Н У Х Т

НУХТ – срібний призер Благодійного турніру Федерації футзалу Києва

23 травня 2022

НУХТ – срібний призер Благодійного турніру Федерації футзалу Києва

21-22 травня на полях столиці проходив благодійний турнір, організований Федерацією футзалу міста Києва з метою збору коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ, а також гуманітарної допомоги для села Обуховичі Вишгородського району, що було в окупації з 24 лютого до 1 квітня.

Наш університет не залишився осторонь і взяв активну участь у акції. Команда НУХТ була зібрана зі співробітників і випускників, які гідно представили наш університет у цьому турнірі.

Перший ігровий день складався з ігор в групі. За його результатами команда НУХТ вийшла до півфіналу.

Другий ігровий день приніс нашим спортсменом вихід до фіналу, в якому вони були фаворитами. Протягом всієї гри наші футзалісти контролювали м’яч, але він вперто не йшов у ворота суперника, що оборонявся на своїй половині поля та грав на контратаках, які і принесли їм бажаний результат.

Вітаємо наших гравців і тренера команди зі срібними медалями турніру!

Опублікований: 23-05-2022
Читайте також:
Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України»

29-31 березня 2017 року за традицією, що склалася впродовж десятиліть, в університеті працюватиме Міжнародна науково-технічна конференція «Перспективи розвитку цукрової промисловості України». Тематика зібрання включає питання: «Підсумки роботи бурякоцукрової галузі України за 2016 рік та завдання на поточний рік», «Проблеми забезпечення  конкурен...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Запрошуємо до участі у Міжнародній науково-технічній конференції «Перспективи розвитку цукрової промисловості України» 23 січня 2017

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням природних матеріалів». Доповідач – викладач Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ, аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ольга Дулька. Ольга Дулька ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства представила результати своїх досліджень на науковому семінарі 10 квітня 2019