Н У Х Т

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи

02 april 2024

Переможці екологічної вікторини отримали свої призи

21-23 березня в університеті у рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ працювала Міжнародна Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». В останній день її роботи відбулася екологічна вікторина, переможці якої вже отримали свої заслужені призи, а усі учасники – сертифікати.

Нагадаємо, переможцями вікторини стали:

1 місце – Юлія Теслюк, учениця 10 класу Одеського ліцею № 122;
2 місце – Елеонора Рибас, учениця 11-А класу Дружківської загальноосвітньої школи I-III ступенів;
3 місце – Георгій Радченко, учень 9-А класу Запорізької гімназії № 97.

Також спеціальний приз від деканки факультету біотехнології та екологічного контролю Наталії Грегірчак як найактивніша учасниця Школи отримала Дарʼя Науменко, учениця 10-А класу Онлайн-ліцею «Успіх» м. Житомира.

Радіємо, що у нас така талановита, вмотивована та екологічно свідома молодь. Європейське майбутнє України залежить від кожного з вас. Ще більше екологічних знань та можливостей для самореалізації ви отримаєте під час навчання у Національному університеті харчових технологій!

Published on: 02-04-2024
Read also:
Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів освітньо-професійної програми «Технології органічних харчових продуктів». Підготовка фахівців за цією програмою має важливе значення для популяризації в Україні органічного виробництва, яке спрямоване на виробництво якісної ...

READ YOURSELF

Відповідно до міжнародних стандартів органічного виробництва виконали дослідження магістранти 17 december 2024

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ!

Знімальні групи українських телеканалів часто звертаються до викладачів і науковців нашого університету за роз’ясненнями чи коментарями стосовно харчових продуктів, їх якості, технологій виготовлення, термінів придатності, корисності тощо. 5 грудня доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ірина Корецька була запрошена до сту...

READ YOURSELF

Телевізійники звертаються по роз’яснення до фахівців НУХТ! 08 december 2020

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

READ YOURSELF

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 march 2025

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні ми знову зустрічали гостей. Час до початку вступної кампанії мине дуже швидко, тож навчально-наукові підрозділи університету не втрачають жодної нагоди, щоб ознайомити майбутніх вступників з нашими освітніми пропозиціями, аби вони не помилилися у виборі майбутньої професії, й допомогти їм зорієнтуватися у особливостях вступу. День відкрит...

READ YOURSELF

Готуємося до вступної кампанії-2024: відбувся День відкритих дверей університету 11 november 2023