Н У Х Т

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

10 жовтня 2018

Із технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв познайомила першокурсників викладач кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

Днями для студентів молодших курсів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. академіка І.С. Гулого старшим викладачем кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, к.т.н. Анастасією Деренівською була організована поїздка на завод «Coca-Cola Beverages Ukraine».

Спочатку студенти познайомились з історією, структурою, особливостями та вимогами до виробництва напоїв, а також продегустували напій «Coca-Cola», виготовлений при них, вручну, в імпровізованій аптеці так, як це робили понад 120 років тому. Далі наочно ознайомилися з технологію виготовлення газованої води, нектарів, соків і питної столової води на заводі: відділом контролю якості; цехом із виробництва ПЕТ-пляшок і взяли на згадку преформи, з яких виготовлюють 500 мл ПЕТ-пляшки; цехом розливу готової продукції в металеві банки та ПЕТ-пляшки; цехом для формування групової упаковки та цехом для формування транспортного пакет-піддону.

Майбутні фахівці побачили весь цикл виготовлення та пакування газованих напоїв: підготовку сировини для виготовлення напоїв, фасування в різні види тари, виготовлення та герметизацію тари, створення групової та транспортної упаковки з відповідним оснащенням сучасним високопродуктивним пакувальним обладнанням.

Поїздка була дуже корисною в професійному плані, але й водночас дала можливість відпочити. Студенти вдячні компанії «Coca-Cola» за приємні враження, за можливість ознайомитися з технологіями виготовлення та пакування газованих напоїв,  сучасними зразками пакувального обладнання.

Опублікований: 10-10-2018
Читайте також:
Гостьова online-лекція з вітчизняним практиком

4 жовтня 2022 року у рамках дисципліни «Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства», «Модуль 1. Якість та безпечність харчових продуктів з основами НАССР» на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася гостьова online-лекція з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова online-лекція з вітчизняним практиком 05 жовтня 2022

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів

На кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри Оксани Шульги з дисципліни «Загальні технології харчових виробництв» для студентів групи ТТ-2-14. Матеріал лекції представлений із використанням останніх досягнень науки і техніки у кондитерській галузі й був викладений у логічній послідовності, доступно д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підтверджена висока майстерність лектора кафедри експертизи харчових продуктів 25 березня 2019

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи

Студенти-екологи трьох курсів разом із викладачами Андрієм Котинським, В’ячеславом Харченком та Оксаною Ничик у межах вивчення дисциплін «Екологія міських та промислових систем», «Інженерний захист навколишнього середовища» та «Нормування антропогенного навантаження» відвідали єдину в Києві станцію очищення стічних вод – Бортницьку станцію аерації,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким чином реалізуються на практиці механічні та біологічні методи очищення побачили студенти-екологи 14 листопада 2018

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах

Для забезпечення інформаційних потреб і запитів користувачів, а також на допомогу науковому та освітньому процесам фахівці Науково-технічної бібліотеки університету підготували власні інформаційні продукти – науково-бібліографічні покажчики. Їх перелік представлено у розділі «Видання НТБ» на сайті бібліотеки. Головна мета покажчика – сприяти спеці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Бібліографічні покажчики – помічники у науковому та освітньому процесах 14 серпня 2023