Н У Х Т

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК»

11 травня 2021

На замітку вступнику: студентський челендж «#Чому БТЕК»

Незабаром розпочнеться вступна компанія 2021, тому кожний вступник повинен визначитися з вибором вишу для подальшого навчання, щоб здобути фах, який дасть перспективи в житті. Але майбутнє не побудуєш тільки на тому, що визначишся з фахом, який тобі по душі, – його ще потрібно належно освоїти. Адже успіху досягають добре підготовлені фахівці. Отже, не менш важливим є не помилитися при виборі навчального закладу, у якому здобуватимеш вищу освіту, збагачуватимеш особисту скарбницю здобутих знань і готуватимешся до майбутньої професійної кар’єри.

Саме тому, цією весняною порою профорієнтаційний сектор студентського активу факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) запланував низку заходів, що допоможуть майбутнім вступникам більше дізнатися про факультет. І першим кроком став челендж «Чому БТЕК», в якому назва говорить сама за себе: захід дав можливість студентам розповісти своїм друзям, знайомим, вступникам та усім, кому це тільки могло б бути цікаво, про БТЕК, про те, що спонукало кожного з них обрати цей факультет для опанування омріяної спеціальності. Челендж відбувся напередодні травневих свят на офіційній сторінці факультету в інстаграм @btec.official.

Умовами челенджу було поширення сторіз в інстаграм із мінімум трьома причинами, чому для подальшого навчання був обраний саме факультет біотехнології та екологічного контролю НУХТ. У заході взяли участь як студенти-біотехнологи, так і студенти-екологи 1-3 курсів.

Найбільш поширеними причинами вступу на факультет були названі: якісна освіта, високий рівень працевлаштування, перспективні спеціальності, позитивні відгуки/рекомендації здобувачів і випускників, цікаве навчання та насичене студентське життя.

Опублікований: 11-05-2021
Читайте також:
Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють

Студенти 4 курсу, що навчаються за спеціальністю 161 «Хімічні технології та інженерія», Юлія Коробка та Максим Пашкевич проходять практику на Київському пивоварному заводі «Carlsberg Ukraine» (колишній «Славутич»). Практика для студентів 4 курсу – надзвичайно важливий етап, оскільки дає змогу зрозуміти усі тонкощі спеціальності і дозволяє заглянут...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як четвертокурсники-хімтехнологи «Carlsberg» підкорюють 24 січня 2020

Сьогодні – останній день подання заяв на участь у додатковій сесії МТНК

Вступники, що зареєструвалися для проходження МКТ/МТНК, але з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії вступного випробування, мають змогу пройти тестування під час додаткової сесії. Для цього вони ще мають час до кінця сьогоднішнього дня. Вступникам необхідно надіслати заяву щодо участі у додатковій сесії на електронну пошту того р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сьогодні – останній день подання заяв на участь у додатковій сесії МТНК 26 серпня 2022

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору

На черговому засіданні профкому було розглянуто питання пролонгації Колективного договору між адміністрацією та трудовим колективом Національного університету харчових технологій, термін дії якого спливає 24 вересня 2022 року. Було зазначено, що в нинішніх умовах розпочинати консультації по створенню нової редакції Колективного договору недоречно,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профком прийняв рішення пролонгувати дію Колективного договору 19 вересня 2022

Наступний крок на шляху досягнення цілей

Допоки в університеті тривають захисти магістерських робіт здобувачі освітньо-наукових програм мають можливість надихнутися успіхом і позитивною енергетикою колег й перейти до реалізації власних амбітних задумів. На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової пр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наступний крок на шляху досягнення цілей 19 лютого 2024