Н У Х Т

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

26 лютого 2019

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів».

Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є випускником нашого університету.

Усі випускники успішно захистили свої роботи. Комісія особливо відзначила студентку Ганну Вовк, яка виконала цікаву наукову роботу в рамках наукової розробки Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ (керівник роботи – доцент Тамара Носенко). Ганна має також 100% оцінок «відмінно» й одержала рекомендацію на отримання диплома з відзнакою.

Голова ЕК Юрій Євенко відзначив високий рівень фахової підготовки випускників магістратури. Він і члени ЕК тепло привітали тепер уже дипломованих фахівців й побажали успіхів й професійного зростання. 

Опублікований: 26-02-2019
Читайте також:
«Солодке» знайомство

Студенти групи ТХ-3-5ск разом із наставницею, доценткою кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Оленою Кохан побували в кондитерському цеху української торговельної мережі продовольчих супермаркетів «Сільпо». Кондитерський цех розташований на території одного з магазинів мережі «Сільпо» на житловому масиві Троєщина. Відвідувачів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Солодке» знайомство 16 жовтня 2023

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер

На запрошення завідувача кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимира Ковбаси керівниця відділу зовнішнього аудиту департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд» Наталія Олексієнко прочитала лекцію «Законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів. Програма НАССР» для магістрантів, що навчаються за спеціальностями «Технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про законодавчі вимоги в сфері безпечності харчових продуктів здобувачам освітніх ступенів «Магістр» і «Доктор філософії» розповіла стейкхолдер 13 жовтня 2020

Точне моделювання енергетичної ефективності будівель у фокусі уваги наших викладачів і здобувачів освіти

Не зважаючи на складу ситуацію у державі, колектив кафедри теплоенергетики та холодильної техніки продовжує жити та працювати у звичайному дистанційному режимі. Відповідно до плану проведення наукових семінарів кафедри 1 червня 2022 року відбувся семінар «IES Virtual Environment, провідний інтегрований пакет для точного моделювання енергетичної еф...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Точне моделювання енергетичної ефективності будівель у фокусі уваги наших викладачів і здобувачів освіти 03 червня 2022

Про наші спеціальності – учням багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру

У рамках профорієнтаційної роботи викладачі циклової комісії філологічних дисциплін Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ організували зустріч із учнями випускних класів Кам’янець-Подільського багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру. Представники організованого сектору студентського самоврядування, студентки 021 гр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про наші спеціальності – учням багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру 15 лютого 2019