Н У Х Т

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

26 лютого 2019

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів».

Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є випускником нашого університету.

Усі випускники успішно захистили свої роботи. Комісія особливо відзначила студентку Ганну Вовк, яка виконала цікаву наукову роботу в рамках наукової розробки Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ (керівник роботи – доцент Тамара Носенко). Ганна має також 100% оцінок «відмінно» й одержала рекомендацію на отримання диплома з відзнакою.

Голова ЕК Юрій Євенко відзначив високий рівень фахової підготовки випускників магістратури. Він і члени ЕК тепло привітали тепер уже дипломованих фахівців й побажали успіхів й професійного зростання. 

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу

На кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування працювала підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» секції «Інжиніринг харчових, фармацевтичних та біотехнологічних виробництв» 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсекція «Технологічне обладнання та комп’ютерні технології проєктування» завершила роботу 07 квітня 2023

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс!

У гармонійному поєднанні освіти та бізнесу відбувся круглий стіл за участі ректорату, представників навчальних підрозділів – Навчально-наукового інституту харчових технологій, Навчально-наукового інституту економіки і управління, Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, фахівців Центру моніторингу якості та координа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Новий партнер університету – Група Компаній Балекс! 30 травня 2025

Практичний досвід використання інструментів Lean

17 листопада 2022 року відбулася зустріч здобувачів міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми, що нині проводиться в університеті, з керівницею технології та виробництва підприємства Polven Foods OÜ (Estonia) Ксенією Науменко. Загальний інтерес і зацікавленість...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичний досвід використання інструментів Lean 21 листопада 2022

Четвертокурсники-хімтехнологи здійснюють дослідження у Проблемній науково-дослідній лабораторії

20 березня 2025 року за сприяння гарантки освітньої програми «Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок», доцентки Олени Подобій, під керівництвом доцентки кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Олесі Романової лабораторна робота студентів групи ХТ-4-14 з дисципліни «Хімія та техноло...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Четвертокурсники-хімтехнологи здійснюють дослідження у Проблемній науково-дослідній лабораторії 25 березня 2025