Н У Х Т

Делегація МОН України у коледжі НУХТ

29 грудня 2022

Делегація МОН України у коледжі НУХТ

У межах стратегічної сесії «Розбудова потенціалу закладів ПТО в умовах воєнного стану», яка відбулася у грудні у місті Луцьку, делегація у складі генеральної директорки Директорату професійної освіти МОН України Ірини Шумік та експерта Програми EU45kills Павла Хобзея відвідала Волинський фаховий коледж нашого університету.

Волинський фаховий коледж – важливий підрозділ НУХТ, кількість охочих здобувати освіту у якому щороку зростає. Директор коледжу Ігор Корчук розповів про освітні та професійні традиції освітнього закладу. Гості оглянули матеріально-технічну базу коледжу, зокрема укриття, та зауважили, що попри всі складності воєнного часу, трудовий колектив впроваджує головні тренди сучасності. Так, у коледжі запроваджено змішану форму навчання, за якою частину освітнього матеріалу здобувачі освіти засвоюють онлайн із використанням навчального середовища Moodle. У закладі створено волонтаріат, до діяльності якого долучені небайдужі студенти та учні, викладачі, випускники та адміністративні працівники закладу. Успішно діють підготовчі курси для вступників. Викладачі й здобувачі освіти – активні в навчальній, громадській, спортивній діяльності. Беруть активну участь у роботі обласних методичних об’єднань, конференціях, всеукраїнських тренінгах, нарадах і семінарах. Авторські статті викладачів коледжу публікуються в наукових виданнях. Все це ще раз підтверджує, що освітній процес у Волинському фаховому коледжі НУХТ налагоджений на високому рівні.

Опублікований: 29-12-2022
Читайте також:
Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії

Днями вийшов друком підручник «Хімія гетероциклів» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 161 «Хімічна технологія» та 162 «Біотехнології та біоінженерія», співавторами якого є викладачі кафедри харчової хімії: завідувач кафедри Світлана Бондаренко, доценти Наталія Сімурова і Олена Майборода, а також старший викладач Наталія Зін...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове видання для майбутніх фахівців від викладачів кафедри харчової хімії 25 листопада 2019

Корисно

«Хто володіє інформацією, той володіє світом», – сказав колись засновник величезної банківської династії Ротшільдів Натан Ротшильд, і цей вислів відразу став «крилатим». У сучасному світі без інформації – різноманітної й оперативної – ніяк. Тож Науково-технічна бібліотека університету всіляко сприяє нашому колективові в її отриманні. Наразі фахівц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисно 16 січня 2018

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Днями вийшов друком підручник «Технології переробки вторинних продуктів м'ясної галузі», автор якого – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів нашого університету Людмила Пешук. Рецензентами виступили: завідувач кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування ННІ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують поповнювати книжкову поличку студентів якісною навчальною літературою фахівці кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 07 березня 2019

Про нове, цікаве й актуальне у розрізі практики та досвіду

Бажання до саморозвитку – це основа будь-якого навчання, а підтримувати здобувачів у цьому наше пряме завдання. Саме з цією метою щотижня проходять гостьові лекції від фахівців за спеціальностями Навчально-наукового інституту економіки і управління. Цього разу за сприяння кафедри економіки і права відбулася зустріч здобувачів на тему «Стратегія для...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про нове, цікаве й актуальне у розрізі практики та досвіду 22 жовтня 2024