Н У Х Т

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

18 жовтня 2022

Магістранти опановують інновації молокопереробної галузі разом із фахівцями-виробничниками

На кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція, яку для магістрантів освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» прочитав головний технолог із очищення води ТОВ «Вінкар Сістемс», доктор технічних наук Юрій Змієвський. Лекція «Застосування мембранних процесів розділення у молочній промисловості на прикладі мікрофільтрації та електродіалізу» була прочитана у межах дисципліни «Інновації молокопереробної галузі».

Лектор виклав науково обґрунтований підхід щодо принципів проведення  мембранних процесів, зокрема баромембранних й електродіалізу та сфери їх застосування у молочній промисловості. Лекція викликала велику зацікавленість учасників.

Колектив кафедри технології молока і молочних продуктів щиро вдячний випускнику нашого університету Юрію Змієвському та бажає йому подальших успіхів. 

Опублікований: 18-10-2022
Читайте також:
Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та інженерів «BMSERVICE» – фіналісти конкурсу «GCIP Ukraine»

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ та інженерів компанії «BMSERVICE» вийшла до фіналу конкурсу «GCIP Ukraine» проєкту UNIDO/GEF «Глобальна інноваційна програма чистих технологій для МСП в Україні» з проєктом «Глобальне потепління». До складу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Команда викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки та інженерів «BMSERVICE» – фіналісти конкурсу «GCIP Ukraine» 18 листопада 2020

Вступникам на бюджет необхідно подати оригінали документів

Вступникам, які отримали рекомендацію на навчання за кошти державного бюджету, необхідно до 18-ї години 31 липня виконати вимоги до зарахування. Обов’язковою вимогою для зарахування є особисте подання до закладу вищої освіти оригіналів необхідних документів. Перелік документів для виконання вимог до зарахування: - копія документа, що посвідчує о...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам на бюджет необхідно подати оригінали документів 29 липня 2019

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

Із подовженням в Україні карантинних заходів, продовжується і робота викладачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів у дистанційній формі. 28 квітня 2020 року відбулося чергове засідання кафедри на платформі zoom-конференції, яке провів завідувач Василь Пасічний. Разом із колективом розглянули та обговорили наступні питання: 1. Організаці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові завдання визначив для себе колектив кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 29 квітня 2020

Інфографіка від МОН щодо державних грантів для вступників

Міністерство освіти і науки попросило нагадати вступникам про неймовірну можливість для них отримати державний грант, що частково покриє витрати на навчання контрактників. Наш університет уже підписав відповідну угоду. Тож знайомимо з алгоритмом дій!      

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інфографіка від МОН щодо державних грантів для вступників 19 серпня 2024