Н У Х Т

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

20 march 2021

Від мрії до успіху: ще один гостьовий лекторій від успішного українського готельєра

Неймовірно насиченим на цікаві лекторії та зустрічі видався тиждень кафедри готельно-ресторанної справи.

Здобувачі освіти і викладачі зустрілися в онлайні зі стейкхолдером, на якого довго чекали, – Василем Гроголем, готельєром, співвласником бутік-готелю «BURSA Hotel Kyiv» і співзасновником хабу Kooperativ.

«BURSA Hotel Kyiv» – готель, що перевертає уявлення про гостинність, в історичному центрі Києва на Подолі. Номерний фонд представлений 33 номерами. У бутік-готелі є ресторан White Noise Coffee & Bistro, руфтоп-бар 1818, музичний бар PARAKALΩ, галерея Bursa Gallery, затишна бібліотека і камерний кінотеатр KIНO42.

Бекграунд гостьового лектора – навчання у кращому світовому закладі освіти з підготовки фахівців індустрії гостинності Glion Institute of Higher Education (Швейцарія), інтернаціоналізація під час стажувань у міжнародних готельних підприємствах, досвід професійної діяльності за спеціальністю у Шанхаї та Нью-Йорку.

Молодий, харизматичний, компетентний, успішний готельєр захопив увагу слухачів, поділився мрією про відкриття «BURSA Hotel Kyiv», яка стала реальністю і амбітними планами на майбутнє, серед який уже на етапі реалізації заміський комплекс «Bursa Cabins Trypillia».

Неймовірна історія навчання і самовдосконалення зворушила серця багатьох студентів-слухачів. Дякуючи лектору, кожний ще раз усвідомив, що у житті можливо усе, й можна досягти омріяної мети, треба тільки рухатися вперед і надихатися найкращим!

Відомий готельєр надихнув здобувачів і звернув увагу на вітчизняний готельний бізнес, який можна і потрібно вдосконалювати і розвивати!

Організували цю довгоочікувану зустріч гарантка освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» Віта Цирульнікова і викладачка кафедри Олена Тищенко. 

Published on: 24-03-2021
Read also:
У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок

У рамках реалізації проєкту програми Еразмус+ Модуль Жана Моне «Регулювання використання харчових добавок в різних технологіях та гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху Євроінтеграції» (№#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) освітнього процесу за освітніми програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоко...

READ YOURSELF

У НУХТ відбулися Міжнародна осіння школа та конференція щодо використання харчових добавок 02 december 2021

Інформацію про стан продовольчої безпеки держави під час війни отримали науковці університету

30 листопада 2022 професор кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олег Кузьмін і доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник долучилися до презентації моніторингового звіту «Безпека і безпечність харчування під час і після війни», підготовленого ГО «Аналітичний центр Аграрного союзу України» у співпраці з Торгово-п...

READ YOURSELF

Інформацію про стан продовольчої безпеки держави під час війни отримали науковці університету 01 december 2022

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

8 травня 2019 року студенти збірної групи з англійської мови ТІ 1-2 та ТІ 1-3 разом із викладачем кафедри іноземних мов професійного спрямування Олесею Старковою провели захід, присвячений події Eat What You Want Day (Їж, що забажаєш), яка відбудеться 11 травня в різних країнах світу. Майбутнім харчовим технологам було дуже цікаво провести своє до...

READ YOURSELF

Eat What You Want Day на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 10 may 2019

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ

Триває робота постерних сесій 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Цього року учасниками постерної сесії «Технології функціональних інгредієнтів та нових харчових продуктів» стали молоді учені, аспіранти та здобувачі спеціальнос...

READ YOURSELF

Нове покоління харчових продуктів презентує наукова молодь в рамках 88-ї конференції НУХТ 26 april 2022