Н У Х Т

Нові профорієнтаційні рішення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

14 жовтня 2024

Нові профорієнтаційні рішення кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

10 жовтня викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, гарант освітньої програми «Технології харчування», професор Олег Кузьмін і асистентка Марія Омельченко відвідали Ліцей №15 міста Києва.

Спочатку вони зустрілися з директором ліцею Валерієм Литвином, погодили план проведення профорієнтаційних заходів на 2024-2025 навчальний рік у рамках Договору про співробітництво, укладеного між нашими закладами, та обговорили можливі формати взаємодії, зокрема проведення регулярних презентацій для старшокласників, їх участь у Днях відкритих дверей та організацію профільних майстер-класів.

Далі викладачі плідно поспілкувалися з учнями 10-х і 11-х класів. Ліцеїсти отримали детальну інформацію про умови вступу, підготовку до НМТ на підготовчих курсах університету, які допоможуть їм краще підготуватися до вступу і зробити усвідомлений вибір майбутньої спеціальності.

Особлива увага була приділена презентації університету та його структурних  підрозділів. Викладачі ознайомили учнів зі спеціальностями, унікальними освітніми програмами та перспективами працевлаштування після завершення навчання.

Одним із найцікавіших моментів заходу став майстер-клас зі складання серветок до різних тематичних подій, що викликав жвавий інтерес серед учнів. Окрім викладачів кафедри, до його проведення також долучилися здобувачки освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю «Харчові технології», освітньо-професійною програмою «Технології харчування» Катерина Мигашко та Алефтина Сидорова.

Ліцеїсти високо оцінили захід, зазначивши, що профорієнтація була інформативною та захоплюючою. Багато з них зацікавилися можливістю вступу до університету та висловили бажання відвідати Дні відкритих дверей, щоб детальніше ознайомитися з матеріально-технічною базою університету, а також особисто поспілкуватися з викладачами та студентами. Відгуки учнів свідчать про високу ефективність подібних заходів та їхню важливість для професійного самовизначення молоді.

Олег Кузьмін і Марія Омельченко висловлюють глибоку вдячність директору ліцею Валерію Литвину за співпрацю, заступнику директора з навчально-виховної роботи Віталію Котелянцю, вчителькам Оксані Біденко, Олені Константиненко та асистентці вчителя Єлизаветі Яцкевич за сприяння у проведенні зустрічі!

Опублікований: 14-10-2024
Читайте також:
Яким «смачним» і креативним буває маркетинг…

Березневі засідання студентського гуртка кафедри маркетингу «Інтелектуал» обіцяли бути не лише науковими, але й сповненими креативу та дуже «смачними». Тож, наші юні маркетологи запаслися чаєм, кавою і смаколиками й приступили до обговорення маркетингових інструментів ресторанних закладів. Бажаючих поділитися своїми дослідженнями виявилося більше,...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Яким «смачним» і креативним буває маркетинг… 27 березня 2023

Практичні поради щодо роботи із дистанційною платформою Moodle отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування

27 березня 2019 року на кафедру іноземних мов професійного спрямування завітала начальник відділу дистанційного навчання Оксана Петруша, щоб провести семінар, спрямований на покращення роботи викладачів із дистанційною платформою Moodle. Коло питань, які обговорювалися, включало в себе процедуру роботи викладачів під час дистанційного навчання сту...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні поради щодо роботи із дистанційною платформою Moodle отримали викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування 28 березня 2019

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів

Викладачі кафедри харчової хімії продовжують серію відкритих лекцій. Черговий надзвичайно цікавий захід – лекція вибіркового курсу «Основи органічної хімії духмяних, барвних та структуроутворюючих речовин» – відбувся 24 березня для здобувачів ІІ-го курсу спеціальності 181 «Харчові технології та інженерія» Навчально-наукового інституту харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Смакові речовини – важливі компоненти харчових продуктів 24 березня 2021

Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи

21 листопада українці відзначають одне з нових, але знакових свят в історії України – День Гідності та Свободи. Воно відзначається щороку згідно з Указом Президента і встановлене на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 р. та Революції Гідності 2013 р. Навчально-науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Патріотичний онлайн-захід Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого до Дня Гідності та Свободи 23 листопада 2020