Н У Х Т

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

15 березня 2024

День гостинності кафедри готельно-ресторанної справи

14 березня 2024 року в рамках підготовки до Дня відкритих дверей «SPRING OPEN DAY» НУХТ на кафедрі готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбувся День гостинності.

До заходу долучилися понад 50 абітурієнтів – здобувачі 10-х класів спеціалізованої школи № 80 м. Києва, а також здобувачі першого і другого курсу спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» відокремленого структурного підрозділу «Київський фаховий коледж ресторанного господарства НУХТ».

Гостей гостинно зустріла завідувачка кафедри, доцентка Лариса Шаран, яка ознайомила їх зі специфікою роботи кафедри та запропонувала поринути в сімейну дружню атмосферу, яка вирує на факультеті ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка.

Далі відповідальний за профорієнтаційну роботу кафедри, уповноважена особа консультаційного центру НУХТ, асистент Артем Ущаповський провів екскурсію кафедрою і факультетом. Він познайомив присутніх зі спеціальностями, за якими здійснюється підготовка висококваліфікованих спеціалістів на факультеті та в університеті. Всі охочі активно долучалися до обговорення та мали змогу отримати відповіді на всі запитання.

Також викладач наголосив, що оскільки абітурієнти навчаються в 10 класі, то всі бажаючі можуть вже з вересня 2024 року розпочати активно готуватися до складання НМТ-2025 на Підготовчому відділенні НУХТ та запросив на День відкритих дверей, який відбудеться вже завтра, 16 березня о 10:30.

Учасники івенту відвідали лабораторне заняття з виробництва борошняних кондитерських виробів, яке в рамках вивчення дисципліни «Крафтові технології» виконували четвертокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Викладачка дисципліни, професорка Тетяна Сильчук ознайомила їх із технологією виробництва борошняних кондитерських виробів та провела інтерактивну вікторину.

Здобувачі коледжу скористалися нагодою поспілкуватися зі студентами, адже серед присутніх були й випускниці їхнього навчального закладу, які успішно продовжують навчання на кафедрі.

Наприкінці заняття відбулася дегустація мафінів, приготованих за різними рецептурами. Всі гості були в захваті, адже вони безпосередньо долучилися до процесу й отримали круті лайфхаки, які зможуть використовувати навіть у домашніх умовах, під час приготування борошняних кондитерських виробів.

Поласувавши смаколиками, гості кафедри повернулися до лабораторії з організації ресторанного господарства, де на них очікувала заступниця декана факультету по роботі зі студентами, відповідальна за профорієнтаційну роботу на факультеті ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка Олена Тищенко, яка розповіла про активне та насичене студентське життя, практичну складову навчання, студентський кампус і спортивний комплекс НУХТ.

На запрошення викладачів кафедри гості відвідали літературно-мистецький вечір «І став Шевченко заповітом…», який підготували вихованці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку НУХТ.

День гостинності пройшов жваво та насичено, всім учасникам сподобалися активності організовані колективом кафедри.

Активна підготовка кафедри до SPRING OPEN DAY триває, тому вже завтра, 16 березня 2024 року, запрошуємо всіх бажаючих на цікавий кулінарний майстер-клас, що розпочнеться о 12:00.

Опублікований: 15-03-2024
Читайте також:
Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину

24 квітня 2020 року на платформі Zoom відбулося планове засідання кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління, у якому взяли участь 26 викладачів і співробітників кафедри та декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк. Під час онлайн-засідання увага акцентувалася на таких основних питаннях: 1. Апробац...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інформаційні технології, як основа комунікації викладачів у період карантину 29 квітня 2020

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі

В Україні наразі триває активна фаза реформування освітнього процесу з урахуванням кращих світових практик. Керівництво нашого університету не стоїть осторонь цих позитивних процесів і створює всі умови для запровадження та розвитку новацій. За сприяння ректорату протягом 2019 року співробітники університету мали змогу познайомитися з науковою та о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із системою вищої освіти Фінляндії за спеціальностями «Харчові технології» та «Хімічні технології та біоінженерія» познайомилися наші викладачі 30 січня 2020

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш 15 жовтня 2019 року прочитала відкриту лекцію «Органічна косметика. Сучасний підхід у збереженні здоров'я, краси та молодості» з дисципліни «Інновації в технології харчових добавок та косметичних засобів» для студентів групи ХТ-І-16-Маг. Від...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні акценти на відкритій лекції доцента кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 17 жовтня 2019

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів

Магістранти освітньої програми «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів» в рамках дисципліни «Світові технології борошняних і кондитерських виробів» продовжують пізнавати унікальні технології хлібопечення різних країн світу. Черговим об’єктом вивчення стала традиційна ізраїльська хала. Хала – єврейський святков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні заняття, що розширюють професійний кругозір здобувачів 12 травня 2025