Н У Х Т

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

03 квітня 2019

Технології міні-виробництв в умовах пекарні вивчають студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

1-2 квітня студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» і 181 «Харчові технології» взяли участь у майстер-класі від ТОВ «Сільпо-ФУД» зі сучасних технологій французької випічки у виробничих умовах. Разом зі студентами відвідали міні-пекарню асистент кафедри готельно-ресторанної справи Анастасія Різник і асистент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Тетяна Роман.

Майстер-клас провела випускниця нашого університету, провідний технолог виробництва Іванна Мироненко. Студенти мали можливість познайомитись із власним виробництвом підприємства, кондитерським і борошняним цехом і відділом кулінарії для реалізації готових виробів. Майбутні фахівці сфери гостинності брали участь у всіх технологічних етапах виробництва хлібобулочних виробів, починаючи з підготовки сировини, приготування різних видів тіста до формування і випікання виробів. Кожний із присутніх міг спробувати себе в ролі справжнього пекаря та набути практичних навичок з технології традиційних виробів, що реалізуються у мережі супермаркетів «Сільпо» – французьких булочок та інших виробів із листкового тіста. Дуже цікавою практичною частиною майстер-класу стало знайомство з особливостями роботи східної керамічної печі тандир та випікання з її використанням грузинських коржів.

Завершився майстер-клас врученням сертифікатів. Колектив факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вдячний адміністрації ТОВ «Сільпо-ФУД» за організацію заходу, а провідному технологу Іванні Мироненко за поглиблення студентами теоретичних знань і набуття практичних навичок із технології хлібобулочних виробів. Такі майстер-класи сприяють формуванню професійних компетентностей майбутніх фахівців сфери обслуговування.

Опублікований: 03-04-2019
Читайте також:
До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club

Доволі непросто знайти в календарі свято, яке могло б бути спільним для України, Англії та Америки, окрім уже добре знаних Хеловіна 31 жовтня та Дня подяки в останній четвер листопада. Та хто шукає, той знайде. Тому спільно зі студентами-технологами першого курсу для засідання кіноклубу було обране 21 жовтня – Всесвітній день яблук. Як відомо, ябл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До Всесвітнього дня яблук – засідання movie club 25 жовтня 2021

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу успішно завершилися захисти студентів заочної форми навчання

Студенти спеціальностей «Готельна і ресторанна справа» і «Технології в ресторанному господарстві» заочної форми навчання успішно завершили захисти дипломних магістерських проектів на кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу. Присвятили свої проекти магістранти спеціальності «Технології в ресторанному господарстві» різним темам: кав’яр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології харчування та ресторанного бізнесу успішно завершилися захисти студентів заочної форми навчання 27 лютого 2017

Літо з користю

Магістрантка освітньої програми «Фармацевтична біотехнологія» Валентина Жданюк і здобувачка освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» Дар'я Благодир навчаються у Summer School, що працює в університеті Жешува (Польща). На початку стажування здобувачки прослухали лекцію щодо екологічних, економічних і соціальних...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Літо з користю 22 липня 2022

Звітують та обирають студентське самоврядування на факультеті біотехнології та екологічного контролю

На факультеті біотехнології та екологічного контролю 17 квітня відбулася звітна конференція студентів, на якій були присутні 55 осіб – представники від своїх академічних груп, а також заступники декана факультету Юрій Резніченко та Оксана Ничик. Голосування проходило шляхом підняття мандатів. Конференція розпочалася з обрання головуючого, секретар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Звітують та обирають студентське самоврядування на факультеті біотехнології та екологічного контролю 18 квітня 2019