Н У Х Т

День вступника НУХТ

20 квітня 2024

День вступника НУХТ

Сьогодні родина НУХТ знову зустрічала гостей – у динамічному й цікавому спілкуванні в університеті відбувся День вступника НУХТ.

Шановне товариство піснею «Козацький дух» зустріла здобувачка Навчально-наукового інституту харчових технологій Ольга Орендарчук.

Тепло привітав гостей ректор університету Олександр Шевченко й побажав їм зробити правильний, а головне, зважений вибір майбутньої професії.

Зі структурними підрозділами університету, спеціальностями та освітніми програмами, за якими вони готують фахівців для стратегічно важливих галузей економіки, учасників івенту познайомив асистент кафедри готельно-ресторанної справи, уповноважена особа консультаційного центру абітурієнтів НУХТ Артем Ущаповський, який виступив ведучим нашого заходу.

Інформативний майстер-клас «НУХТ у смартфоні» чекав на майбутніх вступників від студентської ради факультету біотехнології та екологічного контролю. Вони дізналися про зручний, зрозумілий інтерфейс і цікавий контент сайту університету, познайомилися з меню «Вступнику», «Студенту» та платформою дистанційного навчання, почули про можливості для наших студентів – самостійно обирати дисципліни для вивчення, брати участь у програмах академічної мобільності, стажуватися на провідних підприємствах та багато іншого.

Відповіді на запитання, що були задані учасниками Дня вступника під час реєстрації, дала відповідальна секретарка приймальної комісії Юлія Запорожець. Здебільшого майбутніх вступників цікавили дати вступної кампанії, необхідні для вступу документи та роз’яснення щодо проставляння пріоритетів. Також протягом усього заходу працював консультаційний центр приймальної комісії, де гості могли отримати індивідуальні консультації та відповіді на свої запитання щодо вступу у 2024 році.

Не менш актуальне питання, що турбує вступників – мотиваційний лист. Ґрунтовні роз’яснення та лайфхаки щодо його написання наші гості отримали від гарантки нової освітньо-професійної програми «Мовнокомунікативні студії в кіберпросторі», що започатковується в цьому році, доцентки кафедри гуманітарних дисциплін Людмили Приблуди. Фахівчиня розтлумачила, що таке мотиваційний лист і його функції та роз’яснила кожну складову його структури на конкретному прикладі.

Факультети та інститути підготували цікаві майстер-класи, що дали змогу нашим гостям відчути себе справжніми студентами та, сподіваємося, допоможуть їм визначитися зі спеціальністю. Факультет автоматизації та комп’ютерних систем запропонував вирушити у світ сенсорів та Інтернету речей. Побачити біотехнології під мікроскопом можна було на івенті факультету біотехнології та екологічного контролю. Навчитися «розписувати» каву на майстер класі «Лате-арт» змогли учасники майстер-класу від факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка. Всім, кого цікавить 3D-моделювання та візуалізація, припав до смаку івент Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Дізнавалися, чи не фальсифікований мед та занурювалися у світ хімічної магії учасники майстер-класів від Навчально-наукового інституту харчових технологій.

Крім того, на сьогоднішніх гостей університету чекали спілкування з викладачами та здобувачами освіти, екскурсії до навчальних лабораторій випускових кафедр, частування смаколиками, яскрава фотозона і, звичайно ж, розіграші призів. Щоб стати учасником розіграшу призів від приймальної комісії, потрібно було зареєструватися на наш захід та долучитися до комунікативних каналів приймальної комісії і чату вступника у Телеграм. Стати володарем призу від студентської ради університету могли ті, хто підписався на канали студради, зробив фото із заходу і розмістив його у соцмережі з хештегом День вступника НУХТ. Особливо пощастило сьогодні Катерині Шандалко, яка стала однією з переможців у обох розіграшах, і вирушила додому одразу з двома подарунками.

Учасники сьогоднішнього Дня вступника занурилися у неймовірну атмосферу НУХТ, познайомилися з нашими чудовими, компетентними викладачами, які надають якісні знання здобувачам освіти, дізналися про позитивну всеукраїнську і міжнародну репутацію нашого закладу освіти, широкий спектр спеціальностей і освітніх програм, що відповідають різноманітним інтересам і можуть стати гарним стартом їх кар’єрним планам, оглянули сучасну матеріально-технічну базу, що сприяє опануванню практичних навичок і високому рівню працевлаштування випускників, ознайомилися з різними аспектами студентського життя.  

Ті, хто не зміг сьогодні бути з нами, могли доєднатися до LIVE-трансляції в Instagram або на каналі YouTube. Незабаром можна буде переглянути запис нашого івенту. А ми вже починаємо готуватися до наступного Дня вступника, що запланований на 18 травня. Слідкуйте за нашими анонсами! І не забувайте, що детальну інформацію про умови вступу та відповіді на всі запитання щодня вам нададуть наші консультанти https://t.me/vstup_nuft2024.

Приємно, що з кожним днем охочих стати членом великої дружної родини НУХТ стає все більше і більше! Чекаємо на вас, щоб разом відкрити нові можливості!

Опублікований: 20-04-2024
Читайте також:
Святкова перемога

Здобувач освіти групи БТ-1-1 Максим Клименко додав ще одну нагороду до свого спортивного здобутку 2022 року. 17-18 грудня він взяв участь у ІХ відкритих змаганнях з орієнтування в приміщеннях Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, присвячених Дню Святого Миколая, які організував клуб «Зелеста» (м. Київ). Згідно зі затвердженою ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкова перемога 28 грудня 2022

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр»

Сьогодні на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся захист кваліфікаційних робіт магістрів заочної форми навчання. Усі доповідачі чітко і лаконічно представили результати своєї експериментальної роботи, впевнено і аргументовано відповідали на запитання. Студенти проявили кмітливість, ерудицію та обізнаність, відповідаючи н...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Заочникам кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства присвоєний освітній рівень «Магістр» 21 червня 2018

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбулося відкрите заняття доцента кафедри Романа Кириленка з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів-магістрантів 2 курсу збірної групи Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого. Тема лекційного заняття – «Ліцензійні угоди». Говорили про ліцензії...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекторську майстерність колеги оцінили викладачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 03 жовтня 2022

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції»

Відповідно до наказу МОН №79-А від 2 лютого 2017 року «Про проведення акредитаційної експертизи» 7 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ розпочала роботу експертна комісія МОН, з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності 5.05170101 «Виробництво хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Комісія МОН розпочала акредитаційну експертизу підготовки «молодших спеціалістів» зі спеціальності «Виробництво харчової продукції» 07 лютого 2017