Н У Х Т

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів

14 січня 2019

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів

Стартував прийом робіт на Конкурс стартап-проектів і Конкурс інноваційних проектів – заявки можна подати до 28 лютого 2019 року. Обидва конкурси відбудуться у рамках щорічного Всеукраїнського фестивалю інновацій (14-16 травня 2019 року).

Участь у Конкурсі стартап-проектів можуть взяти роботи, представлені вишами, науковими установами національних академій наук або міністерств, а також закладами профосвіти. Проекти мають бути спрямовані на пошук бізнес-моделі, що дозволить швидко вийти на ринок і масштабувати новостворені продукти/послуги. Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Конкурс проходитиме за двома напрямами: Hardware стартапи та Software стартапи (IT-стартапи).

Щоб долучитися до Конкурсу, необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням https://goo.gl/MU1zDc. Опис проекту потрібно надсилати додатково на електронну пошту directorate.innovation@gmail.com (в темі листа зазначити: Конкурс стартапів _ Назва вашого стартапу).

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року.

Крім цього, до 30 квітня 2019 року для фіналістів проведуть додатковий тренінг щодо підготовки презентацій проектів українською та англійською мовами у фіналі конкурсу.

Участь у заході безкоштовна. Але витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: +38 (044) 287 82 17, звертатися до Олени Харіної (kharina@mon.gov.ua) або Юлії Лихачової (yulia.lykhachova@mon.gov.ua).

Участь у Конкурсі інноваційних проектів можуть взяти роботи, спрямовані на створення й реалізацію інноваційного продукту. Вони мають бути представлені закладами вищої чи професійної освіти, науковими установами національних академій наук або міністерств.

Інноваційний проект має містити такі структурні елементи:
- визначені цілі та задачі;
- комплекс конкретних досліджень і розробок;
- економічне, ресурсне та організаційне обґрунтування.

Стадія готовності проекту – не менш як прототип.

Для участі в Конкурсі необхідно заповнити онлайн-форму за посиланням https://goo.gl/Qr6Wg8.

Відбір фіналістів триватиме до 22 березня 2019 року. Результати відбору оприлюднять на офіційному сайті Міністерства освіти і науки України не пізніше 25 березня 2019 року. Фіналісти також мають підготувати презентації проектів.

Участь у заході безкоштовна. Витрати на відрядження покриваються за рахунок учасників.

Контактний телефон: +38 (044) 287 82 17 або +38 (044) 287 82 16, звертатися до Андрія Петровського (petrovskyy@mon.gov.ua) або Миколи Вольвача (volvach@mon.gov.ua).

Переможців обох конкурсів обиратиме фахове журі, сформоване з представників інноваційних структур, венчурного бізнесу, міжнародних організацій і фондів тощо. Найкращі проекти будуть відзначені та отримають підтримку для реалізації від партнерів Всеукраїнського фестивалю інновацій.

Партнерами заходу виступають Європейська мережа підприємництва, провідні міжнародні та вітчизняні компанії.

Бажаємо успіху!

 

Опублікований: 14-01-2019
Читайте також:
Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи, доцент Тетяна Сильчук організувала майстер-клас зі складання серветок для учнів у рамках святкування Дня гімназії № 59 ім. О. М. Бойченка м. Києва. Допомагали викладачу студентка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Олександра Марусяк (група ГС-2-8) з першокурсницями Анною Кім, Яною Бородавко, Юлі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладач кафедри готельно-ресторанної справи організувала майстер-клас для учнів київської гімназії 07 травня 2018

Барвисте Прикарпаття: пізнавальна подорож здобувачів НУХТ

Яскраво, пізнавально й по-осінньому натхненно – саме так минули одні із жовтневих вихідних у здобувачів освітніх програм «Маркетинг» (спеціальності D5 Маркетинг) та «Технології харчування» (спеціальності G13 Харчові технології). Організували подорож старша викладачка кафедри маркетингу Ірина Ніколаєнко, доцентка цієї ж кафедри Катерина Семененко т...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Барвисте Прикарпаття: пізнавальна подорож здобувачів НУХТ 31 жовтня 2025

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу

22 лютого 2017 року в межах декади комісії фахових дисциплін економічного циклу Смілянського технікуму харчових технологій нашого університету відбулася зустріч студентів другого та третього курсу спеціальностей «Маркетингова діяльність» і «Організація виробництва» з керівником студії «Поринь у веселку», майстром-декоратором, консультантом із прода...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти дізнаються від фахівців-практиків таємниці успішного ведення бізнесу 23 лютого 2017

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки

На кафедрі іноземних мов професійного спрямування відбулася гостьова лекція експертки з питань оброблення м’яса, виробництва м’ясних продуктів і картопляних виробів Світлани Наливайко. Пані Світлана, досвідчена підприємиця з міжнародним досвідом і директорка підприємства, поділилася зі здобувачами груп ХЧ-4-2, ХЧ-4-3ск, ХЧ-4-4 , ХМ-1-7 М, ТЖ-1-3М д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як побудувати успішний бізнес у виробництві м’ясних продуктів: досвід і поради експертки 05 листопада 2024