Н У Х Т

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club

10 листопада 2021

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела чергове засідання English speaking club для здобувачів першого і другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем на тему «Leadersip». Тема лідерства – одна з найбільш цікавих та актуальних у реаліях сьогодення. Їй присвячено безліч книг, статей, тренінгів, майстер-класів, тощо. Для успішної побудови кар’єри майбутні фахівці повинні вміти вибудовувати взаємодію з оточуючими з позицій ефективних та успішних лідерів.

На початку зборів усі часники систематизували знання лексики по темі «Leadership», провели тест на визначення якостей лідера, створили портрет ефективного лідера, ознайомились із текстом «10 Golden rules of leadership» та подискутували щодо його основних ідей і принципів.

Крім цього, студентам були запропоновані декілька ситуацій, в яких вони повинні були уявити себе в ролі якісного керівника та прийняти конструктивне рішення щодо вирішення робочих питань. Будемо відверті, завдання виявилося водночас і складним, і дуже цікавим.

У результаті зустрічі учасники засідання мали можливість як покращити свої знання про фундаментальні основи лідерства, так і розвинути свої комунікативні навички англійської мови.

Опублікований: 10-11-2021
Читайте також:
Науковий діалог і партнерство: досвід НУХТ на Всеукраїнській конференції ЛНТУ

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», що відбулася 24 квітня 2025 року на базі кафедри харчових технологій та хім...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковий діалог і партнерство: досвід НУХТ на Всеукраїнській конференції ЛНТУ 25 квітня 2025

Розглядаємо нововведення: семінар-тренінг із аудиту систем менеджменту

Згідно з вимогами Закону про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів майже на всіх харчових підприємствах України впроваджені системи менеджменту безпечності харчових продуктів (СМБХП), а на багатьох – інтегровані системи менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (СМЯіБХП) згідно з вимогами ДСТУ ISO 9001:2008 та ДСТУ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розглядаємо нововведення: семінар-тренінг із аудиту систем менеджменту 09 серпня 2019

Багатовекторна профорієнтація

14 березня викладачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів одночасно провели профорієнтаційні заходи в двох містах України. Відповідальний за профорієнтаційну роботу в Навчально-науковому інституті харчових технологій і по кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів, доцент Ігор Страшинський згідно з договорами про співпрацю відвідав Боярс...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багатовекторна профорієнтація 17 березня 2025

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності

5 березня 2019 року відбулося відкрите лабораторне заняття асистента кафедри технології оздоровчих продуктів Ірини Ясінської з дисципліни «Контроль якості та безпечності харчових продуктів» для студентів 2 курсу Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології». На відкрите заняття завітали ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Молоді викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів демонструють високий рівень педагогічної майстерності 06 березня 2019