Н У Х Т

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 жовтня 2018

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Днями для студентів молодших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською була організована поїздка на завод «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Спочатку студенти познайомились з історією, структурою, особливостями та вимогами до виробництва напоїв, а також продегустували напій «Coca-Cola», виготовлений при них, вручну, в імпровізованій аптеці так, як це робили понад 120 років тому. Далі наочно ознайомилися з технологію виготовлення газованої води, нектарів, соків і питної столової води на заводі: відділом контролю якості; цехом із виробництва ПЕТ-пляшок і взяли на згадку преформи, з яких виготовлюють 500 мл ПЕТ-пляшки; цехом розливу готової продукції в металеві банки та ПЕТ-пляшки; цехом для формування групової упаковки та цехом для формування транспортного пакет-піддону.

Майбутні фахівці побачили весь цикл виготовлення та пакування газованих напоїв: підготовку сировини для виготовлення напоїв, фасування в різні види тари, виготовлення та герметизацію тари, створення групової та транспортної упаковки з відповідним оснащенням сучасним високопродуктивним пакувальним обладнанням.

Поїздка була дуже корисною в професійному плані, але й водночас дала можливість відпочити. Студенти вдячні компанії «Coca-Cola» за приємні враження, за можливість ознайомитися з технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв,  сучасними зразками пакувального обладнання.

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ

Викладачі циклової комісії технології бродильних виробництв Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ Олександра Довбуш, Мирослава Сагайдак і Леся Ющак зі студентами груп БВ-2 і БВ-3 відвідали пізнавальний захід «Львівярня для студентів». Під час екскурсії музейним комплексом пивоваріння студенти ознайомилися з істор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Родзинки професії від викладачів Львівського державного коледжу харчової та переробної промисловості НУХТ 06 квітня 2018

Методи оптимізації технологічних процесів галузі на відкритій лекції професора кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів

Відбулася відкрита лекція професора кафедри технології  хлібопекарських і кондитерських виробів Віри Юрчак з дисципліни «Методи оптимізації процесів виробництва борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» для магістрантів, що навчаються за спеціалізацією «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів». Задачі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Методи оптимізації технологічних процесів галузі на відкритій лекції професора кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 14 листопада 2019

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп»

Кожному майбутньому біотехнологу важливо не тільки отримувати теоретичну інформацію на лекціях, але і бачити наживо технологічні процеси, обладнання, що підкріплює мотивацію до подальшого навчання, допомагає кращому розумінню матеріалу, та, як наслідок, сприяє становленню висококваліфікованого фахівця. Тож, нещодавно магістранти та студенти 4 курсу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цінний практичний досвід: екскурсія на фармацевтичне підприємство «Фармекс Груп» 02 жовтня 2023

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19

Здобувачі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» разом із доцентками кафедри маркетингу Аліною Бергер і Оксаною Данкеєвою взяли участь у віртуальній сесії круглого столу «Відповідь бізнесу на Covid-19: Підтримка громад, постачальників та службовців», який проводився в рамках Європейського саміту з Цілей сталого розвитку Цент...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі-підприємці дізнавалися про відповіді бізнесу на Covid-19 30 жовтня 2020