Н У Х Т

Наставництво – це на все життя

26 листопада 2020

Наставництво – це на все життя

Попри складний період в Україні через пандемію коронавірусу, здобувачі освіти та викладачі продовжують дистанційно проводити заплановані заняття за допомогою сучасних мультимедійних засобів. Це ж стосується і роботи наставників академічних груп студентів.

Зокрема, асистент кафедри біотехнології і мікробіології Віктор Удимович постійно тримає зв'язок зі студентами групи БТ-3-1. Під час дистанційних зустрічей Віктор і його підопічні обговорюють поточні питання опанування академічних дисциплін не лише фахового спрямування («Загальна мікробіологія та вірусологія», «Загальна біотехнологія» та «Генетика»), а й інженерних дисциплін загальної підготовки та поточні результати успішності. Обговорюються також соціально-побутові питання проживання студентів у гуртожитку, а також плани на майбутні зустрічі після подолання наслідків пандемії як в Україні, так і світі.

Наприкінці кожної зустрічі Віктор Удимович нагадує здобувачам про необхідність скорочення часу перебування і дотримання загальних правил безпеки у громадських місцях, а також уникнення великого скупчення людей.

Опублікований: 26-11-2020
Читайте також:
Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Робота підприємств індустрії гостинності під час військового стану дуже ускладнена. Готельний бізнес в Україні не встиг повністю оговтатися від жорсткого удару всесвітньої пандемії Covid-19, як з’явилося нове випробування – війна рф проти нашої країни. Воєнний стан сильно похитнув економіку країни в цілому і сферу гостинності зокрема. Втім, складні...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Стан і перспективи розвитку вітчизняних готелів в умовах сьогодення на гостьовій лекції для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 18 квітня 2023

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

6 березня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу розгорнулося чергове яскраве й масштабне дійство – вперше дружна й велика факультетська родина організувала й провела Масляна-Fest. З самого ранку у технологічних лабораторіях панувала творча атмосфера – адже бажання позмагатися, чиї млинці найсмачніші, найкрасивіші, найтонші і,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Масляна-Fest на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 06 березня 2019

Магістранти прокачують hard skills з уповноваженою особою зі фармаконагляду Корпорації «Артеріум»

За ініціативи лекторки дисципліни «Системи менеджменту якості у виробництві» Світлани Старовойтової магістранти першого курсу освітньо-професійної програми «Промислова та фармацевтична біотехнологія» прослухали гостьову лекцію уповноваженої особи зі фармаконагляду фармацевтичної Корпорації «Артеріум» Рими Батталової. Фахівчиня розповіла про важлив...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти прокачують hard skills з уповноваженою особою зі фармаконагляду Корпорації «Артеріум» 15 грудня 2023

Крафт, гастротуризм і сервіс

20 жовтня 2025 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулася тепла й натхненна зустріч здобувачів вищої освіти з Євгеном Синельниковим, амбасадором крафту в Україні, мандрівником і популяризатором української гастрономічної культури. До події, яка проходила в комбінованому форматі, окрім здобува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крафт, гастротуризм і сервіс 22 жовтня 2025