Н У Х Т

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

26 february 2019

Випускники освітньої програми «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів» захистили ступінь магістра

На кафедрі технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт випускниками спеціалізації «Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів».

Екзаменаційну комісію очолив голова Правління Київського маргаринового заводу «Олком» Юрій Євенко, котрий, до речі, є випускником нашого університету.

Усі випускники успішно захистили свої роботи. Комісія особливо відзначила студентку Ганну Вовк, яка виконала цікаву наукову роботу в рамках наукової розробки Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ (керівник роботи – доцент Тамара Носенко). Ганна має також 100% оцінок «відмінно» й одержала рекомендацію на отримання диплома з відзнакою.

Голова ЕК Юрій Євенко відзначив високий рівень фахової підготовки випускників магістратури. Він і члени ЕК тепло привітали тепер уже дипломованих фахівців й побажали успіхів й професійного зростання. 

Published on: 26-02-2019
Read also:
Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

20-22 травня 2019 року делегація учасників від кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління нашого університету взяла участь у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Цей важливий захід відбувся від базі Одеської національної академії харчових техно...

READ YOURSELF

Наші студенти – у числі переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» 28 may 2019

Жіноча збірна команда університету – Чемпіон м. Києва і володар Кубку міста Києва з футзалу

25 квітня спортивний комплекс Національного університету фізичного виховання та спорту України прийняв кращі колективи V Чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр., який відбувся під егідою Футбольної асоціації студентів м. Києва. Голова Федерації футболу м. Києва Ігор Кочетов нагородив медаллю ФФК II ...

READ YOURSELF

Жіноча збірна команда університету – Чемпіон м. Києва і володар Кубку міста Києва з футзалу 26 april 2019

Відбулася Міжнародна науково-технічна конференція за тематикою 24-ї секції Наукової ради МОН

8 листопада в університеті вже в одинадцяте відбулася Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Цьогоріч науковий захід був присвячений 45-й річниці Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ і проводилася з метою ознайомлення експертів харчової промис...

READ YOURSELF

Відбулася Міжнародна науково-технічна конференція за тематикою 24-ї секції Наукової ради МОН 10 november 2022

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами

Завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса взяв участь у Першій національній конференції-виставці «Хлібна індустрія-2023», яка відбулась 17-18 серпня 2023 року в м. Вінниця. Захід був організований за ініціативи Всеукраїнської асоціації пекарів у партнерстві зі Спілкою «Борошномели України» та Agro Marke...

READ YOURSELF

«Хлібна індустрія-2023»: завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів плідно поспілкувався з колегами 22 august 2023