Н У Х Т

Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування»

10 березня 2020

Тиждень циклових комісій спеціальностей «Галузеве машинобудування» і «Енергетичне машинобудування»

З 2 по 6 березня 2020 року у Полтавському коледжі харчових технологій нашого університету відбувся тиждень циклових комісій спеціальностей 133 «Галузеве машинобудування» та 142 «Енергетичне машинобудування».

Тиждень почався із зустрічі з працівниками патрульної поліції м. Полтава. Представники поліції дали змістовні відповіді на запитання студентів, а також розповіли про конкретні неприємні ситуації, в які можна потрапити через власну необережність, дали поради, як цього можна уникнути.

3 березня студенти відвідали пожежно-технічну виставку Головного управління ДСНС України у Полтавській області, де ознайомилися з історією пожежної охорони, технічними засобами, які використовували вогнеборці для ліквідації надзвичайних ситуацій, речами, що стали причинами пожеж.

У рамках тижня студенти четвертого курсу спеціальності «Енергетичне машинобудування» провели майстер-клас «Чистка кондиціонера» для студентів спеціальності «Галузеве машинобудування». На заході була розглянута будова кондиціонера спліт-системи та  правила користування. Також студенти ознайомилися з послідовністю робіт по технічному обслуговуванню кондиціонера в побутових умовах.

4 березня викладачі та студенти другого та третього курсів спеціальності «Галузеве машинобудування» відвідали підприємство ПРАТ «Завод «ЛТАВА». Продукція підприємства широко використовується в багатьох галузях промисловості та в різноманітних видах техніки. Студенти оглянули виробничі цехи: ливарний, інструментальний, цех верстатів із числовим і програмним керуванням та інші. Яскраве враження справили на присутніх сучасні методи технології виготовлення деталей, сучасне обладнання та висока точність виробів.

5 березня відбулися креслярський турнір «Цікаве доміно», в яком взяли участь студенти 3 курсу спеціальностей, конкурс «Кращий слюсар», де переміг Сергій Солдатов (група 31-М), конференція «Молодь за екологію в Україні та світі».

У рамках тижня до коледжу завітали випускники ВПУ ім. А.О.Чепіги, які ознайомилися з матеріальною базою та умовами вступу до навчального закладу.

Завершився тиждень пізнавальним заходом «Я і соціальні мережі», під час якого були розглянуті питання користі та шкідливості соціальних мереж.

Опублікований: 10-03-2020
Читайте також:
У новому році – нові наукові досягнення!

Учасники студентського наукового гуртка «BIOTECH» кафедри біотехнології і мікробіології взяли заочну участь у V Міжнародній науковій конференції молодих учених і студентів «Перспективи розвитку біології, медицини і фармації», яка відбулась на базі Казахстанської фармацевтичної академії (м. Шимкент, Республіка Казахстан). Секції та напрямки роботи ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У новому році – нові наукові досягнення! 20 січня 2018

Про зимові свята французькою

Із приходом зимових свят на кафедрі іноземних мов професійного спрямування настає час поговорити про них. І не лише рідною, а й іноземними мовами. Вивчаючи іноземну мову, здобувачі водночас знайомляться з традиціями і звичками народу, мову якого вони вивчають. Тож здобувачі освіти другого курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа», які вивчаю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про зимові свята французькою 27 грудня 2023

Профорієнтація – у пріоритеті кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування

9-10 квітня викладачі кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування вирушили у профорієнтаційні поїздки. 9 квітня відбулася запланована зустріч зі здобувачами четвертого курсу спеціальності 133 «Галузеве машинобудування» Смілянського технологічного фахового коледжу НУХТ. Завідувач кафедри, д.т.н., професор Микола Яким...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтація – у пріоритеті кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування 12 квітня 2024

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій

Навчальний рік тільки розпочався, а здобувачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів уже активно занурилися у навчальний процес. Що може бути цікавішим, ніж на практиці втілити те, що вивчив у теорії? Звичайно ж, власноруч виготовити виріб! Тим більше, що до послуг здобувачів сучасна лабораторія, обладнана фінською компанією «Ле...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Неймовірні лабораторні роботи в Навчально-науковому інституті харчових технологій 08 вересня 2020