Н У Х Т

Стартувала щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне

20 березня 2025

Стартувала щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне

19 березня розпочала роботу щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Школа відбувається в рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» та  «Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для України», що реалізуються на кафедрі екології та екоменеджменту.

У перший день участь у Школі взяли майже 60 осіб: студенти коледжів, старшокласники, вчителі природничих наук, викладачі закладів вищої освіти й усі зацікавлені в Європейському майбутньому України та її сталому розвитку.

З вітальним словом до слухачів Школи звернулися проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, менеджер напряму Жана Моне Національного Еразмус+ офісу в Україні Петро Крайнік і деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак.

Завідувач кафедри екології та екоменеджменту, координатор проєктів Жана Моне ProEU та EcoEurope, професор Ігор Якименко окреслив євроінтеграційну стратегію кафедри та перспективи підготовки кваліфікованих екологів.

Керівник ПрАТ «Українська  технологічна компанія», член команди проєкту Жана Моне JM REW і активний учасник усіх заходів кафедри екології та екоменеджменту Євген Лукашевич представив доповідь щодо сучасних рішень для екологічного перероблення агросировини та органічних відходів в Україні, розглянувши потенціал і перспективи.

Велику зацікавленість аудиторії викликала доповідь президентки Асоціації професіоналів довкілля (PAEW) Людмили Циганок, яка ознайомила учасників Школи із перспективами для фахівців зелених професій. Фахівчиня акцентувала увагу на тому, як бути затребуваним і які очікування мають роботодавці від представників цих професій.

Робота Міжнародної школи Жана Моне триває, тож запрошуємо усіх зацікавлених приєднуватись. Буде цікаво і пізнавально!

Опублікований: 20-03-2025
Читайте також:
Уряд визначив, як оцінюватимуть наукову діяльність вишів

Уряд визначив, як оцінюватимуть наукову діяльність вишів – це дозволить у майбутньому надати найкращим із них базове фінансування на науку. Відповідну постанову «Деякі питання проведення державної атестації закладів вищої освіти в частині провадження ними наукової (науково-технічної) діяльності» Кабінет Міністрів затвердив під час засідання 22 серп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Уряд визначив, як оцінюватимуть наукову діяльність вишів 22 серпня 2018

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів

25 вересня студенти групи МО-1-2М разом із доцентом кафедри технології молока і молочних продуктів Аллою Тимчук відвідали 12-ту Міжнародну виставку Lab ComplEX: аналітика, лабораторія, біотехнології, hi-tech. Студенти ознайомились із сучасним ринком лабораторного та науково-технічного обладнання, що використовується у харчовій галузі, зокрема при ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваційним обладнанням та його застосуванням познайомилися магістри кафедри технології молока і молочних продуктів 26 вересня 2019

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Магістерська робота – це вирішення хоча й невеликої, але реальної проблеми у галузі. А для цього необхідно мати найновішу інформацію про розробки у цій сфері досліджень. Основним джерелом такої інформації є наукові публікації як у вітчизняних, так і у зарубіжних фахових і науково-практичних виданнях. Більшість із них представлені не лише в бібліоте...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Роботі з Web of Science та Scopus вчилися магістри кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 вересня 2020

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів

Маркетингові мейнстріми у закладах харчування та фудтренди, що виводять бренди на новий рівень. Про це і не тільки говорили майбутні маркетологи на черговому засіданні студентського гуртка «Інтелектуал» кафедри маркетингу. Вишукані смаки, креатив та естетика, найсміливіші ідеї відомих рестораторів і харчових брендів зібрали у дружньому колі маркето...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Актуальні фудтренди та ресторанні інновації від здобувачів-маркетологів 26 березня 2024