Н У Х Т

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем активно готується до вступної кампанії-2024

16 травня 2024

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем активно готується до вступної кампанії-2024

Плідним стало 15 травня 2024 року для профорієнтаційної команди факультету автоматизації і комп’ютерних систем – відбулися одразу три зустрічі, насичені активним спілкуванням з майбутніми вступниками!

Доцент кафедри вищої математики імені професора Можара В.І. Володимир Листопад відвідав ліцеї №1 і №2 Коцюбинської селищної ради Бучанського району Київської області, а доцент кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Олександр Пупена побував у Мукачівському ліцеї №5.

Старшокласники закладів загальної середньої освіти Коцюбинської територіальної громади ознайомилися з презентаційними матеріалами про наш університет і отримали безліч пізнавальної інформації щодо структури НУХТ, спеціальностей і освітніх програм підготовки фахівців, правил вступу та дозвілля наших студентів. Також вони скористалися QR-кодами для долучення до комунікаційних каналів Приймальної комісії і чатів вступника, де зможуть отримувати актуальну інформацію щодо життя університету, вступу-2024 та відповіді на всі свої запитання.

Мукачевським ліцеїстам було представлено спеціальність 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка». Спочатку Олександр Пупена розповів їм про сучасні тенденції в інженерії взагалі та у промисловій автоматизації, а також аргументував, чому варто обрати саме цю спеціальність. Далі познайомив з випусковою кафедрою автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління, факультетом автоматизації і комп’ютерних систем та інфраструктурою нашого університету. Старшокласники проявили велику зацікавленість і брали активну участь в обговоренні.

Викладачі вдячні керівництву та педагогічним колективам ліцеїв за сприяння у  проведенні цих зустрічей.

Сподіваємося, що 18 травня 2024 року ліцеїсти відвідають День вступника НУХТ, і у майбутньому стануть кращими студентами нашого університету!

Опублікований: 16-05-2024
Читайте також:
Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу та туризму нашого університету протягом січня відбувається серія кулінарних майстер-класів від бренд-менеджер мережі «23 ресторани», учасниці кулінарного шоу «Пекельна кухня» Олени Жаботинської. Заплановано проведення 10-ти тематичних майстер-класів. Учасники майстер-класу – викладачі, майстри вир...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Провідний досвід відомих шеф-кухарів переймають наші студенти 25 січня 2019

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури

Сьогодні розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури за денною та заочною формами навчання. Вступники можуть подати до п'яти заяв на бюджет і до 10 заяв на контракт. Заяви подаються тільки в електронній формі на сайті https://vstup.edbo.gov.ua/, за виключенням випадків, зазначених у п.6.3. розділу 6 Правил прийому до університ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розпочалося приймання заяв і документів на вступ до магістратури 01 серпня 2024

Нові можливості співпраці з міжнародними партнерами в Євросоюзі

4 листопада 2019 року Львівська торгово-промислова палата та керівник управління інвестиційної політики Львівської обласної державної адміністрації Роман Матис спільно з Посольством Литовської Республіки та Генеральним Почесним Консульством Литви у Львові організували бізнес-зустріч підприємців Литовської Республіки з представниками ділових кіл і н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові можливості співпраці з міжнародними партнерами в Євросоюзі 05 листопада 2019

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом

15 жовтня доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Микола Бондар та асистент кафедри Ярослав Боярчук провели практичне заняття з дисципліни «Вступ до харчових технологій» студентам групи ТІ-1-3 на міні-пивоварні «АВС Пивоварня» у м. Бровари. Під час заняття вони мали змогу детальніше ознайомитись із технологічними операціями в...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від підготовки сировини до фасування готового продукту – першокурсники знайомляться з виробництвом 16 жовтня 2019