Н У Х Т

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 жовтня 2018

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Днями для студентів молодших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською була організована поїздка на завод «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Спочатку студенти познайомились з історією, структурою, особливостями та вимогами до виробництва напоїв, а також продегустували напій «Coca-Cola», виготовлений при них, вручну, в імпровізованій аптеці так, як це робили понад 120 років тому. Далі наочно ознайомилися з технологію виготовлення газованої води, нектарів, соків і питної столової води на заводі: відділом контролю якості; цехом із виробництва ПЕТ-пляшок і взяли на згадку преформи, з яких виготовлюють 500 мл ПЕТ-пляшки; цехом розливу готової продукції в металеві банки та ПЕТ-пляшки; цехом для формування групової упаковки та цехом для формування транспортного пакет-піддону.

Майбутні фахівці побачили весь цикл виготовлення та пакування газованих напоїв: підготовку сировини для виготовлення напоїв, фасування в різні види тари, виготовлення та герметизацію тари, створення групової та транспортної упаковки з відповідним оснащенням сучасним високопродуктивним пакувальним обладнанням.

Поїздка була дуже корисною в професійному плані, але й водночас дала можливість відпочити. Студенти вдячні компанії «Coca-Cola» за приємні враження, за можливість ознайомитися з технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв,  сучасними зразками пакувального обладнання.

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром»

30 березня на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулася гостьова онлайн-лекція «Сучасний стан та тенденції розвитку українського виноробства», яку для студентів і аспірантів кафедри прочитав генеральний директор корпорації «Укрвинпром», директор НЦ «Український інститут вина», член Наглядової ради НУХТ Володимир Кучеренко. До...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Все про українське виноробство на гостьовій лекції генерального директора корпорації «Укрвинпром» 31 березня 2023

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ»

Наука й інновації завжди були двигуном прогресу в сучасному світі. У сфері виробництва харчової продукції вони грають особливо важливу роль. Тому прогресивні підприємства шукають інноваційні технології та рішення, щоб забезпечити якість та ефективність на всіх етапах виробництва продукції. З метою сприяння цьому процесу та об'єднуючи зусилля науко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Industry visit учасників форуму «Інноваційні підходи в промисловому та крафтовому виробництві: виклики та можливості» на підприємство «Фудреформ» 01 листопада 2023

Науковці НУХТ долучилися до другого та третього інформаційних днів Програми Еразмус+

20 та 21 грудня продовжилися інформаційні дні програми Еразмус+, учасниками яких були й науковці нашого університету. 20 грудня відбувся інформаційний день Еразмус+ у сфері освіти, 21-го –інформаційний день для представників відділів міжнародної співпраці ЗВО України – виконавців проєктів з міжнародної академічної мобільності Програми ЄС Еразмус+....

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ долучилися до другого та третього інформаційних днів Програми Еразмус+ 22 грудня 2023

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

15 травня студенти й викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу познайомилися з одним із кращих шеф-кухарів Італії Джанні Тота, який нині є шефом київського ресторану «Fabius». Його часто називають VIP-шефом, адже Джанні працював як персональний шеф у багатьох відомих особистостей – Далай-лами, Анни Вінтур, з футбольною кома...

ЧИТАТИ ДАЛІ

VIP-шеф Джанні Тота освідчився своїй дівчині прямо під час лекції на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 15 травня 2018