2024

Про aкредитації освітніx програм

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти надіслало звернення до Кабінету Міністрів України з ініціативою уможливлення надання відкладених акредитацій усім освітнім програмам, які наявні у інформаційній системі Національного агентства та очікують на процедуру на всіх її етапах. Лист читайте на сайті агентства: https://bit.ly/3J3FN6...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про aкредитації освітніx програм 14 березня 2022

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології»

11 квітня 2024 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з «Біотехнології». Цього року участь у конкурсі взяли 40 студентських наукових робіт із 16 закладів вищої освіти. За результатами першого туру конкурсу до фіналу вийшли 24 студенти з 15 закладів вищої освіти. Засідання секцій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершився Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з «Біотехнології» 16 квітня 2024

Наукова зустріч на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся другий науковий семінар за участю фахівців Українського науково-дослідного інституту олій та жирів НААН України (УкрНДІОЖ). Цього разу було заслухано два виступи. Завідувач лабораторії відділу досліджень технології переробки олій та жирів, к.т.н. Ігор Петік представив доповідь ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукова зустріч на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 20 грудня 2024