Н У Х Т

Управлінці персоналом підкорюють міжнародний конкурс Black Sea Science 2018

01 червня 2018

Управлінці персоналом підкорюють міжнародний конкурс Black Sea Science 2018

В Одеській національній академії харчових технологій відбувся міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2018». До складу оргкомітету цього престижного освітнього заходу входять науковці з ОНАХТ, вишів Польщі, Болгарії, Казахстану, Сербії, Білорусі, Молдови, Ізраїлю, Китаю, Швейцарії, а власне конкурс проводиться у два тури: відбір кращих робіт за 6 секціями та підсумкова скайп-конференція із визначенням переможців. 

Цьогоріч в секції «Економіка і управління» були заявлені 53 роботи студентів і студентських команд з українських та іноземних ВНЗ. У тому числі третьокурсниця-управлінець персоналом Влада Кемська (спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність») представила результати дослідження рівня інтелектуальної безпеки одного з дочірніх підприємств турецького ритейлера LC Waikiki (бренд одягу для всієї родини). Робота Влади «Basis of intellectual security management of the enterprise», виконана англійською мовою та з поєднанням сучасних методів HR-аналітики і економіко-математичного моделювання, потрапила у фінал. За підсумками захисту наша студентка здобула другемісце і схвальні відгуки членів інтернаціонального журі щодо нетривіальності обраної теми, її вдалої практичної апробації та впевненого виступу.

Вітаємо Владу та її керівника, доцента Ліану Мазник із достойною перемогою, бажаємо нових креативних ідей та рішень і не зупинятись на досягнутому в підкоренні міжнародного наукового Олімпу.  

Опублікований: 01-06-2018
Читайте також:
Виробничими впровадженнями підтвердили свої розробки магістранти-заочники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів вісім здобувачів заочної форми навчання освітньо-професійного напряму «Технології зберігання, консервування та переробки м'яса» успішно захистили кваліфікаційні роботи. Пройдений останній надскладний етап багаторічного навчання в НУХТ. Здобувачами були представлені результати наполегливої праці протя...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Виробничими впровадженнями підтвердили свої розробки магістранти-заочники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 17 лютого 2021

Модератор – зі ЗСУ, здобувачі освіти й гості – з усіх куточків світу: захист курсових на англомовному проєкті

Наші закордонні друзі давно чекали нагоди зустрітися та приємно поспілкуватися. І нагода трапилася – це був захист курсових проєктів із проєктування закладів готельно-ресторанного господарства здобувачів освіти англомовного навчального проєкту. Ближче до вечора, у перерві між повітряними тривогами зібралася дружня компанія – наші студенти, предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Модератор – зі ЗСУ, здобувачі освіти й гості – з усіх куточків світу: захист курсових на англомовному проєкті 25 травня 2022

Найвища нагорода Чемпіонату України зі спортивного орієнтування – у скарбничці нашого здобувача!

19-21 квітня 2024 року в місті Київ відбувся Чемпіонат України (дорослі, юніори, юнаки, ветерани, спринтерські дистанції), Кубок України (етапи) зі спортивного орієнтування. У змаганнях взяли участь понад 600 спортсменів із 18 областей України та м. Києва. Організаторами змагань виступили Міністерство молоді та спорту України, Федерація спортивног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найвища нагорода Чемпіонату України зі спортивного орієнтування – у скарбничці нашого здобувача! 26 квітня 2024

Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів

19 березня 2021 року згідно зі затвердженим графіком доцентка кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Ірина Бабич прочитала відкриту лекцію «Технологія білих столових сухих виноматеріалів» студентам третього курсу денної форми навчання. Лекцію колеги відвідали викладачі кафедри разом із завідувачем Анатолієм Куцом і випускник кафедр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Випускники-провідні фахівці галузі оцінюють лекції наших викладачів 22 березня 2021