Н У Х Т

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

03 april 2019

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної справи Анастасія Різник і асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман.

Майстер-клас провела випускниця нашого університету, провідний технолог виробництва Іванна Мироненко. Студенти мали можливість познайомитись із власним виробництвом підприємства, кондитерським і борошняним цехом і відділом кулінарії для реалізації готових виробів. Майбутні фахівці сфери гостинності брали участь у всіх технологічних етапах виробництва хлібобулочних виробів, починаючи з підготовки сировини, приготування різних видів тіста до формування і випікання виробів. Кожний із присутніх міг спробувати себе в ролі справжнього пекаря та набути практичних навичок з технології традиційних виробів, що реалізуються у мережі супермаркетів «Сільпо» – французьких булочок та інших виробів із листкового тіста. Дуже цікавою практичною частиною майстер-класу стало знайомство з особливостями роботи східної керамічної печі тандир та випікання з її використанням грузинських коржів.

Завершився майстер-клас врученням сертифікатів. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний адміністрації ТОВ «Сільпо-ФУД» за організацію заходу, а провідному технологу Іванні Мироненко за поглиблення студентами теоретичних знань і набуття практичних навичок із технології хлібобулочних виробів. Такі майстер-класи сприяють формуванню професійних компетентностей майбутніх фахівців сфери обслуговування.

Published on: 03-04-2019
Read also:
Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ

На базі спорткомплексу Київського національного університету ім. Тараса Шевченка відбулися змагання з плавання у рамках Спартакіади серед збірних команд професорсько-викладацького складу ЗВО ІІІ-ІV р.а., які розташовані на території Голосіївського району. Команда нашого університету у складі старшого викладача кафедри фізичного виховання Наталії М...

READ YOURSELF

Бронзовий щабель п’єдесталу районних змагань із плавання зайняла збірна викладачів НУХТ 09 january 2020

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця»

Партнери кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв – фахівці відділу головного механіка фармацевтичної фірми «Дарниця» подарували кафедрі колекцію довідкової та навчальної літератури, журналів, презентацій і навчальних відеоматеріалів із усіх аспектів фармацевтичного виробництва та інженерії. Ці матеріали допоможуть майбутнім ...

READ YOURSELF

До удосконалення процесу підготовки фахівців з інжинірингу фармацевтичних виробництв долучаються спеціалісти фірми «Дарниця» 12 february 2019

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти

5 березня 2024 року відбулися онлайн-тренінги «Використання штучного інтелекту в роботі освітян», організовані Благодійним фондом Сергія Притули за підтримки Програми розвитку ООН (ПРООН) та уряду Японії. Під час навчання учасники дізналися, як ефективно використовувати штучний інтелект у підготовці до занять, зокрема створювати правильні запити д...

READ YOURSELF

Викладачі опановують штучний інтелект: нові можливості для освіти 05 march 2025

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів

2 червня 2025 р. кафедрою технології хлібопекарських і кондитерських виробів спільно з докторкою Гретою Адамчик (Жешувський університет, Польща) організовано та проведено зустріч зі здобувачами освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Зустріч була присвячена обговоренню участі здобувачів освіти...

READ YOURSELF

Кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів залучає здобувачів до міжнародних проєктів 03 june 2025