Н У Х Т

Стартувала щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне

20 березня 2025

Стартувала щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне

19 березня розпочала роботу щорічна Міжнародна Онлайн-Школа Жана Моне «Ефективний екоменеджмент для європейського майбутнього України». Школа відбувається в рамках проєктів Програми ЄС Еразмус+ «Стратегія відновлюваної енергетики ЄС як дороговказ для України» та  «Ефективний менеджмент відходів у ЄС – кращий вибір для України», що реалізуються на кафедрі екології та екоменеджменту.

У перший день участь у Школі взяли майже 60 осіб: студенти коледжів, старшокласники, вчителі природничих наук, викладачі закладів вищої освіти й усі зацікавлені в Європейському майбутньому України та її сталому розвитку.

З вітальним словом до слухачів Школи звернулися проректор з наукової роботи НУХТ Сергій Токарчук, менеджер напряму Жана Моне Національного Еразмус+ офісу в Україні Петро Крайнік і деканка факультету біотехнології та екологічного контролю Наталія Грегірчак.

Завідувач кафедри екології та екоменеджменту, координатор проєктів Жана Моне ProEU та EcoEurope, професор Ігор Якименко окреслив євроінтеграційну стратегію кафедри та перспективи підготовки кваліфікованих екологів.

Керівник ПрАТ «Українська  технологічна компанія», член команди проєкту Жана Моне JM REW і активний учасник усіх заходів кафедри екології та екоменеджменту Євген Лукашевич представив доповідь щодо сучасних рішень для екологічного перероблення агросировини та органічних відходів в Україні, розглянувши потенціал і перспективи.

Велику зацікавленість аудиторії викликала доповідь президентки Асоціації професіоналів довкілля (PAEW) Людмили Циганок, яка ознайомила учасників Школи із перспективами для фахівців зелених професій. Фахівчиня акцентувала увагу на тому, як бути затребуваним і які очікування мають роботодавці від представників цих професій.

Робота Міжнародної школи Жана Моне триває, тож запрошуємо усіх зацікавлених приєднуватись. Буде цікаво і пізнавально!

Опублікований: 20-03-2025
Читайте також:
Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна»

30 листопада 2021 року здобувачі освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» мали змогу дізнатися про сучасні ефективні коагулянти для зсідання молока від провідного інженера-технолога відділу харчових культур і ферментів ТОВ «Хр. Хансе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасні тренди молочного виробництва презентував магістрантам інженер-технолог компанії «Хр. Хансен Україна» 01 грудня 2021

Навчання розпочинається із захисту практики

Навчальний процес для студентів 4 курсу гр. хп-08 і хп-09 освітньо-професійної програми «Виробництво харчової продукції» Сумського фахового коледжу НУХТ розпочався із захисту технологічної практики, що проходила на провідних підприємствах м. Суми та області. Захисти були змістовними та цікавими. Кожний студент надав характеристику підприємства, сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчання розпочинається із захисту практики 10 вересня 2020

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання. Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках! 01 березня 2023

Думка стейкхолдерів – важлива!

У навчально-науковому комплексі університету триває робота над переглядом і удосконаленням освітніх програм. У Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ відбулася зустріч робочої групи освітньо-професійної програми «Диджитал облік і оподаткування» з підготовки фахового молодшого бакалавра за спеціальністю 071 «Облік і оп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Думка стейкхолдерів – важлива! 05 березня 2025