Н У Х Т

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

18 жовтня 2022

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція, яку для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» прочитав головний технолог із очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», доктор технічних наук Юрій Змієвський. Лекція «Застосування мембранних процесів розділення у молочній промисловості на прикладі мікрофільтрації та електродіалізу» була прочитана у межах дисципліни «Інновації молокопереробної галузі».

Лектор виклав науково обґрунтований підхід щодо принципів проведення  мембранних процесів, зокрема баромембранних й електродіалізу та сфери їх застосування у молочній промисловості. Лекція викликала велику зацікавленість учасників.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів щиро вдячний випускнику нашого університету Юрію Змієвському та бажає йому подальших успіхів. 

Опублікований: 18-10-2022
Читайте також:
Лабораторія «Шнейдер Електрік» підсилена новими програмованими логічними контролерами!

Завдяки багаторічній успішній співпраці з лідером у виробництві електротехнічних пристроїв та промислової автоматики, компанією «Schneider Electriс», кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка щорічно готує спеціалістів із використанням сучасного технічного та програмного забезпечення, яке регулярно о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лабораторія «Шнейдер Електрік» підсилена новими програмованими логічними контролерами! 18 квітня 2025

Тиждень заходів фахових комісій технологів

12 листопада 2018 року в Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ розпочався тиждень фахових комісій зі спеціальностей «Зберігання, консервування та переробка молока», «Зберігання, консервування та переробка м’яса». Початком стало проведення одразу кількох заходів, серед яких фотовиставка «Студент очима викладача» та «Виставка студентських роб...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень заходів фахових комісій технологів 16 листопада 2018

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ

Відбулася урочиста церемонія Посвяти першокурсників у студенти Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ. Зі словами привітання, інформацією про життя інституту та важливими настановами до першокурсників звернулися директор інституту Сергій Блаженко та завідувачі випускових кафедр: технологічного обладнання та ко...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Теплі вітання для першокурсників Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ 03 вересня 2019

Практичні аспекти вступу до харчових технологій

Активне співробітництво з профільними підприємствами триває. Приємно, що наші випускники не забувають альма матер і охоче долучаються до навчального процесу. Нещодавно першокурсники-бакалаври Навчально-наукового інституту харчових технологій у межах вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: теоретичні і практичні аспекти» разом із доценто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти вступу до харчових технологій 13 жовтня 2025