Н У Х Т

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи

02 april 2024

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи

21-23 березня в університеті у рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ працювала Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». В останній день її роботи відбулася екологічна вікторина, переможці якої вже отримали свої заслужені призи, а усі учасники – сертифікати.

Нагадаємо, переможцями вікторини стали:

1 місце – Юлія Теслюк, учениця 10 класу Одеського ліцею № 122;
2 місце – Елеонора Рибас, учениця 11-А класу Дружківської загальноосвітньої школи I-III ступенів;
3 місце – Георгій Радченко, учень 9-А класу Запорізької гімназії № 97.

Також спеціальний приз від деканки факультету біотехнології та екологічного контролю Наталії Грегірчак як найактивніша учасниця Школи отримала Дарʼя Науменко, учениця 10-А класу Онлайн-ліцею «Успіх» м. Житомира.

Радіємо, що у нас така талановита, вмотивована та екологічно свідома молодь. Європейське майбутнє України залежить від кожного з вас. Ще більше екологічних знань та можливостей для самореалізації ви отримаєте під час навчання у Національному університеті харчових технологій!

Published on: 02-04-2024
Read also:
Усе про системи ідентифікації дослідників у цифровому науковому середовищі на вебінарі від Науково-технічної бібліотеки

23 лютого завідувачка відділу інформаційних технологій Інна Путіліна провела тренінг по наповненню та корегуванню профілів дослідників у Google Scholar, ORCID і Publons для науковців кафедри технології зберігання та переробки зерна. Доповідачка розповіла, як правильно та ефективно використовувати цифрові ідентифікатори та профілі дослідників, що д...

READ YOURSELF

Усе про системи ідентифікації дослідників у цифровому науковому середовищі на вебінарі від Науково-технічної бібліотеки 23 february 2022

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції

17 квітня студенти групи ХЧ 4-1 денної форми навчання напряму підготовки 181 «Харчові технології» отримали змогу приготувати морозиво під керівництвом викладача Ірини Корецької. Виробництво продукту відбувалося у рамках лабораторного заняття з дисципліни «Технології міні-виробництва харчових продуктів у закладах ресторанного господарства». Протяго...

READ YOURSELF

Продегустувати морозиво власного виробництва змогли студенти кафедри технології ресторанної та аюрведичної продукції 19 april 2019

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого»

Колектив авторів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка гордий презентувати підручник «Кулінарна ЕТНОЛОГІЯ» у рамках проєкту «Книга від вченого». Метою проєкту є підтримка талановитих вчених, сприяння їхній самореалізації та стимулювання подальшої творчої наукової діяльності шляхом популяризації професійн...

READ YOURSELF

Підручник авторського колективу факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентовано у рамках проєкту «Книга від вченого» 17 february 2023

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету

8 вересня 2022 року в залі засідань ректорату відбулося перше в цьому навчальному році засідання вченої ради університету. Ректор Олександр Шевченко привітав присутніх із початком нового навчального року і розпочав засідання з розповіді про життя університету протягом останніх пів року в умовах воєнного стану в країні. Він коротко зупинився на усі...

READ YOURSELF

У центрі уваги – безпека: відбулося перше в навчальному році засідання вченої ради університету 08 september 2022