Н У Х Т

Із новими аспектами у викладанні іноземної мови знайомляться наші викладачі

09 листопада 2021

Із новими аспектами у викладанні іноземної мови знайомляться наші викладачі

6 листопада 2021 року завідувачка кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Галина Чередніченко та викладачі кафедри Ольга Никитенко та Юлія Калюжна взяли участь у онлайн-конференції «Tutors Conference Online», на якій заслухали доповіді методистів і викладачів іноземної мови.

Теми доповідей були досить багатогранними, втім кожна з них була корисною та розкривала нові аспекти у викладанні іноземної мови, становленні особистості та авторитету викладача, а також неодноразово порушувалося питання успішної підготовки здобувачів до здавання ЗНО та міжнародних іспитів.

Однією з найбільш актуальних  була доповідь Наталії Зачинської «ZNO Essentials: Writing. Tips and Tricks» («Основи ЗНО: Письмо. Поради та підказки»), в ній висвітлювалися питання адекватного розподілу часу під час письма, важливість зворотного зв'язку під час і після уроку, техніки концентрації уваги під час виконання завдань.

Не залишила байдужим нікого зі слухачів доповідь Ірини Трофімової «Natural English: building up language skills that impress» («Природна англійська: розвиток мовних навичок, які вражають»). Доповідачка окреслила основні проблеми, з якими стикається неносій мови, і запропонувала кілька практичних стратегій для миттєвого покращення. Сподіваємось, що ці стратегії будуть успішно реалізовані в процесі професійної мовної підготовки майбутніх фахівців.

Були і досить нетипові для викладацьких конференцій доповіді. До таких можна віднести «Online Teaching and Increasing your Income» («Онлайн-викладання та підвищення доходу») Ольги Хохлової, яка говорила про значущість уміння рекламувати навчальні послуги в умовах онлайн.

Знання іноземної мови – це завжди плюс та окраса будь-якого резюме. І ми сподіваємось, що здобувачі освіти візьмуть це до уваги, а наші викладачі допоможуть їм говорити впевнено, переконливо, а, головне, – англійською.

Опублікований: 09-11-2021
Читайте також:
Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 грудня 2022

Докладно про інжиніринг – ліцеїстам Ізяславської громади

Продовжуючи профорієнтаційну роботу у 2025 році, доцент кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Роман Якобчук разом із першокурсницею Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого Анастасією Костюк, яка навчається за освітньою програмою «Психологія бізнесу та управління» (спеціальність 05...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Докладно про інжиніринг – ліцеїстам Ізяславської громади 04 лютого 2025

У фокусі уваги – педагогічна майстерність

Зростанню професійної майстерності педагогічних працівників, удосконаленню вміння застосовувати сучасні освітні та педагогічні технології у нашому навчально-науковому комплексі зажди приділяється велика увага. І навіть воєнний стан не стає на заваді нашим викладачам підвищувати свої професійні компетенції. Днями у Львівському фаховому коледжі харчо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У фокусі уваги – педагогічна майстерність 20 квітня 2022

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Цього навчального року конкурс відбувся у травні серед здобувачів денної форми навчання 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024 17 травня 2024