Н У Х Т

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу

31 березня 2021

Наші менеджери персоналу – серед переможців професійного конкурсу

Магістриня-управлінець персоналом Аліна Пузина стала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Менеджмент» (освітня програма «Менеджмент персоналу»), організованого на базі Київського національного університету технологій та дизайну за сприяння ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти».

Цьогоріч на конкурсі були представлені 99 магістерських і 39 бакалаврських робіт із 25 вишів із різних регіонів України. 

За результатами першого і другого турів (останній відбувся у форматі online-захисту на платформі Google Meet) наша здобувачка вищої освіти виборола призове місце і отримала Диплом другого ступеня з роботою «Управління кар’єрним зростанням працівників на підприємстві».

Вітаємо Аліну та її наукову керівницю, доцентку кафедри економіки праці та менеджменту Олену Безпалько з високою експертною оцінкою результатів їх співпраці.  Бажаємо нових наукових здобутків! 

Опублікований: 31-03-2021
Читайте також:
Випускний онлайн

У Відокремленому структурному підрозділі «Волинський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася урочиста подія – перший випуск груп 2021 року. Зважаючи на карантинні обмеження, урочистості відбувалися у онлайн-форматі. Своїх вихованців тепло привітали директор коледжу Ігор Корчук, завідувачки відділень – харчових техн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускний онлайн 10 лютого 2021

Випуск груп 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ

В Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ відбулася урочиста подія – випуск груп 2019 року. З привітальним словом до випускників звернулися директор коледжу Віра Кузнецова, духовний наставник, о.Михайло, роботодавці: супервайзер торгової бази «Тріум» Володимир Гоголь, менеджер фірми «Надія» Уляна Андріїшин, директор рестора...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випуск груп 2019 року в Івано-Франківському коледжі ресторанного сервісу і туризму НУХТ 03 липня 2019

Ґрунтовні знання у сфері економічного аналізу продемонстрували бакалаври заочної форми навчання

Чудова новина про важливу подію прийшла з кафедри економіки і права – здобувачі спеціальності 051 «Економіка», освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» заочної форми навчання успішно захистили свої кваліфікаційні роботи на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». У час, коли освіта відіграє ключову роль у розбудові майбутнього нашої д...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ґрунтовні знання у сфері економічного аналізу продемонстрували бакалаври заочної форми навчання 20 лютого 2025

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023

Вчимося долати сьогоднішні виклики заради кращого майбутнього! Доценти кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша, Оксана Вашека та Богдан Пащенко взяли активну участь у LEAN Global Connection 2023 – найбільшому у світі онлайн-заході з ощадливого виробництва та LEAN-мислення. Протягом останнього десятиліття людство стикається із все біль...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі кафедри експертизи харчових продуктів взяли участь у LEAN Global Connection 2023 30 листопада 2023