Н У Х Т

Волонтер Корпусу Миру США завітав до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

08 листопада 2018

Волонтер Корпусу Миру США завітав до Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Актив студентського самоврядування Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ гостинно зустрічав у навчальному закладі гостя України та, зокрема, міста Сміли волонтера Корпусу Миру США Ямака Білала, якого представив фахівець із соціальної роботи міського Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, а також і випускник коледжу Максим Пархоменко.

Білал подорожує регіонами України з метою популяризації та розвитку волонтерського руху серед молоді. Дуже цікава розповідь про засади волонтерства в США та особистий досвід роботи в понад 15 країнах світу Білала вразили студентів. Адже в Сполучених Штатах Америки прищеплюють культуру волонтерства майже з народження, і вже з першого класу школи можна займатися цією благородною справою.

Спілкування розпочалося з розминки-«енерджайзер». Зразу зникла напруга і піднявся настрій присутніх.

Ямак Білал наголосив що, головне – це мати бажання і час. Якщо мати на меті зробити добру справу, то завжди знайдуться і час, і однодумці.

Багато студентів коледжу є учасниками Школи волонтерів при міському ЦСССДМ і мають певний досвід громадської роботи, тому їх зацікавили нові форми роботи. Протягом тривалої бесіди студенти отримували відповіді на свої питання, більше пізнаючи світогляд людини, яка отримавши престижну освіту з міжнародних відносин, присвятила своє життя доброчинній справі.

Також із пропозицією взяти участь в організації на базі центральної бібліотеки Літературного клубу для обдарованої молоді до студентів звернувся студент Черкаського національного університету ім. Б.Хмельницького, майбутній психолог Руслан Яковенко.

Опублікований: 08-11-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна робота кафедри туристичного та готельного бізнесу

У квітні 2024 року відповідальна за профорієнтаційну роботу кафедри туристичного та готельного бізнесу, доцентка Тетяна Мірзодаєва завітала до шкіл Деснянського району міста Києва. За сприяння директорів шкіл і вчителів були створені всі умови для плідної розмови зі старшокласниками та презентації університету. Тетяна Мірзодаєва зустрілася з учням...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота кафедри туристичного та готельного бізнесу 03 травня 2024

Здобувачі-експерти на виїзному лабораторному занятті в Інституті продовольчих ресурсів НААНУ

21 травня 2024 року відбулося виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Експрес-методи аналізу» (лекторка дисципліни – доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Мельник) для здобувачів збірної групи ХЕ 2-9 та ХЕ 2-10, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Заняття проводи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-експерти на виїзному лабораторному занятті в Інституті продовольчих ресурсів НААНУ 23 травня 2024

Челендж «Спортивний_БТЕК»

Доведено, що спорт – ефективне знеболююче. Перш за все, тренування допомагають м’язам розслабитися та зміцнити суглоби, що може знімати спазми різного характеру. Окрім цього, фізичні навантаження сприяють виробленню природного гормону щастя, що ефективно бореться з болем різного характеру. Заняття спортом покращують імунітет. Це, в свою чергу, зах...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Челендж «Спортивний_БТЕК» 23 листопада 2021

Феєрія наукових ідей, планів і перспектив

Осінь 2024 року принесла нам не тільки різнобарвне кленове листя, звичні уже повітряні тривоги, а й подарувала чудове свято – науковий форум «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека», організований кафедрою технології оздоровчих продуктів 7-8 листопада. Такого розмаїття представників, доповідей, наукових напрямі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Феєрія наукових ідей, планів і перспектив 11 листопада 2024