Н У Х Т

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

17 травня 2018

Аспіранти кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів успішно захистили дисертаційні роботи

На засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.06 відбулися захисти дисертаційних робіт аспірантів кафедри технології хлібопекарських та кондитерських виробів Олександра Рожно та Миколи Петренка.

Дисертаційна робота Олександра Рожно «Розроблення технології безглютенових макаронних виробів» була виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Юрчак; дисертаційна робота Миколи Петренка «Удосконалення технології та рецептурного складу затяжного печива з урахуванням вимог геродієтетики» виконана під керівництвом професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Антонелли Дорохович.

Підтримати дисертантів прийшли викладачі та аспіранти кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології зберігання та переробки зерна, факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й ін.

Офіційні опоненти – завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Катерина Іоргачова, завідувач кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Харківського державного університету харчування та торгівлі Ольга Самохвалова, професор кафедри технологій переробних і харчових виробництв Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка Ольга Шаніна, доцент кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів Одеської національної академії харчових технологій Ольга Макарова дали позитивні відгуки на дисертаційні роботи та відзначили актуальність тем, практичну цінність і високий рівень проведених досліджень.

За результатами захисту робіт члени ради присудили дисертантам науковий ступінь кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.01 – «Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів».

Вітаємо науковців!

Опублікований: 17-05-2018
Читайте також:
Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group

Під час чергового лекторію відбулося знайомство здобувачів освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» із особливостями роботи вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group. На запрошення завідувачки кафедри готельно-ресторанної справи Лариси Шаран до освітнього онлайн-простору завітала керівниця сектору рекрутингу Ribas Hotels Group Ві...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні фахівці сфери гостинності знайомляться з діяльністю вітчизняної готельної мережі Ribas Hotels Group 04 жовтня 2024

Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази

Сумський коледж харчової промисловості НУХТ – сучасний освітній заклад, який тримає курс на європейську інтеграцію. Загальновідомо, що підготовка висококваліфікованих фахівців залежить від якісної практичної підготовки, новітнього сучасного обладнання спецлабораторій. І дуже приємно, що випускники коледжу співпрацюють із викладачами циклових коміс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники не забувають альма матер і сприяють поповненню матеріально-технічної бази 19 лютого 2020

Перше «бойове хрещення»: здобувачі першого курсу захищають курсові

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся захист здобувачами освіти першого курсу індивідуального завдання з дисципліни «Біологія клітин», яку викладає доцентка Вікторія Красінько. Упродовж семестру першачки плідно працювали, і ось настав час поділитися своїми здобутками. До підготовки своєї першої курсової підійшли творчо і охопили широки...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перше «бойове хрещення»: здобувачі першого курсу захищають курсові 25 травня 2021

Челендж #БТЕК_без_трешу

Останнім часом все частіше лунають заклики сортувати сміття. Так сортувати чи не сортувати? Для відповідального громадянина відповідь однозначна – сортувати! Варто усвідомити, що вивезення сміття та пошук нових полігонів не є рішенням проблеми: тільки навчившись поводитися зі сміттям і продукувати його в меншій кількості, кожний зробить свій внесо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж #БТЕК_без_трешу 21 жовтня 2021