Н У Х Т

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

09 вересня 2019

Виробнича практика четвертокурсників кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Студенти 4 курсу кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відповідно до навчального плану з 2 по 29 вересня 2019 року проходять виробничу практику.

Для проходження практики їх прийняли кращі заклади ресторанного господарства та готельні підприємства України, зокрема кафе «Аюрведа», ресторани «Tbiliso», «Trattoria № 5», «McDonald’s», готель «Holiday Inn», піцерія «Mister Cat», караоке-ресторан «Ля Мажор», кафе-кондитерська «Coffe&More», десертне кафе «Be My Guest Bakery».

Зазначені підприємства застосовують сучасні технології організації праці, обслуговування гостей, а висококваліфіковані фахівці створюють відповідні умови для наших студентів у здобутті професійних навичок і вмінь.

Головним завданням виробничої практики для студентів кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції є поглиблення набутих теоретичних знань шляхом ознайомлення із роботою закладів та підприємств і технологіями надання основних і допоміжних послуг, вивчення досвіду роботи відділів і служб, опанування механізмів та форм організації управління.

Таким чином, залучення наших студентів до умов виробничої діяльності створює можливості для майбутньої успішної кар’єри, оскільки підготовлені фахівці за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітніх програм «Технології харчування» та «Технології аюрведичних харчових продуктів» затребувані на ринку праці.

Опублікований: 09-09-2019
Читайте також:
Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

4 та 5 червня відбулися захисти курсової роботи з дисципліни «Управління готельним бізнесом» здобувачами освітнього ступеня «магістр» денної та заочної форм навчання спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійної програми «Готельна і ресторанна справа». Метою виконання курсової роботи є: систематизація, закріплення та розшире...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як управляти готельним бізнесом знають здобувачі магістерського рівня спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 09 червня 2020

Магістрант кафедри біотехнології і мікробіології – лауреат Премії київського міського голови

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Андрій Вороненко став лауреатом Премії київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Так високо був оцінений науковий доробок нашого студента.  Премія заснована минулого року і присуджується за наукові досягнення, твор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістрант кафедри біотехнології і мікробіології – лауреат Премії київського міського голови 03 липня 2017

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи

З 18 по 21 травня на кафедрі готельно-ресторанної справи за допомогою платформи ZOOM відбулися онлайн-захисти курсових робіт з навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» здобувачами 3 курсу денної форми навчання освітнього ступеня «бакалавр». Теми курсових були присвячені організації харчування в засобах розміщення різного типу:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбулися онлайн-захисти здобувачами курсових робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи 26 травня 2020

Плідна нарада зі стейкхолдером

2 грудня 2022 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулась нарада зі стейкхолдером освітньо-професійної програми «Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції» підготовки здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», генеральним директором ТОВ «Шльосем Україна», головою Президі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Плідна нарада зі стейкхолдером 07 грудня 2022