Н У Х Т

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club

10 листопада 2021

Про лідерство на черговому засіданні English speaking club

Викладачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Наталія Божок разом зі спеціальним гостем Stuart Snuggs провела чергове засідання English speaking club для здобувачів першого і другого курсів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету автоматизації і комп’ютерних систем на тему «Leadersip». Тема лідерства – одна з найбільш цікавих та актуальних у реаліях сьогодення. Їй присвячено безліч книг, статей, тренінгів, майстер-класів, тощо. Для успішної побудови кар’єри майбутні фахівці повинні вміти вибудовувати взаємодію з оточуючими з позицій ефективних та успішних лідерів.

На початку зборів усі часники систематизували знання лексики по темі «Leadership», провели тест на визначення якостей лідера, створили портрет ефективного лідера, ознайомились із текстом «10 Golden rules of leadership» та подискутували щодо його основних ідей і принципів.

Крім цього, студентам були запропоновані декілька ситуацій, в яких вони повинні були уявити себе в ролі якісного керівника та прийняти конструктивне рішення щодо вирішення робочих питань. Будемо відверті, завдання виявилося водночас і складним, і дуже цікавим.

У результаті зустрічі учасники засідання мали можливість як покращити свої знання про фундаментальні основи лідерства, так і розвинути свої комунікативні навички англійської мови.

Опублікований: 10-11-2021
Читайте також:
Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм

У рамках реалізації сертифікатних програм «Традиції і тренди промислового та крафтового виробництва ковбас» і «М'ясні делікатеси: крафтові традиції та промислові інновації» кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів у весняному семестрі, під керівництвом завідувача кафедри Василя Пасічного відбулися два майстер-класи за участю директора ТОВ «Пріо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Обмін досвідом у рамках сертифікатних програм 28 квітня 2025

Як стати агентом змін у сучасній Україні: викладачі надихнулися на розроблення нових освітніх проєктів

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін та асистентка Марія Омельченко взяли участь у семінарі «Глобальні трансформації і можливості для українців», який провів доктор економічних наук, професор, засновник «Advanter Group», Центру соціальних змін та поведінкової економіки, міжнародної бізнес-спільноти...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як стати агентом змін у сучасній Україні: викладачі надихнулися на розроблення нових освітніх проєктів 13 травня 2025

Мотиваційна зустріч доцентки кафедри експертизи харчових продуктів зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ

5 квітня доцентка кафедри експертизи харчових продуктів Анастасія Чорна зустрілася в онлайн-форматі зі здобувачами спеціальності 181 «Харчові технології» Вінницького фахового коледжу НУХТ. Старшокурсники дізналися про підготовку в університеті фахівців за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції», перспективи майб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Мотиваційна зустріч доцентки кафедри експертизи харчових продуктів зі здобувачами освіти Вінницького фахового коледжу НУХТ 05 квітня 2023

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України

У межах вивчення навчальної дисципліни «Організація заходів в галузі» для четвертокурсників  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за ініціативи лекторки, доцентки Ольги Пушки відбувся гостьовий лекторій. Топовий спікер – фаундер й ідейний натхненник найкращої кейтерингової компанії України «Figaro-Catering» Олександр Котолуп, який завіта...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьовий лекторій для здобувачів освіти від засновника найкращої кейтерингової компанії України 25 березня 2024