Н У Х Т

Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування»

10 березня 2020

Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування»

З 2 по 6 березня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся тиждень циклових комісій спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 142 «Енергетичне машинобудування».

Тиждень почався із зустрічі з працівниками патрульної поліції м. Полтава. Представники поліції дали змістовні відповіді на запитання студентів, а також розповіли про конкретні неприємні ситуації, в які можна потрапити через власну необережність, дали поради, як цього можна уникнути.

3 березня студенти відвідали пожежно-технічну виставку Головного управління ДСНС України у Полтавській області, де ознайомилися з історією пожежної охорони, технічними засобами, які використовували вогнеборці для ліквідації надзвичайних ситуацій, речами, що стали причинами пожеж.

У рамках тижня студенти четвертого курсу спеціальності «Енергетичне машинобудування» провели майстер-клас «Чистка кондиціонера» для студентів спеціальності «Галузеве машинобудування». На заході була розглянута будова кондиціонера спліт-системи та  правила користування. Також студенти ознайомилися з послідовністю робіт по технічному обслуговуванню кондиціонера в побутових умовах.

4 березня викладачі та студенти другого та третього курсів спеціальності «Галузеве машинобудування» відвідали підприємство ПРАТ «Завод «ЛТАВА». Продукція підприємства широко використовується в багатьох галузях промисловості та в різноманітних видах техніки. Студенти оглянули виробничі цехи: ливарний, інструментальний, цех верстатів із числовим і програмним керуванням та інші. Яскраве враження справили на присутніх сучасні методи технології виготовлення деталей, сучасне обладнання та висока точність виробів.

5 березня відбулися креслярський турнір «Цікаве доміно», в яком взяли участь студенти 3 курсу спеціальностей, конкурс «Кращий слюсар», де переміг Сергій Солдатов (група 31-М), конференція «Молодь за екологію в Україні та світі».

У рамках тижня до коледжу завітали випускники ВПУ ім. А.О.Чепіги, які ознайомилися з матеріальною базою та умовами вступу до навчального закладу.

Завершився тиждень пізнавальним заходом «Я і соціальні мережі», під час якого були розглянуті питання користі та шкідливості соціальних мереж.

Опублікований: 10-03-2020
Читайте також:
Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ

Напередодні новорічних свят і сесійних днів на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції за підтримки деканату факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу вперше відбувся практично-технологічний конкурс «Ресторатор-майбутнього» для здобувачів освіти з відокремлених структурних підрозділів нашого університету, що навчаються...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Ресторатор-майбутнього» – конкурс для здобувачів освіти відокремлених структурних підрозділів НУХТ 13 грудня 2021

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині

Триває плідна співпраця колективу кафедри технології молока і молочних продуктів з відомими фахівцями-технологами. 1 квітня 2024 р. відбулася гостьова лекція «Промислове і крафтове виробництво морозива» провідної технологині з виробництва морозива Ольги Байсари для бакалаврів, магістрантів та аспірантів спеціальності 181 «Харчові технології», а та...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди у виробництві морозива від провідної технологині 02 квітня 2024

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються

Днями на кафедрі машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв відбулася зустріч із делегацією вчених Берлінського університету прикладних наук, яку очолював професор Стефан Юнге. У зустрічі взяли участь директор Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С. Гулого Сергій Блаженко, завідувач кафедри машин і апаратів харчових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Горизонти взаємовигідної міжнародної співпраці у нашому університеті розширюються 16 вересня 2019