Н У Х Т

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК»

11 травня 2021

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК»

Незабаром розпочнеться вступна компанія 2021, тому кожний вступник повинен визначитися з вибором вишу для подальшого навчання, щоб здобути фах, який дасть перспективи в житті. Але майбутнє не побудуєш тільки на тому, що визначишся з фахом, який тобі по душі, – його ще потрібно належно освоїти. Адже успіху досягають добре підготовлені фахівці. Отже, не менш важливим є не помилитися при виборі навчального закладу, у якому здобуватимеш вищу освіту, збагачуватимеш особисту скарбницю здобутих знань і готуватимешся до майбутньої професійної кар’єри.

Саме тому, цією весняною порою профорієнтаційний сектор студентського активу факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) запланував низку заходів, що допоможуть майбутнім вступникам більше дізнатися про факультет. І першим кроком став челендж «Чому БТЕК», в якому назва говорить сама за себе: захід дав можливість студентам розповісти своїм друзям, знайомим, вступникам та усім, кому це тільки могло б бути цікаво, про БТЕК, про те, що спонукало кожного з них обрати цей факультет для опанування омріяної спеціальності. Челендж відбувся напередодні травневих свят на офіційній сторінці факультету в інстаграм @btec.official.

Умовами челенджу було поширення сторіз в інстаграм із мінімум трьома причинами, чому для подальшого навчання був обраний саме факультет біотехнології та екологічного контролю НУХТ. У заході взяли участь як студенти-біотехнологи, так і студенти-екологи 1-3 курсів.

Найбільш поширеними причинами вступу на факультет були названі: якісна освіта, високий рівень працевлаштування, перспективні спеціальності, позитивні відгуки/рекомендації здобувачів і випускників, цікаве навчання та насичене студентське життя.

Опублікований: 11-05-2021
Читайте також:
Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся успішний захист звітів за результатами переддипломної практики здобувачами другого курсу освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа» денної та заочної форм навчання. Переддипломна практика тривала з 3 жовтня по 21 грудня 2022 року на провідних готельних п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний захист звітів за результатами переддипломної практики магістрантів 05 січня 2023

Сумна звістка прийшла сьогодні…

Адміністрація, викладачі, співробітники та студенти Національного університету харчових технологій глибоко сумують і висловлюють щирі співчуття родичам, близьким і колегам з приводу передчасної смерті голови правління ПАТ «Київхліб», президента Всеукраїнської асоціації пекарів, члена Ради директорів міста Києва Череди Володимира Вікторовича. Волод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сумна звістка прийшла сьогодні… 23 травня 2020

Нові цікаві методики викладання впроваджуватимуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

На кафедрі іноземної мови професійного спрямування відбувся методичний семінар, на якому викладачі Інна Форостюк і Надія Шерстюк поділилися результатами та враженнями від стажування у Західно-Фінляндському коледжі у місті Гуйтіннен. Викладачі звітували про відвідування освітніх закладів міста, нові цікаві методики, які використовуються під час нав...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові цікаві методики викладання впроваджуватимуть викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 16 вересня 2019

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету

2024 рік – ювілейний для нашого закладу вищої освіти. За 140 років своєї історії він кілька разів змінював свою назву, статус, місце розташування і, навіть, країну. Був свідком і величних, і трагічних подій. І у кожний історичний етап визначався високим рівнем роботи свого колективу, натхненними високопрофесійними викладачами, надійними й активними...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наше особливе свято: колектив відзначив 140-річчя університету 18 жовтня 2024